2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046094 بازدید | 684498 پست
بسلامتي سنايش جون راستش من تا حالا ششم سيكل شروع نكردم هميشه از دوم تا سوم رفتم مطب يا از پنج سيكل ا ...

سلامت باشی ماری جون، راستش میخواستم اگه امکانش هست ک سیکلمو شروع کنه نوبتمو جلو بندازم،اما اگه قراره باز دارو بده و بگه پری بعدی شروع سیکلته همون نوبت خودمو برم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام، بچه ها ميشه دز استراديولاتون رو برام بنويسيد، ماري جون و افسون و پر پر و مامي، ممنون ميشم بگيد ...

من از روز سوم سيكل شروع كردم تا روز انتقال ادامه ميدم فعلا، روزي ٣ تا دونه 

سلام ب همه

و سلام ب آنا جان خوب و دلسوز  

ان شاءالله ك همگي خوب خوب باشين 

و در هر مرحله اي ك هستين سلامت و موفق باشيد

مامان سبحان جان خوبي شما ؟ 

ان شاءالله خدا روزيت كنه و مامان بشي و همينطور مامي جان ماري جان و افسون جان و بقيه عزيزان ان شاءالله با خبر مادرشدنتون ما رو هم شريك شاديتون كنيد

براي همه آرزوي سلامتي شادي و موفقيت ميكنم 

سلام ب همه و سلام ب آنا جان خوب و دلسوز   ان شاءالله ك همگي خوب خوب باشين  و در هر مرحل ...

سلام ماماني طاهاي عزيزم ، خدا رو شكر عزيزم من هم خوبم ، شما چطوري خانمي ؟ من هميشه به يادت هستم عزيزم ، التماس دعاي زياد براي اينكه اين روزهاي انتظار ما هم تبديل بشه به قول آناجون به ٩ ماه انتظار شيرين .

شما هم ان شا الله به زودي براي طاها كوچولو يك داداش يا آبجي سالم و صالح و ناز بياوري . 😘😘😘😘

سلام ماماني طاهاي عزيزم ، خدا رو شكر عزيزم من هم خوبم ، شما چطوري خانمي ؟ من هميشه به يادت هستم عزيز ...

قربونت عزيزم الحمدالله خوبم 

من هم هميشه ب يادت هستم 

ان شاءالله خدا دلت رو شاد كنه و صلاح بدونه مادر بشي 

از دعاي قشنگت هم ممنون آمين💜

سلام دوستان منن امروز صبح عرفان چهارتا جنین انتقال دادمش تا شون را گفتن خوب بود یکی شون متوسط برام د ...

سلام كيميا جون ، به سلامتي عزيزم ، ان شا الله كه محكم ميچسبن به مامان گلشون كنجدهاي قشنگت . 😘😘😘😘

ممنون از همه، پس اكثرا روزي سه تا چهار تا. مال منم همينطوره دو تاصح دو تا شب واژينال ولي. 

ستايش جون روز شش احتمالا ال دي بتوني شروع كني ولي براي داروي تحريك تخمدان ديره. 

كيميا جون، انشالله ماماني. مبارك باشه 

سلام دوستان منن امروز صبح عرفان چهارتا جنین انتقال دادمش تا شون را گفتن خوب بود یکی شون متوسط برام د ...

بسلامتي كيميا جان انشالله پشت سر هم مامان داريم امسال🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻شما هم مامان دوقلوهايي

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ممنون از همه، پس اكثرا روزي سه تا چهار تا. مال منم همينطوره دو تاصح دو تا شب واژينال ولي.  ...

چه جالب ماله ما خوردنيه فكر كنم شما ايران نيستيد درسته؟

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

ماري جون همون خوراكياست كه ميگن بعد از تمام شدن خونريزي واژينال بذاريد! براي اينكه جذبش مستقيم باشه فكر كنم و وارد مسير گوارشي نشه. 

اره ولي ايران نيستم. اما همون استراديول هست قرصهام. 

ممنون از همه، پس اكثرا روزي سه تا چهار تا. مال منم همينطوره دو تاصح دو تا شب واژينال ولي.  ...

آره ،فردا حتما با‌مطب‌تماس‌میگیرم دکتر معمولا شنبه مطب نیس امیدوارم بیمارستان باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد