آناجون سلام منم ميتونم چندتا سؤال ازتون بپرسم؟
اگه يادتون باشه چند روز پيش ماجراي خودمو تعريف كردم من دوتا انتقال متفي داشتم يبار فرش يبارم فريز اما نشد قبل از انتقال فريز واقعا ميتونم بگم به دكترم كه بيمارستان صارم هست التماس كردم گفتم من ديگه تا همه آزمايشا و بررسي ها رو انجام ندين نميخوام انتقال بدم هرچي اصرار كردم دكتر اشتري گفت چون فقط يبار تا حالا انتقال دادي زوده و با اصرار خودم فقط آز تيروييد و anti tpo برام نوشت كه خداروشكر نرمال بود و باز هم با اصرار خودم برام خراش آندومتر انجام داد كه اون رو هم نميدونم چرا روز پنجم همون سيكلي كه ٨ روز بعدش انتقال داشتم برام انحجام داد درحالي كه همه جا روز ٢٠-٢١ سيكل قبل انجام ميدن هيسترو و لاپرا هم گفت نميخواد!اصرار كردم كه لااقل اينبار جنينام بلاستوسيست بشن گفت تو مركز ما(صارم) درصد موفقيت بلاستوسيست خيلي پايين بوده زياد جالب نبوده بهتره نكني كه با اصرار خودم از ٣ تا جنينام يكيش بلاست شد و ٢ تاش پرسلولي(مولار) شده بود كه خود جنين شناس بهم گفت عالين و با اين جنينا شما بايد ٩٩ درصد باردار بشي و تو مانيتور بهم نشون هم دادن و ضخامت رحمم هم روز نهم ١٠ بود دكترم موقع خراش گفت رحمت خيلي خوبه عفونت هم نداري
حالا چند تا سؤال دارم:
١-ليست كامل آزهاي ايمني انعقادي چيا هستن و آيا بهتره اينبار همه رو بدم؟
٢-بهتره ايندفع قبل انتقال بگم لاپراسكوپي كنن يا اول فقط هيستروسكوپي كنم؟راستي عدد ca125 برا من ٢-٣واحد بيشتر از نرمال بود و خود دكترم بهم گفت احتمال آندومتريوز هست ولي چون عكس رنكي رحمم سالم بود گفت فعلا نياز به لاپرا نيست من خواهرم هم مبتلا به آندومتريوز بوده خالا با اين شرايط به نظر شما چيكار كنم؟
راستش من فقط درتا بسته ديگه فريز دارم و به دلايل هم مادي هم روحي و جسمي توان پانكچر مجدد ندارم
توروخدا هر راهنمايي به ذهنتون ميرسه بهم بگيد
راستي خود دكترم گفت ايندفعه آزمايش dfi برا همسرم مينويسه
براي تقويت روحيه ام يه دوره آموزشي و كلاس پيلاتس و بادكش رحم و تخمدان وپياده روي برنامه ريزي كردم فقط به خاطر سن خودم و همسرم و اينكه افراد كوچكتر از ما تو خانواده هامون همه بچه دار شدن حز ما خيلي دل شكسته و افسرده شديم دعامون كنين
خيلي طولاني شد ببخشيد شرمندم😘