2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
پرستارا که از صبح هرچی بهش زنگ میزنن دکتر دردسترس نیست؛تو برگه نوشته پنج شنبه واسه انتقال برم،اگه هایمرم پس انتقال واسه چیه؟هیچکیم نمیدونه و جواب نمیده؟؟چی بخورم واسه هایپری؟با10_12تخمک کسی هایپر میشه?آنا جون الان تا انتقال باید گرمی بخورم یا نه؟؟یه چیزه دیگه د.طرازی بهم گفته بود پنج شنبه و جمعه لووتیروکسین نخورم ولی من یادم رفته بود و خوردم چکارکنم؟؟؟من خیلی گیج شددددم توروخدا یکی به دادم برسه

عزیزم این همه به خودت استرس نده.....

عزیزم من چون طبعم سرد بود حتی تا غربالگری اولم نه تنها لب به سردی نزدم فقط گرمی خوردم البته به جز قاعده آورا......

پس ببین طبعت چیه......

اگه طبعت گرمه بعد انتقال اعتدال رو رعایت کن یعنی سرد و گرم رو کنار هم بخور.....

برا لووتیروکسینتم نگران نباش دیگه خوردی با یه بار زیاد خوردن عیچی نمیشه.....

من تو بارداریم حتی وقتی لووتیروکسینم دو برابر شد tshم به ۰/۱ هم رسید.....

اصلا نگران نباش!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستی منتظر جان نیازی نیست روز قبل عمل بری بیمارستان همون روز با معرفی نامه دکتر پذیرشت میکنن

راستی زنگ بزن بیمارستان هزینه عمل و... بپرس که بدونی چقدر باید همراهتون باشه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مونیکا جان انشاالله چند تا جنین تپل برات تشکیل بشه عزیزم منم احتمالا دوشنبه پانکچر دارم میخواستم بدونم شما صبح چند بیمارستان بودید ؟همون روز تشکیل پرونده دادید یا قبلش؟چیا با خودت بردی؟شب برگشتی یا تهران موندی؟غیر شوهرت کسی دیگه هم همرات بود یا نه ؟آخه مامانم میگه منم میام همرات

عزیزم معمولا صبح زود ۶-۷ اونجا باید باشی......

همون روز پرنده تشکیل میدن......

نیازی به مادرت نیست اما بیادم موردی نداره......

ایشالله پانکچر خیلی خوب و کلی تخمک تپل مپل و خوب داشته باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان شما از کی مولتی دیلی را شروع کردی ؟

عزیزم من چون ۳-۴ ماه ب۶ و ب۱۲ استفاده کردم اما به خاطر لاپرا شروع سیکلم عقب افتاد دیگه دکتر به جاشون مولتی دیلی تجویز کرد.....

یعنی من چند ماه قبل شروع سیکلم مولتی دیلی داشتم.....

شما شاید شرایطت فرق کنه.....

از دکترت بپرس!!!!!

آنا جون خوب شد اومددی داشتم از ترس میمردمانا جون لووتیرکسینو چکار کنم پنج شنبه و جمعه نباید میخوردم که اشتباهی خوردم؟راستی من دیروز که موقع دستشویی یه مقدار خون میومد الانم که چندقطره خون روی لباس زیرم بود طبیعیه؟؟ولی درد انچنانی امروز ندارمالان چیز گرم باید بخورم یا نه؟؟یه چیز دیگه

عزیزم نگران نباش حالا خوردی.....

با دو تا اضافی هیچی نمیشه......

عزیزم لک بعد پانکچر و حتی انتقال کاملا طبیعیه نگران نباش......

به هر حال دستکاری میشیم......

والا خورد و خوراکت به طبعت بستگی داره.....

من که به خاطر طبع سردم تا سه ماه فصط گرمی خوردم لب به سردی نزدم......

باید ببینی طبعت چیه.....

اخه انا جان,خون قرمز روشن بود البته از دو سری قبل خیلی کمتر بود, به اندازه دو دقیقه, الانم قهوه ایه ولی مقدارش از لک بیشتره, نمیدونم  انوکسپارین رو شروع کنم یا نه, بعد خانم دکتر گفتن روزی یه بار بزنم, و اینکه دور ناف بزنم مشکلی نداره

عزیزم نگران نباش.

تا هماتومت کامل رفع بشه احتمال لک و خونریزبی داری پس احتیاط کن.....

انوکوسپارینتم نگران نباش همون دور نافه و روزی یبار....

مال منم همون بود.....

حالا عصر زنگ بزن بگو مجدد به لک افتادی شاید چیزی بگه یا مثلا بگه سلکسانتو فعلا شروع نکنی....

خلاصه اصلا نگران نشوووووو...

سلام دوستای خوبم, لیزا جون تبریک میگم, نگران نباش گلم چیزی نیست, من دو بار خونریزی داشتم, الانم خدا رو شکر قطع شده ولی درد کمر و درد پریودی هنوز هست. فقط استراحت کن همین. من دیروز رفتم مطب دکتر طرازی سونو شدم یازده هفته بودم, نی نی هم کلی برامون تکون خورد, فقط من هشت هفته که رفتم بیرون سونو صدای قلب رو گذاشتن ولی دیروز خانم دکتر گفت نمیشه شنید ولی قلبش کوچولوشو بهم نشون داد میتپید, بعد گفت هماتومم دارهوجذب میشه, داروهامو کم کرد امپچل روگفتن هفته ای یکی که چون پنصد بود منشی گفت دوازده روز یکی, شیاف یک هفته دوتایی, بعد شبی یکی, استرادیولم اول هفته ای یکی بعد یک در میون و قطع. سرم وپرد تا شونزده هفته, به جای هپارینم گلکزان دادن. فقط خانما یه سوال من سیاف سایکولوژیست پیدا نکردم به جاس لوتوژل ۲۰۰گرفتیم که داروخونه بیمارستان از دکتر پرسید گفتن اینو بدین ولی این دزش دویسته ولی سایکولو چهارصد الان باید چطوری مصرف کنم تا بعد ظهر زنگ بزنم بع منشی یه بار باید بزارم روشم نوشته مصرف خوراکی و واژنال که من واژینال مصرف میکنم

عزیزم به سلامتی ،،،،خوشحالم که تا اینجا همه چیز خوبه مطمینم به خواست خدا بقیه راه هم به خوبی پیش میره و دردونه ات رو به سلامتی بغل میگیری    

در مورد دوز داروت من اطلاعاتی ندارم فقط میدونم بهتره همون واژینال مصرف کنی چون خوراکی سرگیجه میاره و اذیتت میکنه

سلام، مرسی انا جون که ادرس تابیک رو برام فرستادی. ❤️😊👌 

بچه ها AnA من مثبت شده، اماده بودم که این ماه انتقال بدم ولی دکتر گفت تا سه ماه هیچ کاری انجام ندم. فکر کنم دلیل سقطمم همین بوده. تلفنی گفت و من نتونستم هنوز چیزی بپرسم ولی ده روز دیگه نوبت دارم باهاش.

امیدوارم همگیخوب و خوش باشید. 

میرم پستهای چند روز گذشته رو بخونم.

انا جون من شهرستان میخوام سرم هارو بزنم شرایط تزریقش چجوریه؟سه تا سرم دارم ،طرازی فقط گفت3تا5 ساعت طول بکشه

عزیزم فقط بیمارستان تزریق کن که به سیستم مونیتورینگ وصل باشی که لحظه ای ضربان و فشارت کنترل بشه.....

در ضمن بگو با انفوزیون آهسته تزریق بکنن و لااقل هر کدوم یه ساعت باید طول بکشه خصوصا اولیش طولانیتر بشه بهتره.....

چیز خاص دیگه ای نداره....

سلام 

مرسی انا جون انشالله خدا خیرت بده که با دلسوزی جواب بچه ها رو میدی 

انا جون وارد سیکل انتقال فریز شدم امروز روز دهم بودم دکترم گفت دیواره رحمت خیلی زود تر از انتظارم رسیده گفت من پیشنهاد کنسل شدن نمیدم. گفت چهارشنبه یعنی روز دوازدهم واست انتقال میدم ولی قبلش سونو میکنم ولی خیلی با تردید حرف میزد نگرانم کرد میشه اینقد زود انتقال داد 

خداي مهربونم ازت ممنونم كه امسال قشنگترين هديه رو بهم دادي دوست دارم بخاطر دوقلوهاي نازنيني كه بهم بخشيدي مواظبشون باش تا صحيح و سالم بيان پيشم
سلام، مرسی انا جون که ادرس تابیک رو برام فرستادی. ❤️😊👌 بچه ها AnA من مثبت شده، اماده بودم که این ماه انتقال بدم ولی دکتر گفت تا سه ماه هیچ کاری انجام ندم. فکر کنم دلیل سقطمم همین بوده. تلفنی گفت و من نتونستم هنوز چیزی بپرسم ولی ده روز دیگه نوبت دارم باهاش.امیدوارم همگیخوب و خوش باشید. میرم پستهای چند روز گذشته رو بخونم.

فدات نازی جون نگران این قضیه هم نباش حله!!!!!!

کلمه "Ana" رو "آنا" ببین و به فال نیک بگیر و بگو من با همین آنا هم آنا (مادر) میشم!!!!!

سلام مرسی انا جون انشالله خدا خیرت بده که با دلسوزی جواب بچه ها رو میدی انا جون وارد سیکل انتقال فریز شدم امروز روز دهم بودم دکترم گفت دیواره رحمت خیلی زود تر از انتظارم رسیده گفت من پیشنهاد کنسل شدن نمیدم. گفت چهارشنبه یعنی روز دوازدهم واست انتقال میدم ولی قبلش سونو میکنم ولی خیلی با تردید حرف میزد نگرانم کرد میشه اینقد زود انتقال داد

سمیه جون فدات عزیزم.....

والا چی بگم خیلی در مورد سیکل انتقال فریز نمیدونم اما فکر نکنم مشکلی باشه زود انتقال دادن.....

سیکلت نچراله یا هورمونیه؟

منظورش این بوده ضخامت آندومترت زودتر بالا رفته؟

به هر حال قراره قبل انتقال سونو کنه و تصمیم نهاییو بگیره.....

ایشالله که بهترین تصمیم گرفته بشه واست.....

منتظر خبر مامان شدنت هستیم.....

انا جون یعنی باید موقع تزریق دستگاه فشار و ضربان بهم وصل باشه؟؟اینجا هیچکی زیر بار نمیره میخواستم بگم پرستار بیاد خونه

راستی اینکه بچه ها میگن ضخامت اندومتر و تست استرادیول واسه انتقال د.طرازی هیچکدومو از من نخواست؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت