2777
2789
ازدواجو نمیتونم بگم

منو بگو حاملم این ماه؟کی بچه دار میشم و جنسیتش چی میشه؟

شغل دلخواهمو میرسم بهش یا نه؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
تیر اسمم نگینه

نگین جون خیلی وقتا حس میکنی از همسنای خودت برای ازدواج کردن عقب افتادی

ولی اصلا اینطوری نیست خدا یدونه مشتیشو برات کنار گذاشته

سعی کن رو خودت متمرکز باشی

خواهر داری؟یا یکی مثل خواهر که خیلی دوسش داری اون آدم خوبیه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رعنا برا منم هرچی ذهنت میاد بگو گلم

پوسست سفیده اندامت توپره

مهربونی کمی ساده

و دوسداری به همه کمک کنی

چشمات کوچیک ولی مژه هات بلنده

قدت متوسط

خوراکیم خیلی دوسداری

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
نگین جون خیلی وقتا حس میکنی از همسنای خودت برای ازدواج کردن عقب افتادیولی اصلا اینطوری نیست خدا یدون ...

سلام عزیزم خوبی من طلاقم اومده امضاش مونده به نظرت طلاقم انجام بشه بعدش ازدواج خوبی دارم ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
دم خدا گرم ..کی قراره بیاد ۲۷ سالم شد🥲

خودتو اذیت نکن با استرس و فکر خیال زودتر نمیاد گفتم که رو خودت و ارتقای خودت تمرکز کن

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

مهربونیقدت متوسط رو به بالارنگ نارنجی و کرم دور و اطرافت هستسعی میکنی خیلی از مشکلاتتو پیش هرکسی نگی ...

خوبه خب حالا بگین  با پسری که ازدواج میکنیم اسمش سنش شغلش چیه

منو بگو حاملم این ماه؟کی بچه دار میشم و جنسیتش چی میشه؟شغل دلخواهمو میرسم بهش یا نه؟

همسرت بیماریی داشته ک تو فرزند اوری مشکل ایجاد کرده؟

از این ماه حسی نمیگیرم ولی میشی انشاالله بزودی

دختر

میرسی

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
خوبه خب حالا بگین با پسری که ازدواج میکنیم اسمش سنش شغلش چیه

اسم اخهههه؟😂😂😑

حس میکنم داخل اسمش میم یا سین داره

شغلشو نمیدونم ولی باشگاه دوست داره و اکثر اوقات میره

سنشم با خودت دو سه سال فرق داره