2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان من امروز صبح متوجه شدم که پشت رون سمت راستم یه لک قهوه ای بزرگ زده ، روی دستام هم لک شد ...

عزیزم فکر کنم مال داروهاست.....

من لک داشتم اما انقدرا زیاد نبود اما شروع سیکلا و بعدشم بارداری لکامو خیلی بیشتر کرده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها

يه سوال شما هم دوسه روز اول بعد انتقال انقدد دسشويي ميريد؟ من سري قبلمم اينطور بودم تقويمو ديدم

خيليييي ميرم برا ادرار

فك كنم برا اون شستشو هست درسته؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
آنا جون من امپول زدم ولي بازم خيلي كم لكه بيني دارم .😔😔😔

عزیزم نگران نباش عصرم میزنی بهتر میشه از فردام که باز دارب اصلا نگران نباش!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها يه سوال شما هم دوسه روز اول بعد انتقال انقدد دسشويي ميريد؟ من سري قبلمم اينطور بودم تقو ...

آره عزیزم منم در کل زیاد میرفتم به قول تو احتمال مال دستکاریاست.....

ایشالله بعدشم به خاطر مامان شدنت این قضیه ادامه خواهد داشت و دیگه آخراش باید جاتو تو دستشویی بندازی......

خخخخخخخخخخخ......

سلام دوستان من امروز صبح متوجه شدم که پشت رون سمت راستم یه لک قهوه ای بزرگ زده ، روی دستام هم لک شد ...

عزيزم اگه تا حالا اصلا لك نداشتي به نظرم حتما يه دكتر پوست برو حتي داروهاي مصرفيتم بگو اينجوري خيالت راحت ميشه و دليلشو ميفهمي اگه پشت گردن يا كمرت بود شايد ميشد گفت قارچ پوستي هستن كه تو تابستون بخاطر تعريق زياد ايجاد ميشن و داروشونم كلتريمازول هست اما روي دست يا ران بايد بررسي بشه اميدوارم فقط يه حساسيت خيلي مختصر باشه و با دارو برطرف بشه و از نگراني در بياي خانمي منم رو صورتم لك قهوه اي ايجاد شده كه دليلش بارداريها و مصرف داروهاي هورموني بوده ولي بدنم هيچ لكي نزده تا حالا 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
عزيزم اگه تا حالا اصلا لك نداشتي به نظرم حتما يه دكتر پوست برو حتي داروهاي مصرفيتم بگو اينجوري خيالت ...

ممنون ماری جان از توضیحاتت ، حتما پیگیری میکنم ، چون صورتم و هیچ جای بدنم نیست فقط پشت رون سمت راست و روی دستم قسمتی که از آرنج خم میشه به سمت بازو تقریبا ،اونا کوچیکن اون رونم بزرگه و باریک مثل یه خط کش ۱۵ سانتی😥😥😥😥😨😨😨، 

خيلي ممنون انا جون، يكشنبه بايد برم سونو، توكل به خدا. انشالله همه چيز خوب باشه. 

ماري جون و مامي و مامان سبحان عزيز و پرپر جون و افسون عزيز هر روز براتون دعا ميكنم انشالله جواب مثبت بگيريد و خدا دلمون رو شاد كنه. 

ليلا جون اثر داروهاي هرمونيه به نظرم مهم نيست، اما بد نيست به دكتر نشون بدي. نگران نباش. 

اميدوارم زودتر بگذره اين دوره و شمام با بهترين شرايط وارد سيكل بشي و نتيجه خوب بگيري.