2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آناجون سلام منم ميتونم چندتا سؤال ازتون بپرسم؟

اگه يادتون باشه چند روز پيش ماجراي خودمو تعريف كردم من دوتا انتقال متفي داشتم يبار فرش يبارم فريز اما نشد قبل از انتقال فريز واقعا ميتونم بگم به دكترم كه بيمارستان صارم هست التماس كردم گفتم من ديگه تا همه آزمايشا و بررسي ها رو انجام ندين نميخوام انتقال بدم هرچي اصرار كردم دكتر اشتري گفت چون فقط يبار تا حالا انتقال دادي زوده و با اصرار خودم فقط آز تيروييد و anti tpo برام نوشت كه خداروشكر نرمال بود و باز هم با اصرار خودم برام خراش آندومتر انجام داد كه اون رو هم نميدونم چرا روز پنجم همون سيكلي كه ٨ روز بعدش انتقال داشتم برام انحجام داد درحالي كه همه جا روز ٢٠-٢١ سيكل قبل انجام ميدن هيسترو و لاپرا هم گفت نميخواد!اصرار كردم كه لااقل اينبار جنينام بلاستوسيست بشن گفت تو مركز ما(صارم) درصد موفقيت بلاستوسيست خيلي پايين بوده زياد جالب نبوده بهتره نكني كه با اصرار خودم از ٣ تا جنينام يكيش بلاست شد و ٢ تاش پرسلولي(مولار) شده بود كه خود جنين شناس بهم گفت عالين و با اين جنينا شما بايد ٩٩ درصد باردار بشي و تو مانيتور بهم نشون هم دادن و ضخامت رحمم هم روز نهم ١٠ بود دكترم موقع خراش گفت رحمت خيلي خوبه عفونت هم نداري

حالا چند تا سؤال دارم:

١-ليست كامل آزهاي ايمني انعقادي چيا هستن و آيا بهتره اينبار همه رو بدم؟

٢-بهتره ايندفع قبل انتقال بگم لاپراسكوپي كنن يا اول فقط هيستروسكوپي كنم؟راستي عدد ca125 برا من ٢-٣واحد بيشتر از نرمال بود و خود دكترم بهم گفت احتمال آندومتريوز هست ولي چون عكس رنكي رحمم سالم بود گفت فعلا نياز به لاپرا نيست من خواهرم هم مبتلا به آندومتريوز بوده خالا با اين شرايط به نظر شما چيكار كنم؟

راستش من فقط درتا بسته ديگه فريز دارم و به دلايل هم مادي هم روحي و جسمي توان پانكچر مجدد ندارم

توروخدا هر راهنمايي به ذهنتون ميرسه بهم بگيد

راستي خود دكترم گفت ايندفعه آزمايش dfi برا همسرم مينويسه

براي تقويت روحيه ام يه دوره آموزشي و كلاس پيلاتس و بادكش رحم و تخمدان وپياده روي برنامه ريزي كردم فقط به خاطر سن خودم و همسرم و اينكه افراد كوچكتر از ما تو خانواده هامون همه بچه دار شدن حز ما خيلي دل شكسته و افسرده شديم دعامون كنين

خيلي طولاني شد ببخشيد شرمندم😘

سلام لیلا عزیز..برای ماها هر دم ار این باغ بری میرسد هستش ..سوالمو دیدی ؟ نظری نداری راجع به پستم ؟

رویا جونم سلام عزیزم،،وااااقعا درست میگی،،، یعنی من دیگه از هیچی تعجب نمیکم ،باور کن رفته بودم دکتر گفت تیروییدت مشکل داره گفتم نمیدونم گفت یعنی تا حالا آزمایش ندادی گفتم چرا ولی چی بگم ،بگم نه مشکل ندارم برم آزمایش بدم یه چیز دیگه باشه ، ،،، عزیزم اصلا نگران بارداریت نباش چون میشه باردار بشی ولی خب باید کنترل کنی ،حتما آزمایش تیرویید هم بده چون خیلی مهمه و حتما با پزشکت مشورت کن ،،،فقط یه چیزی میدونم اینکه این مشکلات ما دلیلش داروهایی که مصرف میکنیم،اینو یه دکتری بهم گفت که دوست صمیمونه و رییس بخش غدد یه بیمارستان مهمی اینجاست، گفت این مشکلات عوارض داروهای تحریک تخمدانه انگار اوردوز دارو کنی، ایشالا خدا خودش به ما رحم کنه ، فقط گفت راه درمانش اینه وقفه زیاد نندازی تو درمان و باردار بشی ،خب الان انگار ما نمیخوایم باردار بشیم 😂 ، هی میگن بیا حامله شو هی ما میگیم نه ، الان نه 😅😅😅 خدایا شکرت ،،،من یکی خل و چل نشم خوبه دیگه از مشکلاتم خندم میگیره 

فقط حتما حتما تیروییدتو چک کن ولی نگران بارداری نباش ، مشکلی نداره ولی خب باید تحت کنترل باشی و شاید دارو مصرف کنی

وای رویا فکر کنم ماها باید هر هفته بریم چکاب کنیم با این اوضاع

کسی بوده دیابت داشته باشه و باردار شده باشه و بدنیا آورده باشدش؟‌ یعنی بنظرتون من باید دور مادر شدنو خط بکشم ؟

واااای نه رویا جون این چه حرفیه ،،،، اصلا ،،،، دیدم طرف دیابت داشته از بچگی انسولین میزده باردار شده و بچه سالم به دنیا آورده،،، عزیزم حتما مامان میشی،،،

بخدا انقدر خسته شدیم دیگه مثلا دستمونو با چاقو ببریم میگیم ممکنه مادر نشیم ،،، میفهمم چرا یهو انقدر حالت بد شد و نگران شدی ولی اصلا نگزان نباش

مریم جان برای اندومتریوز یه رژیم غذایی به من دادن که دارم تا حد امکان رعایتش میکنم چند صفحه قبل نوشتم میرم میگردم برات دوباره میذارم ، به هر حال تاثیر تو سرعت پیشرفت بیماری داره ، و من بادکش رحم و تخمدان رو توصیه نمیکنم چون دیدم کسی انجام داده بود و دچار مشکل شده بود برای تقویت روحیه اگه خواستی چند تا مورد بهت کمک میکنه اون ورزشا که عالین و همچنین چای بابونه شبا دم کن بخور ،،هم خودت هم شوهرت گلشو از عطاری بگیر و آنا جون پنیرک هم به من معرفی کردن اونم بخور که چون خاصیت ضد التهابی داره برا اندومتریوز خوبه ، اگه خواستی پیشنهادم اینه بری طب سوزنی چون کسی که انجام میده پزشک عمومی هستش ولی بادکش نرو ، ایشالله عزیزم مادر میشی،امید به خدا ،،، آمین

لیلا جان ..تیروید هم دادم ..واقعن جالب بود ..اون تیرویید که قبل پانکچر دادم ..خیلی جالبه عددش ۴.۱ بود ... دو هفته پیش که رفته بودم طب سنتی گفت این عدد تیرویید برای بارداری بالا هستش و برام آزمایش تیروید و قند و anti tpo نوشت جالبه که عدد تیرویدم ۱.۹ بود .. و توو همون آزمایشگاه قبلی تکرار کرده بودم ..یعنی در عرض ۴ یا ۳ ماه اینهمه تغییر عدد تیروید ؟!!! و بنظر منم اشتباه میکنن بعد از هر انتقال یا آی‌وی اف مارو‌کنترل نمیکنن ...منکه نفهمیدم چطور رسید اینجا این عدد تیرویید و قند خون از کجا پیدا شد ؟!! 

یعنی واقعن من به بدن خودم اینقدر در زمینه چرلی و قند اعتماد داشتم که حد نداشت ...یعنی مطمین بودم تا آخر عمرم من این دوتارو ندارم ...ولی حالا بیا ببین که من دیابت دارم ..و حالبه که این آزمایشو دکتر طب سنتی برام نوشت نه مرکز  بعد میگن بغیر از مرکز جایه دیگه نرین ... 

مریم جان اونکه شما میگی دیابت بارداری میشه ولی من منظورم از قبل از بارداریه ...

یعنی به نظرتون کنسل کیشه دیگه ؟

بنظرتون عدد ۱۳۱ برای قند بالا میشه و دیگه من تا آخر عمرم دیابتی شدم ؟!! چون نرفتم هنوز دکتر برای قند باید جوابش‌آماده بشه ..گفتن ایشالا که اشتباهه دفعه اول ... کسی اطلاعاتی نداره ؟

تا روز دکتر برسه هزار جور فکرمیکنم ...حالا بنظر خودم ، خییر سرم طبعمو رعایت میکنم و ورزش میکنم که دیگه واسه انتقال ایشالا مشکلی نباشه ...نگو مشکل بزرگتری داشتم و خبر نداشتم

مریم جان برای اندومتریوز یه رژیم غذایی به من دادن که دارم تا حد امکان رعایتش میکنم چند صفحه قبل نوشتم میرم میگردم برات دوباره میذارم ، به هر حال تاثیر تو سرعت پیشرفت بیماری داره ، و من بادکش رحم و تخمدان رو توصیه نمیکنم چون دیدم کسی انجام داده بود و دچار مشکل شده بود برای تقویت روحیه اگه خواستی چند تا مورد بهت کمک میکنه اون ورزشا که عالین و همچنین چای بابونه شبا دم کن بخور ،،هم خودت هم شوهرت گلشو از عطاری بگیر و آنا جون پنیرک هم به من معرفی کردن اونم بخور که چون خاصیت ضد التهابی داره برا اندومتریوز خوبه ، اگه خواستی پیشنهادم اینه بری طب سوزنی چون کسی که انجام میده پزشک عمومی هستش ولی بادکش نرو ، ایشالله عزیزم مادر میشی،امید به خدا ،،، آمین

ممنون از جوابت ليلاجون باشه حتما اتفاقا بابونه گرفته بودم قبل انتقال براي رحمم دم مي كردم ميخوردم پنيرك هم ميگيرم ممنونم ميشم رژيم غذايي رو هم اگر سختت نميشه برام بذاري خيلي لطف مي كني عزيزدلم من شمارو هيچ وقت يادم نميره و دعا ميكنم هرچه زودتر به آسوني مامان بشي اونروز كه حالم خيلي بد بود هيلي با حرفاي قشنگت آرومم كردي الهي خير ببيني عزيزم خيلي دوستتون دارم 😘

خداروشكر الان خيلي بهترم راستش من خودم مشكلي ندارم دلم براي همسرم و پدر و مادرم آتيشه به خاطر اونا عجله دارم بازم برام دعا كن با اون دل مهربونت فداااااات

راستي عزيزم تشخيص قطعي آندومتريوز به چ صورت داده ميشه؟با چه روشي قطعي معلوم ميشه؟درمانش به چه صورته؟

عمل لاپراسكوپي به چه صورته؟درد داره؟بيهوشيش مثل بيهوشي پانكچره يا بيشتره؟جاي بخيه و سوراخاش ميمونه؟ممكنه براي سلامتي لوله ها و رحم و تخمدانها مشكلي ايجاد بكنه؟

واي چقد سؤال دارم شرمنده انشاالله زودتر نتيجه بگيريم هردومون از دست من خلاص بشي

عسلک جان ،،، طبق این چیزی که من میبینم شرایط حجم و رنگ و ph خوبه و ا س پ ر م  گلوله هم نمیشه که خوبه ، مورفولوژی رو زده ۲.۵ درصد ایشالله درست دیده باشم خب این پایین باید حداقل از عدد ۴بزرگتر باشه ولی خب ایراد نداره ،مساله خیلی مهم سرعت هست که هیچی ننوشته ،فقط اومده گفت pro=0 خب ا س ها یه حرکت پروگرسیو دارن یعنی رو به جلو که خیلی فاکتور مهمیه در بارداری طبیعی و حالا آی یو آی و حرکت non  پروگرسیو اونایی که یا بی حرکتن یا درجا میزنن یا دور خودشون میچرخن ،کلا تو این آزمایش هیچ چیزی در مورد حرکت ننوشته،،، اگر حرکت مناسب نباشه درمان با آی یآ آی بیفایده است ،،،

ليلا جون موقوبوژيو نزده ٢/٥ زده ٧٥٪‏

سلام دوستان آنای عزیز یه مسیله ای برام پیش اومده ،من بطور کاملن اتفاقی متوجه شدم که دیابت دارم ، و ماه بعد قرار بود انتقال جنین فریزهام باشه .عدد  قند خون ناشتا من ۱۳۱ هستش .با اینکه من شیرینیجات مصرف نیکنم چندین ساله و توو خانوادمون هم نیست ..الان ندین روز هستش فکرم مشغوله یه آزمایش دیگه برام نوشتن که شنبه قراره بدن و یکشنبه ببرم دکتر ... اطلاعاتی در مورد دیابت داری و اینکه من چیکار کنم الان ؟ یعنی نمیشه باردار بشم ؟ کسایی که دیابت دارن باردار نمیتونن بشن ؟

عزیزم نگران نباش احتمالا با متفورمین قندتو کنترل کنن.....

ضمنا خیلیا تو بارداریشون دیابت بارداری داشتن. این همه استرس از همه چی بدتره....

راستی برا قندت فقط شیرینی و قند مطرح نیست. باید مواد نشاسته ای و برن و نون و امثالهم رو هم رعایت کنی. یکم مراقبت کنی حل میشه اصلا نگران نباش!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عسلک جان ،،، طبق این چیزی که من میبینم شرایط حجم و رنگ و ph خوبه و ا س پ ر م  گلوله هم نمیشه که خوبه ، مورفولوژی رو زده ۲.۵ درصد ایشالله درست دیده باشم خب این پایین باید حداقل از عدد ۴بزرگتر باشه ولی خب ایراد نداره ،مساله خیلی مهم سرعت هست که هیچی ننوشته ،فقط اومده گفت pro=0 خب ا س ها یه حرکت پروگرسیو دارن یعنی رو به جلو که خیلی فاکتور مهمیه در بارداری طبیعی و حالا آی یو آی و حرکت non  پروگرسیو اونایی که یا بی حرکتن یا درجا میزنن یا دور خودشون میچرخن ،کلا تو این آزمایش هیچ چیزی در مورد حرکت ننوشته،،، اگر حرکت مناسب نباشه درمان با آی یآ آی بیفایده است ،،،

لیلا جون تا جایی که یادمه مورفولوژیش ۲۵ درصد نرمال و ۷۵درصد آنرمال بود یا برعکس!!!!

باز خودش میاد روشن میکنه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com