2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زری جون ایشالله مال لانه گزینیه..... عزیزم لیست کامل شد اما چشم من خودم برات میخونم.... ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو میدی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم انا جونم التماس دعا دارم...روز نیمه شعبان واسم دعا کن ..خدا دعای زن حامله رو زود برآورده میکنه... امیدوارم خدا روزهای بارداریتو با ارامش سپری کنه و دختر نازتو به سلامتی بغل بگیری گلم...
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸
سلام، بچه ها کسایی که انتقال فریز انجام دادین میشه بگید داروهاتون چیا بوده؟! همه لوپرون یا دیفرلین زدین قبل از سیکل؟! دکترم به من گفته باید ال دی شروع کنی روز بیست و یک لوپرون بزنی، بعد که پریود شدی استرادیول شروع کنی روزی دو تا و روز هشت بیای سونو. من وقتی لوپرون میزنم کلا همه چیز برام به هم میریزه، می خوام ببینم میشه بدون لوپرون؟ کسی بوده!؟ ممنونم ازتون. انشاله همیشه اینجا خبرهای خوب باشه.
انا جون سلام من امروز رفتم نیلو و ازمایشاتو یه سریشو دادم، فقط مونده ازمایشات روز دوم یا سوم پریودی ازمایشاتی که دادم ایناست ببین و هر کدومو ننوشته طرازی برام بگو بهم یگم دکتر دیگه برام بنویسه ممنون دوستم😊😘 MTHFR PCR MTHFR PCR Pai pcr Dna extrac Cd4 Cd8 Cd4/cd8 Cd16 Cd56 Dual cd 16+56cd14 Prot.c Prot.s Apcr Anti thr III Homo Iga B2g/g B2g/m Vj با ازمایش کاریوتایپ همسرمو بعدا مینویسم
یوسف میدانست که تمام درها بسته هستند اما به خاطر خدابسوی درهای بسته دوید و تمام درها برویش باز شداگر تمام درهای دنیا برویت بسته بود, بدو, چون خدای تو یوسف یکی هست !!!
زری جان خیلی ها روزای اخر قبل از از بتا لکه بینی داشتن و اتفاقا مامان هم شدن به فال نیک بگیر عزیزم سارا جان در مورد اون مکمل چیزی نمیدونم اون یکی هم 4 مغزه ها 7 مغز نداریم شایدم هست و من نشنیدم تا حالا و اما 4 مغز شامل گردو و فندق و پسته و بادوم درختیه نازی جان من تو سیکل انتقال جنین فریز فقط ال دی داشتم و همراه ال دی هام اسپرین هم شروع شد ، لوپرون و دکا و دیفرلین و ... نداشتم بعد از پری هم روز 3 رفتم و از همون روز استرادیول هام شروع شد و اسپرین ها ادامه داشت فولیک هم همین طور
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام. انشاله که همگی خوب و خوش باشین من هفته پیش هیسترو سونو شدم و تشخیص داده شد که چندین میوم دارم .بعد از این همه مدت که منو الاف کردن حالا مین باید عمل کنی البته دکترم گفت که اینبار انتقال میدیم اگه گرفت که چه بهتر اگر نگرفت باید عمل کنی کسی بوده با فیبروم حامله شده باشه؟ دکتر میگه ممکنه جنین رو اون قسمت فیبروم بشینه. که در این صورت سقط میشه تو رو خدا برام دعا کنید . خییییلی ناراحتم
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
نازی جون سیکل انتقالت بلنده.... بله کسایی که سیکل بلند داشتن از روز چند معمولا ۱۹-۲۰-۲۱ یا این حدودا تزریق دیفیرلین یا دکا و .... یا روزانه سینافکت یا سوپرفکت داشتن.... این پروتکل مربوط به سیکل بلنده.... عزیزم حالا شاید بتونی به دکترت بگی داروتو عوض کنه مثلا دکا یا دیفیرلین بده اما تغییر پروتکلت درست نیست.... چون حتما این پروتکل مناسب شرایطت بوده.... عسلک جان به سلامتی عزیزم.... خانومی ظاهرا که کاملن.... ایشالله که هر مشکلی هست با اینا رو بشه و در ضمن قابل حلم باشن.... زری جان به قول لاله جون از دوستان بودن که قبل آز یکی دو روز مونده لک بینی داشتن.... منم جزء اونا بودم و دو سه روز قبلش لک بینی پیدا کردم.... شکر خدام مامان شدم.... لاله جون سیکلت متفاوت از زری جون بوده.... شما سیکلت کوتاه بوده.... پرنسس جوجو عزیزم به جمعمون خوش اومدی.... اینجا خونه خودته عزیزم.... آوا جون روز اول از روز شروع خونریزی حساب میشه نه لک.... لااقل شروع خونریزی باشه حتی حجمش کم باشه با اون میشه حسابکرد و ال دی رو شروع کرد... سبزه جون عزیزم بازم جای شکرشه یه چیزایی خودشونو نشون میدن.... اینطوری با چشم بازتر میری جلو....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم ازتون لاله جون و انا جون. چون اندومتریوز دارم گفت باید از این روش پیش بریم با اینکه سیکلم منظمه. حالا امید به خدا ببینیم چی میشه این دفعه. فیبروم اگر تو لایه های داخلی رحم باشه باعث سقط میشه و بهتر که جنینهات رو هدر ندی دوستم. اما اگر ب به سمت بیرون رحم هست مشکلی ایجاد نمی کنه. نوعش مهمه. بهتر مطمئن بشی دوستم بعد انتقال بدی.