2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088661 بازدید | 687532 پست
سلام دوستان حالتون چطوره خوبین ن سوال کردم جواب ندادین الان استرس دارم اگه میشه جواب این چند تا سوال ...

سلام عزيزم، عطسه که مشکلی نداره یبوست هم بهتره نگیری و بهتون فشار نیاد غذاهای ملین استفاده کن ، شیاف هردو صورت من پرسیدم فرقی نداره من خودم با رکتال راحت تر بودم چون فکر میکردم شاید واژینال مستعد عفونت بشه ولی درنهایت کارشناس گفته بود تاثیرش فرقی نداره، شبها بزاری چون چند ساعت بلند نمیشی بهتره هرچند جدب اصلی دارو یکساعت اول مصرفشه من روزی دوتا داشتم یکی آخر شب میزاشتم یکی بعدازظهر،  یه نوبت فراموشی و جابجایی ساعت هم مهم نیست ولی دیگه حواستون باشه فراموش نکنید و طبق دستور دکترتون استفاده کنید

یک پیشنهاد...بدن با بدن فرق داره.رحم با رحم فرق داره...چه بخواهیم ب خودمون قبول کنیم چه نخواهیم،ای و ...

بشدت باهاتون موافقم، ولی مایی که شاغلیم چه کنیم که نریم پول ای وی اف کردن نداریم بریم جنینمون درخطر میفته ،یعنی هردو معلول و علت همن ، من که این چند سال هرچی کار کردم دادم بابت دوا درمون هیچ پس اندازی برام نمیمونه بازم میگم خداروشکر که درآمد دارم وگرنه نمیتونستم نزدیک مراکز ناباروری بشم از طرفی میگم باردار بشم میدونم باید سفت بچسبم که از دستش ندم ،حسرت یه بارداری طبیعی مونده به دلمون یه بارداری که بعد چند ماخ یکدفعه به خودمون بیایم ببینیم ا چرا ناخواسته باردار شدم   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزيزم، عطسه که مشکلی نداره یبوست هم بهتره نگیری و بهتون فشار نیاد غذاهای ملین استفاده کن ، شیاف ...

وااای مرسی قربونت برم جواب دادی خدا خیرت بده عزیز دلم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام گلم خوبیم خداروشکرزردی داشت فقط🥲۱روز بستریشد دستگاه اومد پایین عددش الان خوبه خداروشکر

سلام عزیزدلم مبارکت باشهههههه😍😍😍😍چشم ودلت روشن الحمدلله ک خوبین. ان‌شاءالله زیرسایه صاحب الزمان و پدرومادر بزرگ بشه ببوسش ازطرف من😘😘😘😘

سلام خانمای گل من ۱۴م زایمان کردم. سزارین شدمانشالله قسمت همه منتظرا🥹❤️

سلام عزیزم مبااارکه قدمش پر از خیر و برکت😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااای مرسی قربونت برم جواب دادی خدا خیرت بده عزیز دلم

سلام نگار جان

منم امروز انتقال دادم

چه تفاهمی

یادمه انتقال قبلمم با شما بود

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام دوستان عزیز

من امروز انتقال داشتم

یاوم رفته سری های قبل استراحت و خوراکم و فعالیتم چطور بود

اگر توصیه ای تجربه ای دارید ممنون میشم بگید

سلام نگار جانمنم امروز انتقال دادمچه تفاهمییادمه انتقال قبلمم با شما بود

سلام ویهاااان جانم خوبی تو؟!

ایشالله مامان شدی عزیز دلم 

داروهات چیه گلم؟!

🫂🫂🫂💋💋🥹🥹🏵️🏵️🏵️🏵️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام ویهاااان جانم خوبی تو؟!ایشالله مامان شدی عزیز دلم داروهات چیه گلم؟!🫂🫂🫂💋💋🥹🥹🏵️🏵️🏵️🏵️

فدای تو بشم

روزی یه امپول

شیاف

انوکسا

استرادیول

د۳

فولیک اسید

سلام ویهاااان جانم خوبی تو؟!ایشالله مامان شدی عزیز دلم داروهات چیه گلم؟!🫂🫂🫂💋💋🥹🥹🏵️🏵️🏵️🏵️

چند تا جنین چند روزه انقال دادی؟

من دوتا سه روزه ۸ سلولی گرید ab