2777
2789
عنوان

چطور بشریت آنقدر تغییر کرد⭐

197 بازدید | 27 پست

سلام ، روز زمستونی تون بخیر🩷

چند وقت پیش یک مستند تاریخی از سرزمین عربستان دیدم

برام خیلی جالب بود 

اینکه انسان هایی چند صد سال پیش ماه ها توی بیابون استخوان سوز عربستان سرگردان بودن تا به مقصدی برسن

هیچ چیز جز آسمون رو نمی دیدن ، روز ها میسوختن و شب ها یخ میزدن 

با همه اینا ، با بچه و زن و کوچیک و بزرگ به مقصد میرسیدن.

یا مثلا تا ۸۰ ۹۰ سالگی شمشیر های سنگین دستشون بوده و سوار بر اسب ، تن به تن میجنگیدن.

اما الان ، نسل امروزی اکثرا نیم ساعت زیر آفتاب مستقیم باشه خون دماغ میشه و سردرد میشه و ...تحمل نداره

یا پا به ۵۰ سالگی می‌ذاره انواع بیماری ها سراغش میاد و کهنه میشه.

توی خونه ، دوس اعت شوفاژ قطع بشه واقعا سردمون میشه و اذیت میشیم.

حالا سوال من اینه ، فارغ از پیشرفت تکنولوژی ، به نظر شما بشریت واقعا پیشرفت کرده یا افت کرده؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

علت مرگ ومیرزیادتوگذشته نبودامکانات بودوبهداشت علت مریضی الان هم سبک زندگی وغذاخوردنمونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیخواد خیلی راه دوری برین 

همین الآن خودتون حاضرین وقتی با دوستتون کار دارین کلی نامه بنویسین، برین پست ، تمبر بگیرین و ...

نه راحت تکست میدین 

این اتفاق طی کمتر از ۱۰۰ سال افتاده 

بقیه مسائل هم به همین شکل

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اونا مجبور بودن برای بقا از بدن کار بکشن ولی تو این زمونه تکنولوژی داره کار میکنه و انسان ماهیچه ها و مغز رو به خواب برده یعنی اونقدری ازش کار نمیکشه

بدن کار و فعالیت نکنه میپوسه و ما اسمش رو رفاه میذاریم بهش عادت میکنیم و ترک عادت هم سخته ، مادربزرگم خدابیامرز همیشه می گفت اگه یه جا بشینم زمین گیر میشم همیشه مشغول یه کاری بود

تغذیه هم به شدت نقش داره

اعتقادات باورها و عدم یا وجود استرس هم عجیب نقش داره

نمیخواد خیلی راه دوری برین همین الآن خودتون حاضرین وقتی با دوستتون کار دارین کلی نامه بنویسین، برین ...

به همین نسبت پیشرفت هم 

به نظر من ، از لحاظ کیفیت سلامتی و قدرت جسمانی افت کردیم 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

پیشرفت تکنولوژی باعث پایین اومدن کیفیت ومقاومت بشریت شده.انسانهاتنبل وراحت طلب شده.تحرک نداریم.۲۰دقیقه پیاده روی کنییم صدجامون به دردمیاددرحالیکه مادربزرگاامون تا روززایمانشون هم میرفتن زمین کشاورزی وباغداری ودامداری میکردن ومسافتهای خیلی زیادی روپیاده میرفتن.اماماهاتابی بی چکمون مثبت میشه به خودمون ایتراحت مطلق میدیم که چیی حامله شدیم.نه تحرکی نه ورزشیی.هیچی به هیچیییی

به همین نسبت پیشرفت هم به نظر من ، از لحاظ کیفیت سلامتی و قدرت جسمانی افت کردیم

از نظر جسمانی شاید افت کرده باشیم

ولی از نظر ذهنی پیشرفت کردیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یه عده محدودی قدیما اینقدر عمر میکردن بخوای با الان مقایسه کنی اکثرا جوون مرگ میشدن

میانگین طول عمر گذشته ها بیشتر از الان بوده.

توی همین چند دهه اخیر ، سن سکته به ۲۰ و ۳۰ رسید.