2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087387 بازدید | 687435 پست
امروز تولدم بود 😌🫀 هرسال این موقع تنها آرزوم مادر شدن بود..تمام این سالها حسرت داشتم یه زخم عمیق.. ...

عزیزدلم تولدت مبارکمونننننن باشهههههههه 😍😍😍💃💃💃💃❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥وای باآرزوت ی حالی شدم😭😭🥹🥹🥹ممنون ک ب فکر مایی انشاءالله خدا دخترنازت برای تو باباش نگه داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان...من قراره ۴ بهمن که پریود بشم داروهای سیکل ای وی اف رو شروع کنم. سه بار سابقه پانکچر پو ...

شرایطت مثل منه ....منم پانکچرام تخمکام پوچ بودن ....ویتامین اینام هیچی تاثیر نداشت ....آخرشم داروهای پانکچر عوض کردم باز وضعیت یکم تغییر کرد ولی نه آنچنان ....فقط قبلا که تخمکام همشون پوچ میشدن اینبار پوچ نبودن ولی جنین همیشه یکدونه تشکیل میشد ....الانم‌ خیلی پشیمونم که چرا دنبال روشهای دیگه نرفتم و این همه هم وقت تلف کردم هم به بدنم آسیب رسوندم با این همه پانکچر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
چقدر سختخیلی متاسفمممنونم ازت

قربونت عزیزم ب خودت سخت نگیر ب این فکر کن ک کسایی هستن ک مشکلشون از من بزرگتره هیچکس از حکمتش سر در نمیاره انشالله خدا خودش دل هممون رو شاد کنه بار استرس این راه از دوشمون بزاره پایین واقعا که خسته کننده س ههمون کم اوردیم.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من در صف انتقال بچه ها محتاج دعای تک تکتونم

نگار جونم، مامان گل الهی دو هفته دیگه خوش خبر باشی برامون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره ivf کردم هفته شیشم دکترم که دیروز گفت داروهات قطع کن بهش گفتم اگر میشه تا شنبه صبر کنیم گفت اکی. ...

آخه چرا ؟ هفته ۶ که خییییلی زوده. اینکارو نکن بیشتر منتظر باش عزیزم. ان شالله خیرع

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
امروز تولدم بود 😌🫀 هرسال این موقع تنها آرزوم مادر شدن بود..تمام این سالها حسرت داشتم یه زخم عمیق.. ...

تولدت مباااااارک مامان فاطمه جوووون😍😍😘😘😘😘

ان شالله سال بعد هم نی نی گل تو بغلت جشن بگیری❤️

تولدت مبارک باشه عزیزم انشالله سال دیگه این موقع با دختر خانم تو بغلت جشن بگیری.ممنوک ک ب فکر مایی عزیزم😘💗💗

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
شرایطت مثل منه ....منم پانکچرام تخمکام پوچ بودن ....ویتامین اینام هیچی تاثیر نداشت ....آخرشم داروهای ...

مثلا چه روشهایی عزیزم؟شما چندسالتونه و مشکلتون چیه؟

من ۳۴ سالمه و ذخیرم کمه. دکتر گفت به همین خاطر ممکنه کیفیت نداشته باشن