2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزان من این چند روزی پیاماتون میخوندم ولی حوصله نداشتم چیزی بگم ان شاالله اونهایی که انتقال د ...

زندگي جون عزيزم نگران نباش و با روحيه خوب برو جلو، بقيه رو بسپار به خدا. انشالله ايندفعه ماماني عزيزم.😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماري جونم از روي كنجكاوي بي بي ميذارم، ميگم شايد هاله اي بندازه و خوشحال بشم. من كامل سپردم به خدا. ...

خب خدارو شكر كه استرس نميگيري عزيزم انشالله كه خيره و چند روز ديگه اينجارو با خبراي خوب خوب ميتركونيم🙏🏻🙏🏻🙏🏻من و شما و مامان سبحان و افسون جون ازمايشامون تقريبا نزديك همه

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام عزیزان من این چند روزی پیاماتون میخوندم ولی حوصله نداشتم چیزی بگم ان شاالله اونهایی که انتقال د ...

بسلامتي عزيزم مامان بشي 🙏🏻🙏🏻راستش پي ار پي رو تو مركز كاندي براي كساني كه چند بار منفي يا سقط داشته باشن انجام ميدن 

زندگي جون عزيزم نگران نباش و با روحيه خوب برو جلو، بقيه رو بسپار به خدا. انشالله ايندفعه ماماني عزيز ...

مرسی عزیزدلم ان شاالله گلم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
بسلامتي عزيزم مامان بشي 🙏🏻🙏🏻راستش پي ار پي رو تو مركز كاندي براي كساني كه چند بار منفي يا سقط دا ...

مرسی گلم ان شاالله ممنون از راهنماییت  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
انشالله به سلامتي عزيزم.😍😍😍 انشالله هم بي بي دو تا خط پررنگ ميندازه هم جواب آزمايشت عاليه😘😘😘

مرسي ماماي جون از دعاي خيرت 😘😘انشالله تو هم با يه بتاي تپلي شگفت زده بشي عزيزم به اميد روزاي خوب اينده🙏🏻💋

سلام، بچه ها ميشه دز استراديولاتون رو برام بنويسيد، ماري جون و افسون و پر پر و مامي، ممنون ميشم بگيد ...

سلام عزيزم

من استراديولم الماني دوميل هست البته روش نوشته ١/٥٤ ميل ولي تو مركز گفتن اين دوميل هست

من تا قبل انتقال روزي سه تا داشتم بعدش شد٤ تا

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
من سه شنبه آزمايش دارم و يكشنبه خدا بخواد ميخوام بي بي بزنم 

ماري جونم ان شاله خيره

من سري پيش مثبت شدم روز ششم اينا سينه درد داشتم سه روز داشتم قطع شد باز بعد چند روز داشتم هي ميومد و ميرفت

يادمه گفتي سينه درد داري ان شاله خيره عزيزم

من اين سري هنوز هيچ خبري نيس

ديروز فقط اندازه يكي دوبار كوتاه واژنم تير ميكشيد 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام به همگی،خوبین

وای ماشاءالله این ماه کلی مامان داریما،به امید خدا همتون مثبت میشید

من امروز پری شدم،از قبل برای ۴مرداد بهم وقت دادن ک با حساب پری امروزم میشه ششم سیکلم،حالا میخوام برم پیش دکترم ک سیکل ای وی اف جدیدیو برام شروع کنه،نمیخوام وقتم هدر بره به نظرتون ششم سیکلم بهم دارو میده ک همین مرداد پانکچر شم یا اینکه باز باید صبر کنم تا پری بعدی،راستی دکترم عارفی هستش و ۱۱خرداد انتقال داشتم ک منفی شد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ماري جونم ان شاله خيره من سري پيش مثبت شدم روز ششم اينا سينه درد داشتم سه روز داشتم قطع شد باز بعد ...

خدا از دهنت بشنوه افسون جونم انشالله هممون مثبت بشيم و برامون بمونن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻اره واقعا چرا اينجوري هي سفت ميشه هي شل ميشه🤣🤣🤣البته شله شله نه اما يه روزايي خيلي سوزن سوزن ميشه اما يه روزايي دردش كم ميشه همش خودمونو معاينه ميكنيم و منتظر يه نشونه هستيم من دفعه هاي پيش كه مثبت ميشدم و بعدش خونريزي ميفتادم يا منفي خيلي درد داشتناما اين سري فقط دو يا سه بار خيلي خفيف حسه پريودي رو داشتم البته من ايندفعه از روز پنجم همه كارامو خودم كردم و اصلا مثل دفعه هاي پيش استراحت نكردم راستش چون اون سه دفعه خيلي اذيت ميشدم راستي ديشب كه پرستروژن زدم خيلي خون اومد از جاش و نگران شدم البته تزريقشم خيلي دردم اومد نگرانم دفعه هاي بعدم همينطور بشه  

سلام به همگی،خوبین وای ماشاءالله این ماه کلی مامان داریما،به امید خدا همتون مثبت میشید من امروز پر ...

بسلامتي سنايش جون راستش من تا حالا ششم سيكل شروع نكردم هميشه از دوم تا سوم رفتم مطب يا از پنج سيكل ال دي شروع كردم نميدونم سبك عارفي چطوريه اما ميدونم از بهترينهاست و ايندفعه مامان ميشي عزيزم🙏🏻🙏🏻