2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088135 بازدید | 687492 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ب دکترت گفتی اینو؟!

زنگ زدم كلينيك گفت امپول بزن و اگ فردا قط نشد تماس بگير 

جواب كه نميدن 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
زنگ زدم كلينيك گفت امپول بزن و اگ فردا قط نشد تماس بگير جواب كه نميدن

مراقب باش استراحت مطلق کن

ایشالله ک خیره 

خبری شد ب ما هم خبر بده

توکلت ب خدا باشه

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

سلام دوستان من فردا عمل تخمک گیری دارم 

دیروز رفتم دکتر برای آخرین سونو 

بهم سه تا آمپول داد گفت ساعت 8 و نیم شب بزن و فردا نه پس فردا بیا تخمک گیری 

من هشت و نیم نتونستم بزنم یازده و نیم زدم 

اشکالی داره؟؟

خیلی نگرانم 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
بله عزیزم منم دکتر و مرکزم رو تغییر دادم امدم رویان پیش مصطفایی .ان شاالله که نتیجه میگیرین حتما🤲🤲 ...

اکثرا همینن. خب کار دارن و ازکارشون میوفتن. منم تمام مراحل دکترم تا قبل از انتقال خودم رفتم و اومدم ولی از بعداز بارداری باهام میاد که با ماشین خودش ببرم و بیارم خیالش راحت باشه.

درسته راهی که میریم برای هر دو هست ولی مردا هم بنده خدا بار مالی ش رو به دوش میکشن که اونم واقعا تو این شرایط سخته. من خودمم دوست نداشتم بیاد هم از کارش میوفتادهم حضورش نیاز نبود

كسي مثل من بوده اي وي اف خونريزي كنه و بچش سالم باشه

بله عزیزم. تو آی وی اف هرچیزی ممکن میشه.

بودن کسایی که با خونریزی بچه شون بغلشون الان. 

احتمالا هماتوم داری .با دکتر یا مرکزی که انجام دادی در ارتباط باش هرچی میگن انجام بده نگران نباش.  استراحت کن و آب زیاد بخور که اگر هماتوم بود دفع بشه. 

منم اوایل داشتم به رنگ تیره و قهوه ای بود دکتر گفت هماتوم و با کم و زیاد کردن داروها  و استراحت به مرور خوب شد 

سلام دوستان من فردا عمل تخمک گیری دارم دیروز رفتم دکتر برای آخرین سونو بهم سه تا آمپول داد گفت ساعت ...

سلام عزیزم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد 

نگران نباش

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

خانوما من امروز موعد همیشگی پریودمه و دهم انتقال هستم 

از دیروز عصر دوبار لک دیدم کمرمم درد میکنه 😥😥😥😥

(اینو بگم سیکلم تقریبا طبیعیه فقط شیاف دارم اصلا استرادیول و امپول پروژسترون نداشتم سیکلای قبلم حتی اسپرینم داشتم)

خیلی ناراحتم کسی بوده مثل من مثبت بشه

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد