2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046091 بازدید | 684498 پست

من سه شنبه انتقال فريز دارم بعد همچنان استراديول روزي سه تا و تقويتي ها، از روز شنبه هم روزي دوتا پروژسترون آمپول بايد بزنم تا دوشنبه و دوشنبه شب نزديكي ، سه شنبه هم به اميد خدا انتقال، جنينا فريز هستن ، بچه هايي كه فريز انتقال دادن ميدونن چجوريه اوضاعم ؟ همينارو ميدن معمولا ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نازی جون من یه پسر چهارده ساله دارم.کاریوتیپ سالمه فقط شکستگی اسپرم بالاست به توصیه ج ن ت ی سینال اف ...

افسون جون پس عملا ميدوني مشكل كجايت ديگه، دي ان ا اسپرم شكستگيش زياده باعث شده جنينهاتون كم باشن و جنين سالم نداشته باشيد. 

دكتر پيشنهاد عمل واريكوسل يا استخراج اسپرم از بيضه نداد واسه سيكلتون!؟ 

به نظرم اگر بد بودن اسپرم نتيجه واريكوسل هست عمل كنيد و بعد از سه ماه وارد سيكل بشيد، اگرم واريكوسل نيست و دليلش نامشخصه، حتما رژيم و تغذيه سالم و كمپرس يخ رو واسه شوهرت انجام بديد و از دكتر در مورد اينكه تو سيكل جديد مستقيم از بافت بيضه اسپرم بگيرند سوال كنيد، اينجوري شانس داشتن اسپرمهايي كه كمتر اسيب ديدن بيشتر ميشه، فكر كنم. 

عزيزم چاره اش همينه فكر كنم، از تخمك كشي كه سخت تر نيست. ديگه واقعا بايد ببينيد چجوري ميشه اين مشكل رو حل كرد، اخه خدا رو خوش مياد شما هي امپول تحريك تخمدان بزني و تخمك كشي انجام بشه و اون همه دارو و سختي و عوارضش ولي نتيجه اين بشه، در حالي كه ميشه نتيجه رو تغيير داد! بازم با هم صحبت كنيد و يك تصميم خوب بگيريد، انشالله موفق باشي. 

افسون جون انشالله ني ني ها محكم بهت ميچسبن عزيزم😍😍😍مامان شدن مباركت باشه عزيزم. پرپر جون به سلام ...

فداي تو عزيزم

ان شاله هر دو طعم شيرين مادري رو بچشيمممم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستاي عزيزم

من امروز هم خيلي كم لكه بيني داشتم يعني وقتي ميرم دستشويي و ببخشيد خودم رو پاك ميكنم، لك ميبينم يعني از ديروز عصري كه بهتون گفتم هر بار رفتم دستشويي همينطوريه البته كمه ديگه فقط وقتي پاك ميكنم ميبينم، با دكترم صحبت كردم گفت اگه لكه بيني دركل اشكالي نداره ولي اگه لكه بيني داري امروز صبح يه پروژسترون بزن عصري يه دونه ، از فردا دوتاش رو عصر بزن.

ميشه شما هم راهنمايي كنيد.

لازمه الان برم يه دونه بزنم؟

اونوقت اينجوري باشه دوباره فردا صبح دوزش تو بدنم نمياد پايين؟

بذارم دوتاش رو عصر بزنم؟ لطفا راهنمايي كنيد.

من همش حسرت ميخورم چرا روي جنينهام پي جي اس انجام ندادم، ميدونم كه خيلي چيزها رو مشخص ميكن ...

نازی جون ایشالله همین دو تا جنینت سالمن!!!!!

فکرای خوب خوب کن دو قلوهات تو راهن عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سه شنبه انتقال فريز دارم بعد همچنان استراديول روزي سه تا و تقويتي ها، از روز شنبه هم روزي دوتا پر ...

عزیزم بله معمولا داروها همینن مگه اینکه کسی شرایط خاصی داشته باشه و داروهای بیشتری نیاز داشته باشه و یا حتی کمتر.....

ایشالله تو راه مامان شدنی و به زودی خبرشو میدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستاي عزيزم من امروز هم خيلي كم لكه بيني داشتم يعني وقتي ميرم دستشويي و ببخشيد خودم رو پ ...

عزیزم نگران نباش و به توصیه دکترت عمل کن.....

حتما یه دلیلی برا این مدل تجویزش داره شاید میخواد به مرور پروژسترونت رو زیاد کنه!!!!!

سلام دوستان

من امروز صبح متوجه شدم که پشت رون سمت راستم یه لک قهوه ای بزرگ زده ، روی دستام هم لک شده ، نمیتونم تقصیر آفتاب بندازم چون لباسام اونقدر کوتاه نیستن که اون قسمت رونم آفتاب خورده باشه، قهوه ای کمرنگ ولی قشنگ معلوم، خیلی ناراحت شدم ، میدونم چیز مهمی نیست ولی پوست برام خیلی مهمه 😟😟😟 نظرتون چیه ؟ 

پوستم هم اصلا لک نداره ، رنگ‌پوستم سفید ولی نه سفید مثل برف ، گندمی بگم بهتره ، ولی تیره نیستم ،

خیلی ناراحتم ، این چی بود دیگه 😥😥😥😥