سلام آناجون وبقيه دوستان سخت كوش
مي خوام از اتفاقات عجيبي كه برام افتاد بهتون بگم امّا نترسين يك درد صد اينطوري ميشن
من فك كنم بهتون گفته بودم تو سيكل آي وي اف قراره برم ورفتم ....با اينكه دكترم ١٥آمپول گونال وستروتايد باهم بهم داده بود امّا من روز تخمك كشي بادردي شديد رفتم تو اتاق عمل براي تخمك كشي.بعداز بيهوشي با دردي عجيب و غير قابل تحمل مواجه بودم كه از همه آخرتر مرخصم كردن وكلي بهم مخدر وشياف مسكن داده بودن باز هم درد داشتم😢
تااينكه اومدم خونه مامانم يه روز هم اونجا بودم اصلأ نمي تونستم به پهلو بخوابم ،فقط نشسته ميخوابيدم به خاطر تنگي نفس ودرد پهلو😓😓
خلاصه تا فردا شبش تحمل كردم تا اينكه با تهوع زياد وعرق كردن وافت فشار ودرد شكمي بسيار رفتيم اورژانس بيمارستان آريا چون دكترم فقط اونجا بود وتا ديروز بستري بودم از يكشنبه تا ديروز.تو اين مدت بعد از سونوگرافي مشخص شد شكمم آب آورده وآب شكمم كه ٣٣٠٠ليتر بود كشيدن😫😫😫
بعدش خوب شدم وحتي به پهلو راست البته ميشد بخوابم.اما از ديروز كه مرخص شدم اومديم خونه دوباره با تهوع وورم معده وشكم درد دوباره رفتم مطب دكتر كه گفت دوباره شكمت آب آورده امّا ديگه صلاح نيست بكشيم چون تخمدانات حالت تهاجمي گرفتن وبرعكس با شدت بيشتري عمل ميكنن.دوتا سرم تو بيمارستان دوباره بهم زدن وچون مشكل ادرار دارم بايد ادرار مي كردن بعد ميرفتم كه با كلي پياده روي انجام شد ومرخصم كردن.الانم از ديشب شكمم تا زانوهام ورم شديد كردن ولي خداروشكر درد ندارم امّا همچنان صاف مي خوابم ونميتونم خم بشم