2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045839 بازدید | 684485 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من امروز رفتم تيتر بتا دادم روز دوازده انتقال ٥٣٨بود برام دعا كنيد قلبش يا قلبشون محكم ب ...

عزيييييزم چقدر بالا بوده به سلامتي انشالله. حسابي مباركت باشه عزيزم.

سلاااااااام دوستان عزیزم

ماری جون و مامان سبحان عزیز مبارکتون باشه ان شاا...

ان شاا...9ماه قلبشون سالم بتپه و صحیح و سالم بیان بغلتون

ان شاا...قسمت همه منتظرا

شیما جون دکتر منم انصاری هست.اونا که به این چیزا اعتقادی ندارن.من به انصاری گفتم دیگه.گفتم مشکل ایمنی و انعقادی داشتم و دکتر قبلیم واسم سرم و پردنیزولون تجویز کرد ولی انصاری سرشو به نشانه تمسخر تکون داد.حالا تو ببر و بیا بگو که بهت چی گفت

ماری جون دکتر شما کی بود؟و اینکه دکتر زرنانی ایمونولوژهستن؟دکتر خودتون خبر داشتن تحت نظر ایمونولوژهستین؟

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
فدات بشم ليلا جون انشالله روزي شما و همه دوستان منتظرم بشه ممنونم از دعاي خيرت

قربونت برم ماری جون .... ممنون از دعات عزیزم.... من میگم دو قلو تو راه داری     چه هیجانی داره ...ایشالله همه دونه دونه مثبت میشن... انقدر از این تیتر بتا خوشم میاد   

بازم مبارکت باشه ... عزیزم دوستان پرسیده بودن اگر میتونی یه شرح حال از شرایط و اینکه تعداد دفعات میکرو بدی ... ببخشید عزیزم چند بار سوال شده بود ... ممنون ازت ...      

سلام دوستان  روند انتقال فریز چجوریه؟؟؟ آنا جون با توجه به اینکه من تو انتقال قبلی (اردیبشهت) ...

عزیزم وهله اول اون حالتات رو به دکتر بگو......

در مورد انقباضات رحم نمیدونم اما من اخیرا صبحا از خواب بیدار میشدماز انقباضات پام حتی نمیتونستم راه برم......

تصادفا دیدم نوشته کم آبی شبانه باعث این انقباضات میشه و توصیه کرده بود قبل خواب زیاد آب بخوریم......

البته اینو بگما من کلا زیلد آب میخوردم اما قبل خواب بیشتر از قبل خوردم و نصف شبام که بیدار میشدم به خاطر دخملم باز آب زیاد میخوودم اخیرا دیگه انقباضات پام بهتر شده......

گفتم شاید این بحث به درد بخوره و احتمالا به غلظت خون ربط داشته باشه.....

مثلا شاید نیازه دز سلکسان یا هپارینت بیشتر بشه......

البته بگما این در حد حدس و گمانه......

یه چیز دیگه عالی بودن جنین رو از چه نظر میگی؟

اگه صرفا گرید هست نمیشه خیلی بهش تکیه کرد......

کاریوتایپاتونم اوکی بودن؟

مثلا اخیرا افسون جون اگه اشتباه نکنم بعد پی جی اس جنیناش فهمیده هیو کدوم سالم نبودن......

پس خیلی نمیشه در مورد سلامت جنین بر اساس گرید (یعنی ظاهر) قضاوت کرد!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سيندرلا جون بسلامتي و دلخوشي عزيزم انشالله فرشته هات ميان و تو اغوشت اروم ميگيرن عزيزم منتظر خبراي خ ...

عزیزم ترجیحا تو صیه میکنم اگه قصد خراش دارین با هیسترو انجام بدین ظاهرا اثرشم بیشتره و ماندگاریش تا ۳-۴ ماهم هست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

آنا جون سلام ،،، در مورد انقباض و گرفتگی پاتون مخصوصا تو تابستون و فصل گرم این حالت بیشتر پیش میاد دلیلش کمبود نمکهای بدن ،،، منیزیم و پتاسیم باید مصرف کنین ،،،ایران فکر کنم قرص جوشانش هست ،،، اینجا همه تابستون استفاده میکنن ،،همون چیزیه که ورزشکارا بیشتر استفاده میکنن چون در اثر فعالیت و عرق کردن بدن نیاز بیشتری به این املاح داره و مخصوصا آب فراروون ،،،

انقباضات رحم هم با منیزیم حل میشه ،،،حتما باید به دکتر بگن ،،،اینارو دکتر زنان خودم میگفت ،،،گفتم شاید به دردتون بخوره بدونین❤🌹❤🌹

سلاااااااام دوستان عزیزم ماری جون و مامان سبحان عزیز مبارکتون باشه ان شاا... ان شاا...9ماه قلبشون ...

عجب!! واقعا این پزشک ها خیلی مغرور تشریف دارن. من پس خودم آزمایش هام رو میبرم پیش ایمونولوژیست 

والا خسته شدیم از این همه ازمون خطا انگار ما علاف و بیکاریم😡😡😡

چشم ليلا جون 

من خودم باردار ميشدم ولي سقط ميشدن اولين بچم سه ماهگي با اثر پاره شدن كيسه اب سقط شد و بخاطر اينكه كورتاژ شدم باعث عفونت لوله شد كه بعدش خارج از رحمي باردار شدم و مجبور شدم لوله رو از دست بدم بعدش دوباره طبيعي تو شش هفته سقط داشتم و بعدش يه ميكرو منفي بدون ازامايشاي ايمني و بعدش دوباره طبيعي باردار شدم اما بازم خارج از رحمي كه بازم مجبور شدم لوله ديگمو از دست بدم ديگه مجبور باشم فقط با ميكرو باردار بشم پيش خيلي از دكترا ويزيت شدم كه در نهايت با رزاقي وارد سيكل شدم و سه تا جنين انتقال دادم البته ايشون ازمايش ايمني و انعقادي گرفتن ازم تو انتقال خون كه گفتن سي دي ماركرا بالاست و ا ان ا هم مثبته ولي غلظت خون نداري از قبلش بهم متفورمين و پردنيزول و اسپرين رو شروع كرد و سرم هم دوتا دو روز قبل از انتقال داد كه زدم روز هفتم خونريزي كردم ولي بي بي چكم مثبت شد اما تيتر بتا كم كم اوند پايين و تموم شد ماه بعدش دوباره انتقال داد اما ايندفعه اسپرين و پرد و قطع كرد و فقط سلكسان داد و سرم هم نداد و اينم بگم انتقالام نچرال بود و دفعه دوم كلا منفي شدم و ديگه نرفتم و بعدش رفتم مطب دكتر چوبساز و با ايشون مشورت كردم كه ايشون گفتن خيلي بدشانسي اوردي و بايد باردار ميشدي و گفت سه چيز باعث بارداري در اي وي اف ميشه البته بعد از خواست خداوند اول رحم خوب وپذيرش بدن بعد جنين خوب و بعد انتقال درست كه فقط با سونو ميشه انجام داد منم چون خيلي خيلي تعريف انرژي مثبت ايشونو شنيده بودم باهاشون شروع كردم كه خب ايشون گفت بابت ايمني برو با زرناني ويزيت بشو كه قبل عيد زرناني كلي برام ازمايش نوشت و گفت فقط ميري كاج انجام ميدي كه منم رفتم اونجا انجام دادم بعد ده روز جواب گرفتم اما چون خورد به عيد بعد از عيد برم پيشش كه گفتن غلظت خون شديد داري و سي دي ماركرها هم خيلي بالاست كه باعث پس زدن جنين به عنوان موجود ناشناس ميشن و بهش حمله ميكنن و خدارو شكر ا ان ا منفي شده بود كه بازم جاي شكر داشت ايشون تحويز كردن كه اولا حتما حتما بايد ده روز قبل انتقال سرم زده بشه كه بدن رو سركوب كنه  و اينكه دو ماه قبل انتقال اسپرين و اسيد فوليك ٥ مصرف كنم و بعدش برم تو سبكل انتقال و خودم شنيده بودم كه استراديول غلظت خون مياره برا همين با دكترم مشورت كردم و چهار روز قبل انتقال سلكسان و شروع كردم چون بخاطر پي ار پي چهار روز اسپرين قطع ميشه و روزي هم كه خواستم انتقال بدم شديدا از جيش داشتم ميتركيدم كه خودمو نگه داشتم و وقتي جنين شناس جنينامو اورد گفت دوتا بلاست تپلي اوردم كه دكترم بهم گفت اگه با اينا باردار نشي خفت ميكنم😬😬 بقيشم كه در جريان هستيد اصلا تو خورد و خوراك افراط نكردم و همه كارامو خودم كردمو توكل كردم به خدا بارم اگه سوالي بود در خدمتم❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
قربونت برم ماری جون .... ممنون از دعات عزیزم.... من میگم دو قلو تو راه داری     چه هیج ...

بخدا وقتي مثبت شدم تو شوق و گريه خيلي دعا كردم كه خدا همه دوستاي منتظرمو خوشحال كنه و مامان شدنشونو بشنوم 😭😭😭😭

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام دوستان من امروز رفتم تيتر بتا دادم روز دوازده انتقال ٥٣٨بود برام دعا كنيد قلبش يا قلبشون محكم ب ...

خدا جونم شكرت

ماري جان مباركه ان شاءالله💓 

اميدوارم بارداري بسيار خوبي داشته باشي و ب سلامتي بغلشون كني عروس و دامادشون كني 😍 

و ١٠٠ سال عمر باعزت داشته باشن

ان شاءالله اين شادي و روزي قسمت تك ب تك دوستان منتظر و خودم  بشه

الهي آمين 

💜