2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088371 بازدید | 687509 پست
قربونت عزیزم ب خودت سخت نگیر ب این فکر کن ک کسایی هستن ک مشکلشون از من بزرگتره هیچکس از حکمتش سر در ...

سلام عزيزم، شما الان فرزند دارید؟ ببخشید میپرسم مگه تو بارداریتون انوکسا و آسپرین استفاده نمی‌کردید که مسمومیت کنترل کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آزمایش دادی شما؟

بله منفی شدم😭

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

واسه بارداری طبیعی؟ من فکر کردم قبل انتقال اینکارا لازمه؟

دوستمون چون سیکلش طبیعی هست باید زمانی انتقال بدن که بدنشون به طور طبیعی آماده شده باشه و خود بدن استروژن و پروژسترون تولید کنه.

وقتی مایع آزاد دیده میشه یعنی تخمک آزاد شده و بدن آماده لقاح هست. اینجوری میتونه جنین رو به لطف خدا قبول کنه 

استرس نداشته باش عزیزم خیلی راحت بخواب روتخت. چشماتم ببند و سوره حمد بخون و به هیچی فکر نکن. همون لح ...

فدای تو عزیز دلم🫂🫂🫂🥹🥹🥹💮💮💮💋

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
الهی که با خودت فرشته سالم و صالح ببری خونه و بارداری سالمی داشته باشی😍😍 از الان بهت تبریک میگم م ...

فدات شممممم مرررسی عزیززززم🫂🫂🫂😘😘😘

@نگار80 سلام قشنگم تبریک میگم عزیزم از الان خودت رو مامان بدون😍😍🤍برات ایت الکرسی میخونم مبارک با ...

قربونت برم من مهربونم ممنون از لطفت🥹🥹🫂🫂🫂😘💋