2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087614 بازدید | 687455 پست
مثلا چه روشهایی عزیزم؟شما چندسالتونه و مشکلتون چیه؟من ۳۴ سالمه و ذخیرم کمه. دکتر گفت به همین خاطر مم ...

من ۴۰ سالمه اما ۱۱ ساله که درگیرم .....منم از همون سنم درگیر ذخیره کم شدم ....دکتر گفت نسبت به سنت ذخیره ات خیلی کمه ....بله ذخیره کم تو کیفیت خیلی تاثیر داره البته برای کسی که شاید ۲۰ سالش باشه ذخیره هم کم باشه تخمک ممکنه باکیفیت باشه ولی برای سن بالا کیفیت میاد پایین .....مشکلم فقط ذخیره کم بود ....اینقدر پانکچر کردم که داروها رو رحم‌ هم تاثیر گذاشت و الان ضخامتم به سختی بالا می‌ره چون قبل پانکچرا که سونو میشدم رحمم اصلا مشکلی نداشت ....منظورم به اهدایی هستش اگه میدونستم بعد این همه تلاش که هنوز به نتیجه نرسیدم با پانکچر شدن این همه وقت تلف نمی‌کردم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین عذر می‌خوام من نتونستم زودتر جوابتونو بدم خیلی دوستتون دارم خیلی ممنون از این همه لطف و کلی من از این همه لطف شما خوشحال شدم وقتی صدام کردن حس خیلی خوبی داشتم رفتم رو تخت دراز کشیدم صلوات فرستادم بعد گفتم جنین‌هاتو نگاه کن عالیه رحم عالی یک انتقال موفق خیلی خوشحال شدم امیدوارم که ادامشم برام خوب باشه 

بعد از انتقال منو از رو تخت آوردم پایین گفتم چند قدمی راه برو بعد لباساتو عوض کن و منتظر بشین که همراهت بیاد گفتن که برای خونرسانی به رحم ا مریض رو چند قدمی راه می‌بریم حالا دیگه راست و دروغشو نمی‌دونم ولی همه رو از رو تخت می‌آوردن پایین و تا یه اتاقی که همه نشسته بودن راه می‌بردن حالا توکلم به خداست انشالله که برای همه بهترین اتفاق‌ها بیفته و برای من هم همینطور داروهایی که به من دادن آنوکسا که باید دور ناف تزریق کنم آ اس آ فولیک اسید و شیاف پروژسترون پردنیزولون بازم ممنونم از تک تک دوستای خوبم💋💋🫂🫂😘😘🥹🥹

راستی اینم بگم که وقتی انتقال دادن یه دردی تا یک ساعت توی رحمم بود که قبلاً این حس رو نداشتم و کمر و پاهامم درد گرفته بود حالا توکل بر خدا و محتاج دعای همه شما عزیزان من عذر می‌خوام که انقدر طولانی شد...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین عذر می‌خوام من نتونستم زودتر جوابتونو بدم خیلی دوستتون دارم خیلی ممنو ...

سلام عزیزدلم الهی شکر انتقال دادی خیلی ذوق کردم برات 😍😍😍انشاءالله دعای امام زمان پشت سرخود تو ونینیات وهمه دوستان عزیزباشه الهی آمین 🙏🙏🙏

سلام عزيزم، شما الان فرزند دارید؟ ببخشید میپرسم مگه تو بارداریتون انوکسا و آسپرین استفاده نمی‌کردید ...

سلام عزیزم نه ندارم بعداز این که سزارین شدم تو ۲۸ هفته دخترم ۵ روز تو دستگاه بود بعد فوت کرد.اوایل استفاده کردم چون لکه بینی گرفتم قطع کرد و دیگه هم نگفت استفاده کنم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
چشمات روشن خانوم خانوما😍😍😍وروجکاروآروردی خونه 🥹🥹🥹انشالله ک نتیجه مثبت خدابهت داده الهی آمین 🙏 ...

مررررسی مهربونم

لطف داری بهم

توکل بر خدا🥹🥹🫂🫂😘😘

سلام عزیزدلم الهی شکر انتقال دادی خیلی ذوق کردم برات 😍😍😍انشاءالله دعای امام زمان پشت سرخود تو ونی ...

ممنونم قشنگم 

ایشالله ک همه ب ارزوشون برسن 

ممنونم از شما و دوستان مهربونم💋💋🫂🫂😘😘💮💮

مامانای گلم من دومین پریودم بعد پانکچر انشالله برم پیش دکترم و همه چی خوب پیش بره انتقال بده برام

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام عزیزم نه ندارم بعداز این که سزارین شدم تو ۲۸ هفته دخترم ۵ روز تو دستگاه بود بعد فوت کرد.اوایل ا ...

متاسفم عزيزم ببخشید یادآوری شد براتون ،آن شاالله بزودی خدا یه بارداری و زایمان راحت و نوزاد سالم نصیبتون کنه ،آخه منم پره اکلامپسی گرفته بودم الان دکتر هماتولوژی گفته حتما باردار شدم باید آسپرین و انوکسا و بکمپلکس استفاده کنم البته من جنین هم ندارم

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین عذر می‌خوام من نتونستم زودتر جوابتونو بدم خیلی دوستتون دارم خیلی ممنو ...

انشاالله به حق این عزیز و بزرگ و پرخیر و برکت باردار میشی و بغلشون میکنی