2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست

سلام دوستان 

آنا جون با توجه به اینکه من تو انتقال قبلی (اردیبشهت)تمام موراد رو چک کرده بودم و سرم و پردنیزولون و اسپیرین و.... داشتم و با وجود جنین های عالی نتیجه منفی شد چه پیشنهاد دیگهای دارید؟؟؟به دکترم(طرازی) چیا بگم؟؟من همین یه بسته فریز رو دارم.

من زمان انتقال از روز 6 ببعد انقباضات شدید رحمی داشتم واسه اون درمانی هست؟؟؟بنظرم دلیل منفی شدنم اون بود انگار رحمم داشت جنین رو پس میزد دردای وحشتناکی داشتم در حد 20 دقیقه ای

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

سلام مامان سبحان وماري جون بخدا ميخوندم موي تنم سيخ شدخيلي خيلي خوشحال شدم ازصميم دلم بهتون تبريك ميگم انشااله اين نه ماه رو بسلامتي پشت سربزاريد وني ني گلتون بياد توي بغلتون خداراشكرررررررررررررررررررررررررررررررررر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نه 3 تا جنین داشتم فریز کردم قراره دکتر از مسافرت برگشت برم برای هیسترو و بعد انتقال انشا ...

سلام خوبی

دکتر شما کی بود؟

می شه بگی برای چی قبل ازانتقال هیسترو باید انجام بدی؟

سلام به همگی،خوبین وای ماشاءالله این ماه کلی مامان داریما،به امید خدا همتون مثبت میشید من امروز پر ...

ستایش جون عزیزم به نظرم یه فاصله ای بدی بد نیست فرصت بده بدنت خودشو پیدا کنه!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ب همه و سلام ب آنا جان خوب و دلسوز   ان شاءالله ك همگي خوب خوب باشين  و در هر مرحل ...

سلام به روی ماهت عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان منن امروز صبح عرفان چهارتا جنین انتقال دادمش تا شون را گفتن خوب بود یکی شون متوسط برام د ...

عزیزم به سلامتی.......

ایشالله به زودی خبر بتای تپلتو میدی.....

سلام به همگی دوستان افسون جونم لک لانه گزینیه.همین بچه ها من از روز 15پری تا امروز که 19 پری ...

سلام عزیزم من تمام از های تکنیکی ایمنی و انعقادی رو انجام دادم قراره ببرم😁😁 

من پیش انصاری میخوام کارهام رو انجام بدم نه اقصی چون اقصی یکم گیج میزنه😂😂😂

ستایش جون عزیزم به نظرم یه فاصله ای بدی بد نیست فرصت بده بدنت خودشو پیدا کنه!!!!!!

آنا جون انتقال من خرداد بود ،احتمالا سیکلم بیفته شهریور،ب نظرت زوده؟من چون فقط تابستون بیکارم اصرار دارم زودتر برم تو سیکل جدید،برم سرکار دیگه نمیتونم برم دنبال کارا انتقال

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

ماری جون و مامان سبحان واقعا مبارکتون باشه خدا را شکر خیلی خوشحالمون کردید 

ماری جون ببخشید میشه یک شرح کوچیک از مشکلت بدی ؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
‎دوستان من امروز يك كارهايي كردم كه اميدوارم اتفاق بدي براي كنجدهام نيفته واقعا : ‎١. بحث بي مورد ب ...

عزیزم نگران نباش و فکرای خوب بکن.....

سلام خوبی دکتر شما کی بود؟ می شه بگی برای چی قبل ازانتقال هیسترو باید انجام بدی؟

سلام عزیزم دکترم طرازی است 

هیسترو را برای بررسی کامل رحم انجام میدهند البته من خراش هم میخوام بدم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
مامان سبحان عزيز من اعتقاد دارم اين چيزها در مقادير كم اصلا باعث بروز مشكل نميشه. اصل كاري خداست الب ...

منم با مامی موافقم......

پس تا میتونین رعایت کنین اما بودن از دوستامون که کلی بعد انتقال کارهای سنگین کردن ولی شکر خدا جواب + گرفتن.....