2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام به همه دوستان : من امروز رفتم و دو تا كنجد كوچولو گذاشتم توي دلم ، اميدوارم كه محكم بچسبن به م ...

مبارکه عزیزم......

ایشالله یه سبحان و یه آبجی جیگر سبحان بشن برات!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آزیتا جون عزیزم خوب مورفو و دی ان ای هر دو شرایط خوبی ندارن. راستشو بخوایی برا ما وقتی رفتیم برا ویز ...

آنا جون خیلی خوشحال شدم که اینو گفتید راستش فکر می کردم شکست دی ان ای درمانش سخته ولی این که می بینم شما باردار شدید بهم انگیزه میده.
راستش چیزی که دگتر گفته بیشترین عوامل ایجاد شکست دی ان ای، سیگار ، م ش رو ب و آلودگی هوا و یه سری موارد دیگه ست که متاسفانه اولیش درمورد همسر من صادقه. و بهش گفته باید کنار بذاریش ولی خب میدونم براش سخته.
آنا جون یادتون هست داروهایی که دکتر ج ن ت ی به همسرتون داد چیا بود؟

خدایا شکررررررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزیتا جان ، این توضیحات مهمترین قسمت بخش توضیحات بود ،،،ببین عزیزم واریکاسل یک بیماری رگهای ساک ب ی ...

ممنون عزیزم. هم به خاطر زحمت ترجمه و هم توضیحات    والا این نکات خنک نگه داشتن و این حرفها رو ما یکی دوساله که فهمیدیم و همسرم داره سعی می کنه رعایت کنه. چیزی که هست کلا همیشه بدنش داغه تو همه فصلها. یعنی فکر کن زمستون من دارم یخ می زنم دستشو میگیرم میبینم گرمه. من همیشه فکر می کردم طبعش گرمه و همش بهش سردی و خنکی میدادم. ولی دکتر طب سنتی 2-3 جا رفتیم گفتن طبعش سرده فقط کبدش گرمه  . که حجامت و اینا کرد ولی خب ادامه نداد. دیگه واقعا نمی دونم این گرما رو چطوری باید از بین برد. چون نه لباس تنگ می پوشه نه لبتاپ استفاده می کنه.

راجع به مورد بعدی ما هم همین تصمیم رو گرفتیم که نظر دکتر دیگه ای رو هم بپرسه
یه دکتر خوب دیگه هم یکی از دوستان معرفی کردن نمی دونم اینجا کسی میشناسه ایشون رو یا نه. به اسم دکتر حسن ج م ش ی دیان .

خدایا شکررررررر
سلام دوست جونیا..من پنج شنبه رفتم آزمایش خون بتام یک بود البته از قبلش نا امید شده بودم چون چند دفعه ...

رویا جون خیلی ناراحت شدم که منفی شدی.
متاسفانه این دکترها نمیان همزمان آقایون هم مورد درمان قرار بدن که این مسائل پیش میاد
امیدوارم به زودی نی نی بیاد . ناامید نشو عزیزم

خدایا شکررررررر
سلام دوستای گلم جواب آزمایشم منفی بود چهارشنبه میرم دکتر ببینم چی میگه

زندگي جون خيلي ناراحت شدم عزيزم. انشالله به زودي به نتيجه هاي مثبت برسي عزيزم❤️❤️❤️💖💗💞

بچه ها سلام

زندگی جان متاسفم.ان شاا...هرچه زودتر مامان بشی

من امروز رفتم اقصی.البته اسمی اقصی وگرنه خودش که نیست.دستیار اولش انصاری هم که نبود.میگن مثل اقصی هست چون 11ساله داره با اقصی کار میکنه.خلاصه اسماعیلی دستیار دومش بعد از نگاه کردن جواب آز و سونو و تست پی سی تی گفت همه چیزتون اوکی هست و نباید به این زودی آی وی اف میکردی.خلاصه بعد از 3سال منو دوباره آورد اول راه و قرص فمارا(لتروزل)نوشت واسم برای 3ماه اگه حامله نشدم تازه پیشنهاد لاپارا هیسترو میدن.متاسفانه خونوادهام هم بهم میگن زیاد دستکاری نکن خودتو و بذار دکتر کار خودشو بکنه.ولی من زووووود زوووووود بچه میخوام.بچه ها شما چه پیشنهادی میدین.یکی از دوستام پیشنهاد خوبی دادو گفت دوباره برو عارفی پانکچر و انتقال...اگه خدای نکرده منفی شدی برم اقصی بگم قرص فمارا خوردمو نتیجه نگرفتم

خدایا.حکمتتو شکر.اینقدر فکر و خیال میکنم که کدوم کار بهتره که دارم دیووونه میشم.

پروردگار من .من به تو ایمان دارم و مطمئنم تو بهترین رو میخوای برام.
ممنون عزیزم. هم به خاطر زحمت ترجمه و هم توضیحات     والا این نکات خنک نگه داشتن و این حرف ...

خواهش میکنم عزیزم... امیدوارم که تونسته باشم کمکی بوده باشم برات هر چند کوچیک  

آزیتا جون همسر منم بدنش همیشه گرم ... کلا آقایون از ما بدنشون گرمتره ... دستاش هم همیشه گرمه ... ولی نمیدونم راستش باید دمای بدنشو آورد پایین ؟؟ شاید طبیعتش همین باشه....

آزیتا جون خوب کاری میکنین ... به نظر منم مشورت با چند تا پزشک خوبه دیگه آدمو در تصمیم گیری درست کمک میکنه. از خدا میخوام هر چه زودتر تمام مسایل به خوبی حل بشه و خبر بارداریتو بهمون بدی و شادمون کنی عزیزم.  

لیلا جون عزیزم اگه در مورد سویا و ضررش برا آندومتریوز منبعی داری که موسقه ممنون میشم بذاری تو کانال ...

آنا جون تو همون کلینیک بهم یه کاغذ دادن که گفتن سعی کن این تغذیه رو رعایت کنی ... تو همین جا هم ترحمه شو گذاشتم ولی چشم دوباره میذارم ... کلا گفتن هیچی از مشتقاتشو نخور.... من کاملشو با توضیحاتش میذارم...