2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7088511 بازدید | 687525 پست
خانمهای عزیز اصفهان💝💝💝💝💝💝💝کدوم دکتر ایمنی یا همون ایمونولوژی در اصفهان خوبه که بریم پیشش؟قبل ...

دکتر‌شرکت‌‌وصف‌خیلی‌شنیدم‌

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان حالتون چطوره خوبین ن سوال کردم جواب ندادین الان استرس دارم اگه میشه جواب این چند تا سوالمو بدین ممنون میشم عذر می‌خوام یکی از سوالام اینه که یبوست مشکلی برای جنین مشکل بوجود نمیاره و عطسه کردن هم همینطور؟!

سوال بعدیم این هستش که این احساس پریود رو همه دارند؟! 

شیاف پروژسترون رو بهتره واژینال مصرف کنیم یا رکتال و شیاف پروژسترون رو من شب اول یادم رفت بزارم و صبحش گذاشتم  الان دو روزه صبح‌ ها می‌ذارم میشه ساعتش رو عوض کنم و شب‌ها بذارم چون شب‌ها بهتره جذبش؟!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام دوستان حالتون چطوره خوبین ن سوال کردم جواب ندادین الان استرس دارم اگه میشه جواب این چند تا سوال ...

من‌به‌خاطرسرماخوردگیم‌ازبعدانتقال‌اینقدرعطسه‌میکردم

برایبوستم‌به‌دکترم‌گفتم‌برام‌شربت‌معده‌نوشت‌میخوردم

خیلی‌خوب‌بودم‌چون‌نباید‌زوربزنی‌تودستشویی‌

من‌به‌خاطرسرماخوردگیم‌ازبعدانتقال‌اینقدرعطسه‌میکردمبرایبوستم‌به‌دکترم‌گفتم‌برام‌شربت‌معده‌نوشت‌میخور ...

مرسی عزیزم جواب دادی 

درمورد شیاف اطلاعی داری بهم کمک کنی؟!

سلام خانمای گل 

من ۱۴م زایمان کردم. سزارین شدم

انشالله قسمت همه منتظرا🥹❤️

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

@baharrr7878 عزیزم ی خبربده بسلامتی زایمان کردی خودتونینی نازت خوبین؟ 😍😍😍

سلام گلم خوبیم خداروشکر

زردی داشت فقط🥲۱روز بستریشد دستگاه اومد پایین عددش الان خوبه خداروشکر

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام خانمای گل من ۱۴م زایمان کردم. سزارین شدمانشالله قسمت همه منتظرا🥹❤️

ماشاالله مبارک باشه عزیزم🧿🧿🧿🥹🥹🥹💋💋💋

قدمش پر خیر و برکت ☃️☃️❄️❄️❄️❤️

منم روز سوم انتقالم هست عزیزم 🥹

ماشاالله مبارک باشه عزیزم🧿🧿🧿🥹🥹🥹💋💋💋قدمش پر خیر و برکت ☃️☃️❄️❄️❄️❤️منم روز سوم انتقالم هست عز ...

ممنون عزیزدل 

انشالله که مثبته شک نکن😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼این لحظه های سخت ولی شیرین رو تجربه میکنی ۹ ماه دیگه

ممنون عزیزدل انشالله که مثبته شک نکن😍🤲🏼🤲🏼🤲🏼این لحظه های سخت ولی شیرین رو تجربه میکنی ۹ ماه دی ...

فدات عزیز دلم ممنونم🫂🫂🫂💋💋💋🥹

مرسی عزیزم جواب دادی درمورد شیاف اطلاعی داری بهم کمک کنی؟!

نه‌گلم‌من‌دوتا‌آمپولش‌داشتم

سلام خانمای گل من ۱۴م زایمان کردم. سزارین شدمانشالله قسمت همه منتظرا🥹❤️

چه‌حس‌خوبی‌انشاالله‌برات‌پراز‌شیرینی‌باشه‌بچه‌داری🌹🥰