2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

‎دوستان من امروز يك كارهايي كردم كه اميدوارم اتفاق بدي براي كنجدهام نيفته واقعا :

‎١. بحث بي مورد با آقاي همسر كه بعد از چند دقيقه البته آشتي كرديم ولي الكي بدجور حرص خوردم .

‎٢. برداشتن يك بار سنگين و بردن اون به جلوي در كوچه البته توي آسانسور گذاشتم ولي خوب بالاخره يك مسافتي حملش كردم .

‎٣. همسرم ديشب انجير خيس كرده بود من يك مقداريش رو صبح زود موقع نماز خوردم بعد دوباره كه از خواب بيدار شدم همسرم خونه نبود بقيه اش رو هم تا ته با آبش خوردم بعد الان همسرم ميگه انجيرها رو شما خوردي ؟ گفتم بله مگه چيه ، ميگه صبح كه از خواب بيدار شده داخل ظرف عسل ريخته براي خودش كه بعد بخوره .

‎هيچي ديگه امروز با اين كارها نميدونم واقعا بايد منتظر جواب مثبت باشم يا نه . 😔😔😔😔😔😔

1396/04/30 | 20:50

مامان سبحان عزيز من اعتقاد دارم اين چيزها در مقادير كم اصلا باعث بروز مشكل نميشه. اصل كاري خداست البته منظورم اين نيست رعايت نكنيم ها، ولي من ميشناسم كساني رو كه وقتي دچار بارداري ناخواسته شدن هر كاري كه بگي كردن كه بچه نَمونه، ولي مونده.

دست خداست عزيزم تو هم مواظب خودت باش و درحدي كه ميتوني رعايت كن. اصلا هم نگران نباش عزيزم.كنجدها حالشون خوبه خوبه❤❤❤

ماري جون همون خوراكياست كه ميگن بعد از تمام شدن خونريزي واژينال بذاريد! براي اينكه جذبش مستقيم باشه ...

چقدر خوبه اينطوري من اوايل مصرف كلي تهوع داشتم بابت خورنشون خيلي خوبه كه واژينال مصرف ميكنيد 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
‎دوستان من امروز يك كارهايي كردم كه اميدوارم اتفاق بدي براي كنجدهام نيفته واقعا : ‎١. بحث بي مورد ب ...

مامان سبحان جون نگران نباش عزيزم بقول مامي جون خدا خودش انشالله مواظب وروجكامون هست البته افسون گذشته رو هم نبايد خورد از اين به بعد بيشتر مواظب باش عزيزم و فكرتو درگير نكن براشون ايت الكرسي بخون و بسپارشون به خداي مهربون كه ميدونم حواسش بهمون هست راستش منم خيلي اين سري مراعات نكردم از ديروز كلي البالو هسته گرفتم كه فردا مربا درست كنم اخه از استراحت كردن نتيجه اي نگرفتم 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
‎دوستان من امروز يك كارهايي كردم كه اميدوارم اتفاق بدي براي كنجدهام نيفته واقعا : ‎١. بحث بي مورد ب ...

مامان سبحان جان نگران نباش انشالا که هیچ موردی پیش نمیاد. بحث و استرس که جزئی از زندگیه. حالا چه داخل چه بیرون خونه بلاخره پیش میاد. واقعا نمیشه جلوش رو گرفت. تنها کاری که از دستمون برمیاد اینه که که زود به آرامش برسیم بعدش.
راجع به عسل هم نگران نباش. من مطب دکتر خا منه رفته بودم دیدم به کسایی که باردار شدن عسل هم تجویز میکرد. البته درکنار چیزای دیگه ای که براشون نوشته بود. ایشون دکتر طب سنتی هستن در زمینه بارداری فعالیت دارن.
فقط راجع به انجیر من هر دکتر طب سنتی که تاحالا رفتم گفتن حداکثر روزی  7 عدد. تو این یه مورد فقط دقت کن لطفا. چون این خوراکیهایی که خاصیت های زیادی دارن نباید افراط کرد برای خوردنشون
در کل امیدوارم همه چی به خوبی پیش بره برات  

خدایا شکررررررر
سلام دوستان من امروز صبح متوجه شدم که پشت رون سمت راستم یه لک قهوه ای بزرگ زده ، روی دستام هم لک شد ...

لیلا جون منم چندروز پیش موقع آرایش دیدم روی گونه ام یه لکه قهوه ای به اندازه حدودا یه سکه زده. خیلی غصه خوردم و گذاشتم به حساب بالا رفتن سن :(
چون من زیاد بیرون نمیرم و تو افتاب نیستم. همون معدود دفعات هم کرم ضدافتاب میزنم
الان که شما گفتی و چندتا از دوستان هم ادامه دادن متوجه شدم یعنی ممکنه برای دارو باشه
ای بابا این داروها چه بلاهایی سر آدم میاره. خوبه که شما دکترتون این چیزا رو هم جوابگو هستن. من که حالا باید بگردم دنبال یه دکتر پوست خوب
راستی بابت اون نیت زیبات هم ممنون. انشالا که خدا حاجت شما و بقیه دوستان رو براورده کنه آمین

خدایا شکررررررر
آنا جون من امپول زدم ولي بازم خيلي كم لكه بيني دارم .😔😔😔

مامی جون انشالا که چیزی نیست و طبیعیه
من اگه جای شما بود فردا صبح آزمایش میدادم و انشالا اگر مثبت بود یه دوسه روز سرکار نمی رفتم تا جای نی نی ها سفت بشه. البته شما اون کاری رو انجام بده که استرس کمتری برات داره و باعث آرومتر شدنت میشه. من فقط خودمو گفتم چون کم طاقتم :)

خدایا شکررررررر

مامي جون ، ماري جون و آزيتا جون خيلي ممنون از دلداريتون ، منم ديگه سپردم به خدا ، ان شا الله خودش به همه ما كمك كنه .

آزيتا جون عزيزم انجير خيلي هم نبود كه توي آبش عسل ريخته بود آقاي همسر ، حالا امشب برداشته ريخته داخل ٢ ظرف كلي سفارش كرده در قرمزه براي من ، در آبي براي خودش . 😄😄😄😄

مامي جون ، ماري جون و آزيتا جون خيلي ممنون از دلداريتون ، منم ديگه سپردم به خدا ، ان شا الله خودش به ...

مامان سبحان امان ازز دست اين مردا

من كه شوهرم هر چي ميخورم ، ميخوره ميترسه عقب بمونه😂

در مورد حركتايي كه زدي عسل و بحث حالا هيچي، اون بار سنگين رو چرا برداشتي خواهرمن😕 البته تو اسانسور بوده ان شالله خدا نگهدار جوجه هاته عزيزم

من شوهرم ديشب ميگه فردا بريم سونو😂

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان تورك جان من بعدازپنج روز پريود شدم رفتم مطب سونوكرد و بعدوسيله معاينه رو گذاشت برام و گفت ميخوام خراش بدم كه جنين ها خوب بگيره اينقدردرد داشت كه مردم وزنده شدم بعدش ديگه بهم دارو داده ودوباره هفته بعد برم واسه سونو و ديگه احتمالا اون موقع وقت انتقال ميده بهم

سلام دوستان خوبید مامانهای جدید؟راستش من دیشب یک خواب خوبی دیدم کلی توی خواب ذوق کردم ولی بعد که بیدار شدم کلی ناراحت شدم توی خواب باردار شده بودم و زایمان کردم و یک نوزاد پر مو بهم دادند با خودم کلی ذوق میکردم که بیام اینجا بگم زایمان کردم 

انشاالله تعبیرش خیره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام دوستان 

روند انتقال فریز چجوریه؟؟؟

آنا جون با توجه به اینکه من تو انتقال قبلی (اردیبشهت)تمام موراد رو چک کرده بودم و سرم و پردنیزولون و اسپیرین و.... داشتم و با وجود جنین های عالی نتیجه منفی شد چه پیشنهاد دیگهای دارید؟؟؟به دکترم(طرازی) چیا بگم؟؟من همین یه بسته فریز رو دارم.

من زمان انتقال از روز 6 ببعد انقباضات شدید رحمی داشتم واسه اون درمانی هست؟؟؟بنظرم دلیل منفی شدنم اون بود انگار رحمم داشت جنین رو پس میزد دردای وحشتناکی داشتم در حد 20 دقیقه ای

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت