2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
آنا اسم منم مینویسی برختم جامعه کبیره؟؟
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مظلوم جون عزبز دلم من معمولا روزا نمیخوابم..... ولی شبایی که بدخوابم نزدیکای صبح خوابم میبره..... عزیزم میدونی چیه خوابم میاد و خسته هستم اما به خواب نمیتونم برم..... دیگه چاره ای نیست.... خدا از این نوع بیخوابیا قسمت تک تک دوستای منتظرم بکنه.... ارزشش رو داره..... بعدشم بیخوابی شب بیداری جوجوهاتونو..... مامانی مامان عزیز فدات..... عزیزم جوجوم دخمله و پرنسس مامان باباشه.... ایشالله قسمت تک تک منتظرا یه پرنس یا پرنسس مامانی یا حتی جفتش با هم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان بخصوص آنای عزیزم که واقعا همیشه برای من قابل تحسین بوده و هست💋💋 آنا جون امیدوارم این روزای باقیمانده تا مادرانگیتو در آغوش گرفتنه پرنسسه نازت بسلامتی بگذرونی اندر احوالات بنده دیروز اول پری بود و تو مطب رزاقی زنده زنده خراش آندومتر خوردم😤😤😤اما فقط وفقط بخاطر مادر شدن تحمل کردم به اشتیاق مادری راستش بخاطر منظم بودن پریودی رزاقی سیکل و برام طبیعی میخواد ادامه بده من روزی دوتا متفورمین دارم که بخاطر اینکه حالم شدید بد میشه بجای یکیش پودر اینوفولیک داد البته من این روزا همش تهوع ودارم و یه گوشه افتادم اصلن نمیتونم غذا بخورم و خیلی داغونم قرار شده ماه دیگه ده پریودی برم مطب البته از امروز پردنیزولمو شروع کردم و دیگه توکلم بخداست مامان مهرسان جون بسلامتی عزیزم زایمان کنی میتونم بیشتر در مورد انتقال دو مرحله ای شما بدونم اگه وقت کنید ممنون میشم راستی آنا جون از باد شما خبر نداری؟ و اگه امکانش هست آنا جون اسمه منم تو لیست دعاااا بنویسید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
ماری فدات منو دخملمم خوبیم... ایشالله این انتظار شیرین قسمت شما و بقیه منتظرام بشه.... جیگر مامان ماری ببین مامانت چقدر داره تلاش میکنه؟ پس دیگه لفتش نده و بیا تو بغلش.... ماری جون از باد عزیز خبری ندارم.... رفت که رفت.... ایشالله مثل بسارا جون + شده و شوشوش تو تحریم گذاشتدش.... عزیزم فقط میدونم تو دو مرحله ای به فاصله دو سه روزپشت سر هم جنین انتقال میدن...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی مامانی مامان ۱۹ رو تموم کردم و وارد ۲۰ شدم شکر خدا.... عزیزم دکیم همون طرازیه....
دوستای گلم یه نفر دیگه اسمشو بگه من لیستو ببندم و بفرستم برا دوستمون!!!!!
فدات جیگررررررر یلدا جون ایشالله تو همین مدت یه معجزه شیرین قسمتت میشه و شوشوت خودش اسی دار میشه!!!!!
دوستای گلم دوستمون که ختم ۴۰ روزه جامعه کبیره به نیت منتظرا داشت بازم تمایل داره برا دوستانی که دوست دارن تو لیست باشن ختم رو ادامه بده.... ازم خواسته لیست دوستانی که میخوانو براش بفرستم.... ۱. درسا ۲. رز ۲۲ ۳. منتظر ۴. مینو ۵. arezoo6464 ۶. بنده خدا ۷. asal93 ۸. افسون ۹. sima ۱۰. مهکان ۱۱. الهی یا مدد ۱۲. hooriye69 ۱۳. مامان ارنیکا ۱۴. نیاز ۱۵. aatrisa ۱۶. نازی ۱۷. A\/A ۱۸. neda2 ۱۹. لاله سرخ ۲۰. خواهر مه لقا ۲۱. lili ۲۲. فوزی ۲۳. کتی ۲۴. بهار ۲۵. مهدیه و مهدیار ۲۶. شاینا ۲۷. ژینا ۲۸. صبور ۲۹. سودا ۳۰. زیبا ۳۱. سوسن ۳۲. sogol ۳۳. آسا ۳۴. فاطیما۶۶ ۳۵. مظلوم ۳۶. رویا ۳۷. سهیلاجون ۳۸. آرزو ۳۹. ماری ۴۰. یلدا شکر خدا لیست کامل شد!!!! دوستای گلم این ختم رو این دوست به نیت ۴۰ منتظر میخواد بخونه.... شما فقط دعاش کنین... دوستای گلم اگه کسی اسمشو گفت و جا انداختم خواهش میکنم مجدد یاداوری کنه.... چون پیش میاد اشتباه کنم و از قلم بندازم.... وگرنه تک تکتون برام عزیزین....
ان شاء ا... انا جون از این دوست عزیز هم تشکر ویژه کن لیلی جان ان شاء ا... همه چیز عالیه افسون جون ممنون عزیز دلم پس مجبورم برای تفسیر آز ها برم تهران مظلوم جان چشم عزیزم پیگیری میکنم حتما خودش نیاد به زور میندازمش تو گونی میبرم دکتر ماری جان متفورمین رو خارجی بگیر ایرانیش به بعضی ها نمیسازه در ضمن چون متفورمین قند رو میندازه حالت بد میشه حتما مویز و توت و انجیز خشک همرات داشته باش همیشه وقتی متفورمین میخوری سریع یه چیز قندی بخوری حالت تهوع لرز ضعف همه از عوارض متفورمینه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آنا جون به سلامتی. انشاله نی نی و به سلامتی بغل کنی و نامدار باشه و زیر سایه پدر و مادر خوشبخت باشه. برای منم دعا کن
نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"
سلام من امروز روز 10 انتقالم امروز کمی حات های پریودی داشتم و کمی ترشخ خون ابه مانند... نگرانم کرده...میشه راهنمایی کنین؟ انا حون اگه میشه اسم منم تو ختم دعا بنویس.امیدوارم همه منتظرا انتظارشون تموم بشه و دلشون شاد
یا ارحم الراحمین با تو گفتم: من منتظر معجزه ات هستم...در حقم باز هم مهربانی کن...امیدم همیشه به توست.و....تو شنیدی و حاجت دلم را دادی و مرا لایق معجزه ات دانستی ، الهی صد هزار مرتبه شکرت  🌸 مرسی که باز هم صدام و شنیدی 🌸