2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087852 بازدید | 687462 پست
سلام دوستان من فردا عمل تخمک گیری دارم دیروز رفتم دکتر برای آخرین سونو بهم سه تا آمپول داد گفت ساعت ...

عزیزم سهل انگاری کردی،تایم این امپولت خیلی مهم بوده،به دکترت خبر بده حتما ،تا بهترین کار رو واست انجام بده ،احتمالا عملت رو آخرین نفرا بذاره همون روز ،فقط به دکترت خبر بده و توکل کن به خدا،همه چی عالی پیش میره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ ...

ممنون فاطمه جان ،خداخیرت بده ،ان شا الله زندگیت پربرکت باشه ،تو دلیت سالم بیاد بغلت 💞

سلام دوستان من فردا عمل تخمک گیری دارم دیروز رفتم دکتر برای آخرین سونو بهم سه تا آمپول داد گفت ساعت ...

نه اشکالی نداره ولی وقتی رفتی عمل بهشون بگو که چه ساعتی زدی چون طبق اون ساعت عمل میکنن .....ممکنه تو رو آخرین نفر عمل کنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😟😟😟 چرا انقدر ناباروی زیاد شده 😟واقعا دیگه تحمل اینکه بخوام برم تو نوبتهای طولانی بشینم رو ندار ...

توی فک و فامیلای ما که فقط منم اینجوری شدم.ولی مراکز میرم زیاده.

مثلا میبینم یکی باربی ولی نازا.تعجب میکنم .حس میکنم ناباروری فقط برای ما چاقهاست

😉

سلام باشه عزیزمدو تا جنین بیشتر ندارم باید صحبت کنم ببینم چی میگن دکترابیشتر حرف جنین شناسم برام‌مهم ...

حالا مرکز صارم اصلا جنین شناس رو نمی بینیم.خودشون هماهنگ میکنن 

😉