2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
خونریزی زیادی دارم و کلی درد پریودی. حتی دیگه حوصله اورژانس رفتنم ندارم ،دفعه قبلم همین روزا بود همین شکلی. وقتی قرار نیست اتفاق بیفته صد تا ازمایشم بدی بازم نتیجه همونه.

لیزا جان پاشو برو اورژانس نترس ،،، تو بارداری ماها اگه خونریزی نباشه انگار عجیبه،،، عزیزم بیا خبر بده نگرانیم همه برات

سلام بچه ها ببخشید همتونو نگران کردم میدونم خونریزی طبیعیه ولی انقدر زیاد با درد پریودی؟ الان دارم حاضر میشم برم اورژانس میام خبر میدم

مرسی که همتون هستین و دلگرمی میدین 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها ببخشید همتونو نگران کردم میدونم خونریزی طبیعیه ولی انقدر زیاد با درد پریودی؟ الان دارم حاضر میشم برم اورژانس میام خبر میدممرسی که همتون هستین و دلگرمی میدین 😍😍

عزیزم بله مال منم با درد بود.....

اتفاقا اول درد شروع شد بعد دیدم به خونریزی افتادم.....

کلیم خون ازم رفت یعنی لک نبود.....

کف دستم پر خون میشد.....

پس ناامید نشو......

تازه خونریزی من در مقابل خونریزی دوستم چیزی نبود....

ولی شکرخدا دردونه های هر دومون به دنیا اومدن......

پس مطمئن باش صحیح و سالم بغلش میکنی......

منتظر خبرای خوبت هستیم عزیزم....

بوسسسسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستای خوبم, لیزا جون تبریک میگم, نگران نباش گلم چیزی نیست, من دو بار خونریزی داشتم, الانم خدا رو شکر قطع شده ولی درد کمر و درد پریودی هنوز هست. فقط استراحت کن همین. من دیروز رفتم مطب دکتر طرازی سونو شدم یازده هفته بودم, نی نی هم کلی برامون تکون خورد, فقط من هشت هفته که رفتم بیرون سونو صدای قلب رو گذاشتن ولی دیروز خانم دکتر گفت نمیشه شنید ولی قلبش کوچولوشو بهم نشون داد میتپید, بعد گفت هماتومم دارهوجذب میشه, داروهامو کم کرد امپچل روگفتن هفته ای یکی که چون پنصد بود منشی گفت دوازده روز یکی, شیاف یک هفته دوتایی, بعد شبی یکی, استرادیولم اول هفته ای یکی بعد یک در میون و قطع. سرم وپرد تا شونزده هفته, به جای هپارینم گلکزان دادن. فقط خانما یه سوال من سیاف سایکولوژیست پیدا نکردم به جاس لوتوژل ۲۰۰گرفتیم که داروخونه بیمارستان از دکتر پرسید گفتن اینو بدین ولی این دزش دویسته ولی سایکولو چهارصد الان باید چطوری مصرف کنم تا بعد ظهر زنگ بزنم بع منشی یه بار باید بزارم روشم نوشته مصرف خوراکی و واژنال که من واژینال مصرف میکنم 

وای بچه ها دوباره الان یکم خون روشن ازم رفت قطع شده بود, حالا چی کار کنم, من این دو روز رو از توالت ایرانی استفاده کردم و پنج شش ساعت پشت ماشین خوابیدم به خاطر اوناست یا کم شدن دارو ها چون مجبور شدم دو روز شیاف ایرانی بزارم حالا چی کار کنم 

پرستارا که از صبح هرچی بهش زنگ میزنن دکتر دردسترس نیست؛تو برگه نوشته پنج شنبه واسه انتقال برم،اگه هایمرم پس انتقال واسه چیه؟هیچکیم نمیدونه و جواب نمیده؟؟چی بخورم واسه هایپری؟با10_12تخمک کسی هایپر میشه?

آنا جون الان تا انتقال باید گرمی بخورم یا نه؟؟

یه چیزه دیگه د.طرازی بهم گفته بود پنج شنبه و جمعه لووتیروکسین نخورم ولی من یادم رفته بود و خوردم چکارکنم؟؟؟

من خیلی گیج شددددم توروخدا یکی به دادم برسه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت

سلام مونیکا جان انشاالله چند تا جنین تپل برات تشکیل بشه 

عزیزم منم احتمالا دوشنبه پانکچر دارم میخواستم بدونم شما صبح چند بیمارستان بودید ؟همون روز تشکیل پرونده دادید یا قبلش؟چیا با خودت بردی؟شب برگشتی یا تهران موندی؟غیر شوهرت کسی دیگه هم همرات بود یا نه ؟آخه مامانم میگه منم میام همرات

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
پرستارا که از صبح هرچی بهش زنگ میزنن دکتر دردسترس نیست؛تو برگه نوشته پنج شنبه واسه انتقال برم،اگه هایمرم پس انتقال واسه چیه؟هیچکیم نمیدونه و جواب نمیده؟؟چی بخورم واسه هایپری؟با10_12تخمک کسی هایپر میشه؟

عزیزم نگران نباش احتمالا هایپری خفیفداشتی که با سرم قابل کنترل بوده.....

عزیزم با یه تخمکم میشه هایپر شد مهم اینه چند تا فولیکول داری تو تخمک اینکه بالغ بودن یا نه ملاک نیست......

خلاصه تو تا میتونی آب و پروتئین و سفیده تخم مرغ بخور که علایم هایپریتو تخفیف بده.

نگرانم نباش.....

راستی سرمت احتمالا واسه سه شنبه یا امروز باشه.

عصری زنگ بزن مطب حتما بپرس!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام مونیکا جان حالت چطوره ؟ انشاالله با چند تا جنین تپل حتما مامان میشی

عزیزم منم احتمالا دوشنبه پانکچر دارم میخواستم بدونم شما ساعت چند بیمارستان بودید و همون روز تشکیل پرونده دادید یا نه قبلا رفته بودید؟چیا با خودت بردی؟شب چکار کردی تهران موندی یا برگشتی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام دوستای خوبم, لیزا جون تبریک میگم, نگران نباش گلم چیزی نیست, من دو بار خونریزی داشتم, الانم خدا رو شکر قطع شده ولی درد کمر و درد پریودی هنوز هست. فقط استراحت کن همین. من دیروز رفتم مطب دکتر طرازی سونو شدم یازده هفته بودم, نی نی هم کلی برامون تکون خورد, فقط من هشت هفته که رفتم بیرون سونو صدای قلب رو گذاشتن ولی دیروز خانم دکتر گفت نمیشه شنید ولی قلبش کوچولوشو بهم نشون داد میتپید, بعد گفت هماتومم دارهوجذب میشه, داروهامو کم کرد امپچل روگفتن هفته ای یکی که چون پنصد بود منشی گفت دوازده روز یکی, شیاف یک هفته دوتایی, بعد شبی یکی, استرادیولم اول هفته ای یکی بعد یک در میون و قطع. سرم وپرد تا شونزده هفته, به جای هپارینم گلکزان دادن. فقط خانما یه سوال من سیاف سایکولوژیست پیدا نکردم به جاس لوتوژل ۲۰۰گرفتیم که داروخونه بیمارستان از دکتر پرسید گفتن اینو بدین ولی این دزش دویسته ولی سایکولو چهارصد الان باید چطوری مصرف کنم تا بعد ظهر زنگ بزنم بع منشی یه بار باید بزارم روشم نوشته مصرف خوراکی و واژنال که من واژینال مصرف میکنم

سلام عزیزم....

شکر که همه چی خوب پیش رفته.....

عزیزم خانوم دکتر کلا صدای رو واست نمیذاره نگران نباش. دستگاه سونوش این قابلیتو نداره. بعد اینکه سونوهات تموم شد دیگه تو اتاقش که معاینت کرد هر دفعه صدای قلبو واست میذاره. پس فکرای خوب خوب بکن.....

برا اون شیافم والا نمیدونم فقط یادمه اگه شیاف سیکلوژست ۲۰۰ بود دو تا استفاده میشد یا همزمان یا اینکه مثلا اگه روزی دو شیاف ۴۰۰ بود هر ۶ ساعت شیاف ۲۰۰ میتونستی بذاری. به نظرم زنگ بزن برا اطمینان بپرس.

آنا جون خوب شد اومددی داشتم از ترس میمردم

انا جون لووتیرکسینو چکار کنم پنج شنبه و جمعه نباید میخوردم که اشتباهی خوردم؟

راستی من دیروز که موقع دستشویی یه مقدار خون میومد الانم که چندقطره خون روی لباس زیرم بود طبیعیه؟؟ولی درد انچنانی امروز ندارم

الان چیز گرم باید بخورم یا نه؟؟

یه چیز دیگه

وای بچه ها دوباره الان یکم خون روشن ازم رفت قطع شده بود, حالا چی کار کنم, من این دو روز رو از توالت ایرانی استفاده کردم و پنج شش ساعت پشت ماشین خوابیدم به خاطر اوناست یا کم شدن دارو ها چون مجبور شدم دو روز شیاف ایرانی بزارم حالا چی کار کنم

عزیزم نگران نباش....

به هر حال هنوز کامل هماتومت رفع نشده طبیعیه لک داشته باشی....

استراحت کن و راجب شیافتم زنگ بزن عصر بپرس....

نگرانم نباش هیچی نمیشه......

خودت که بدتر از اینار گذروندی.....

پس از مادر بودنت لذت ببر......

منتظر جان طرازی بما گفت 6:30 بیمارستان باشیم همون موقع هم تشکیل پرونده دادیم حدود 7:30 اتاق عمل بودم ساعت یه ربع به 9 ریکاوری بودم و تا حول و حوش4 بیمارستان نگهم داشتن

همون شبم برگشتیم ، من یه لباس زیر با نوار بهداشتیم بردم که بدردم خورد، همونجا هم بوفه هست کمپوت بخر

من همسرم همراهم بود دیگه کسی نبود