2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
انا جون یعنی باید موقع تزریق دستگاه فشار و ضربان بهم وصل باشه؟؟اینجا هیچکی زیر بار نمیره میخواستم بگم پرستار بیاد خونهراستی اینکه بچه ها میگن ضخامت اندومتر و تست استرادیول واسه انتقال د.طرازی هیچکدومو از من نخواست؟

عزیزم والا من که بهت توصیه نمیکنم تو خونه تزریق کنی خصوصا اولیو!!!!!

یعنی هیچ بیمارستاتی نیست شهرتون که تزریق کنه......

بیمارستانهای دولتی چی؟

یه پرس و جو بکن فکر نکنم تزریق نکنن!!!!!

برا آزام نگران نباش لازم بود خانوم دکتر واست مینوشت.....

عزیزم الان فقط + فکر کن و به روزای بارداری   بعدشم زایمانت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون یعنی سه ساعت پشت سر هم ؟؟شما دراز کش بودی؟؟

مونیکا جون بله عزیزم من چون معمولا ۴ تا سرم داشتم اکثرا سرمان ۴-۵ ساعت طول میکشیدن.....

البتع بعضا بین تزریقا سرویس بهداشتی میرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام، مرسی انا جون که ادرس تابیک رو برام فرستادی. ❤️😊👌 

بچه ها AnA من مثبت شده، اماده بودم که این ماه انتقال بدم ولی دکتر گفت تا سه ماه هیچ کاری انجام ندم. فکر کنم دلیل سقطمم همین بوده. تلفنی گفت و من نتونستم هنوز چیزی بپرسم ولی ده روز دیگه نوبت دارم باهاش.

امیدوارم همگیخوب و خوش باشید. 

میرم پستهای چند روز گذشته رو بخونم.

فدات بشم انا جون بله سیکلم هورمونیه گفت ضخامت رحمت خوبه ولی هنوز سه لایه نشده چهارشنبه اول سونو میکنیم بعد انتقال میدیم امیدوارم هر چی که خیره واسم پیش بیاد به خودم قول دادم اینسری اصلا بهش فک نکنم و استرس نگیرم 💌

خداي مهربونم ازت ممنونم كه امسال قشنگترين هديه رو بهم دادي دوست دارم بخاطر دوقلوهاي نازنيني كه بهم بخشيدي مواظبشون باش تا صحيح و سالم بيان پيشم

مونیکا جان ممنون که جوابم را میدی عزیزم شما آمپولها را چطوری با یخ همرات میبری؟ چند ساعت تو راهید؟ اون روز توی تهران کجا تزریق کردی؟ نزدیک مطب جایی بود؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
مرسی عزیزم خیلی لطف کردی باشه بازم سوال میکنم تهران کجاها تزریق میکنن؟؟

مونیکا جون من بیمارستان الغدیر با بیمه تامین اجتماعی تزریق میکردم.

بیمارستان الغدیو شرق تهرانه میدون الغدیره..... 

دوستانی که پروژسترون داشتن باید سر ساعت مشخصی بزنم یا نه؟

عزیزم حتی الامکان بهتره سر وقت استفاده کنین.....

فدات بشم انا جون بله سیکلم هورمونیه گفت ضخامت رحمت خوبه ولی هنوز سه لایه نشده چهارشنبه اول سونو میکنیم بعد انتقال میدیم امیدوارم هر چی که خیره واسم پیش بیاد به خودم قول دادم اینسری اصلا بهش فک نکنم و استرس نگیرم 💌

فدات.....

ایشالله بهترین انتقالو خواهی داشت.....

مونیکا جان ممنون که جوابم را میدی عزیزم شما آمپولها را چطوری با یخ همرات میبری؟ چند ساعت تو راهید؟ اون روز توی تهران کجا تزریق کردی؟ نزدیک مطب جایی بود؟

عزیزم بهتره با یخ بیاری.....

عزیزم بله نزدیک مطب درمانگاه پارتیانه اونجا میتونی تزریق کنی...

سلام، مرسی انا جون که ادرس تابیک رو برام فرستادی. ❤️😊👌 بچه ها AnA من مثبت شده، اماده بودم که این ماه انتقال بدم ولی دکتر گفت تا سه ماه هیچ کاری انجام ندم. فکر کنم دلیل سقطمم همین بوده. تلفنی گفت و من نتونستم هنوز چیزی بپرسم ولی ده روز دیگه نوبت دارم باهاش.امیدوارم همگیخوب و خوش باشید. میرم پستهای چند روز گذشته رو بخونم.

سلام Nazi جون ،،، چه خوب شد آزمایشو‌انجام دادی ،،،ایشالله خیره اینبار به سلامتی مامان میشی

مرسی لیلا جون، 

میشه توام به دکترت بگی برات انجام بده، من قبل از انتقالم بهش گفتم انجام بده گفت قبلا دادی خوبه موردی نیست!؟ اما بعد از سقط دوباره خودش نوشت که تکرار کنم و بالا بود، حالا نمیدونم راه حلش چیه!؟ چه دارویی میده!؟ اصلا میشه با این اوضاع حاملگی موفق داشت!؟ 

من علائم لوپوس رو ندارم ولی مثل اینکه فاکتورهای مربوط بهش بالا بوده. البته خوندم که بالا بودن استروژن و پروژسترون توی حاملگی عامل محرک برای انتی بادیهها و تحریکشون هستن. 

خیلی گیج کننده است من هیچی نمیدونم در مورد این تستها.

سلام به همه دوستان عزیز ، امیدوارم که همگی خوب باشید ، از وقتی سایت مدلش عوض شده من تازه امروز یه کم باهاش سازگاری پیدا کردم خیلی بد شده قبلی بهتر بود . 

آنا جون عزیزم یک سوال داشتم من توی سیکل جنین فریز بودم روز ١٧ سیکل ضخامت آندومترم تا ٧.٩ بالا رفت ولی بعد دو روز بعد که دوباره رفتم سونو اومدش پایین که سیکلم رو کنسل کردم دکتر هم دلیل مشخصی براش نگفت البته هفته بعد وقت گرفتم دوباره برم باهاش صحبت کنم ولی میخواستم بدونم چرا چنین اتفاقی میفته شما دلیلش رو میدونی عزیزم یا هر کسی که اطلاعی داره میتونه کمکم کنه ؟