2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045855 بازدید | 684486 پست

ماری جون یک سوال دیگه هم داشتم راستش من مشکل ایمنی دارم ولی خب چون igaخونم خیلی پایین بود دکتر میگه نمیتونیم برات سرم بزنیم چون خیلی سطح ایمنی بدنت میاد پایین حالا یک کم نگران شدم که مشکل نشه برام البته الان دارم پردنیزولون روزی 2 تا میخورم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

يه چيزي بگم دوستان من دلم طاقت نياورد بيبي چك زدم مامانم دو تا خريده بود مديكور البته به مامانم هيچي ...

مامان سبحان جااااان،،،،مباااارک باشهههه،،،،خداروشکر ،،،،چه خبر عاااالی،،،خدارو شکر ،،،،خیلیییییی خوشحالم ،،،، ایشالله با نه ماه بارداری سالم و یه زایمان راحت بغلش کنی 🍼🍼🚼🚼😍😍😍❤❤❤

سلام دوستان تورك جان من بعدازپنج روز پريود شدم رفتم مطب سونوكرد و بعدوسيله معاينه رو گذاشت برام و گف ...

به سلامتی عزیزم.....

پس خوبه خراشم داده واست......

ایشالله این دفعه مامانی دیگه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واااااای چه خبر خوبی. مباررررک باشه ماری جون. دعا میکنم بارداری سالم و راحتی داشته باشی عزیزم

آزیتا جون ببخشید تو این پست مینویسم،،،یهو یادم افتاد دکتر پوست خوب اگر خواستی،،،خانم دکتر افسر حدادی،،شهرک اکباتان ،،، هم خیلی کارش خوبه هم دکتر پوست واقعیه قشنگ درمان میکنه ،،، ما خونوادگی پیشش میرفتیم ،،،🌹🌹🌹

سلام دوستان خوبید مامانهای جدید؟راستش من دیشب یک خواب خوبی دیدم کلی توی خواب ذوق کردم ولی بعد که بید ...

عزیزم ایشالله خوابیت به زودی به زیباترین و بهترین شکل تعبیر میشه و نگران موهاشم نباش دخملی منم حسابی پر مو بودن همه شون ریختن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی عزیزم..... پس خوبه خراشم داده واست...... ایشالله این دفعه مامانی دیگه.....

ممنون گلم راستي تورك جون واسه زايمان مشخص ميشه كه ازطريق ivfبوده يانه چون به كسي چيزي نگفتم جزخواهرم ميگم اگه مشخص ميشه كه وقتي گرفت بگم چكاركنم بنظرتون

سلام دوستان من امروز رفتم تيتر بتا دادم روز دوازده انتقال ٥٣٨بود برام دعا كنيد قلبش يا قلبشون محكم بزنه و سالم باشن🙏🏻🙏🏻🙏🏻الهي قسمت همه منتظرا بخصوص مامي جون افسون جون و نازي جون و ليلا جون و بقيه دوستان اين تاپيك🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام دوستان من امروز رفتم تيتر بتا دادم روز دوازده انتقال ٥٣٨بود برام دعا كنيد قلبش يا قلبشون محكم ب ...

مبارکت باشه عزیزم،،،، ایشالله که دو قلو بارداری 😍😍🚼🚼🍼🍼 امید به خدا همچین برات قلبشون بزنه که کیف کنی ❤❤🌹🌹

سلام مامان سبحان وماري جون بخدا ميخوندم موي تنم سيخ شدخيلي خيلي خوشحال شدم ازصميم دلم بهتون تبريك مي ...

انشالله به زودي قسمت خودت ميشه اين حال خوش عزيزم مرسي از دعاي خيرت 🙏🏻😘

مبارکت باشه عزیزم،،،، ایشالله که دو قلو بارداری 😍😍🚼🚼🍼🍼 امید به خدا همچین برات قلبشون بزنه که ک ...

فدات بشم ليلا جون انشالله روزي شما و همه دوستان منتظرم بشه ممنونم از دعاي خيرت🙏🏻🙏🏻😘😘