2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7087010 بازدید | 687418 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شنبه برم سونو برای قلب تاریخ دقیقش بهم بگهالان زیر دلم درد گرفته و یکم لک دیدم طبیعیه؟؟😥

استراحت کن و به مرکز یا دکتری که میری اطلاع بده

چند تا شیاف پروژسترون و آمپول داری؟ شاید نیاز باشه بیشترش کنی

رز جون، شما تونستی شیاف واژینال اسیدلاکتیک واگیسان رو تهیه کنی؟ این رو هم یه دوره امتحان کن. البته ...

اتفاقا عفونت رحم رو ضخامت هم تاثیر می‌ذاره باران جان ،درست میگی بگیرم استفاده کنم بهتره 

دوتا شیاف گفته بودی یکی واگیسان بود ،اون یکی چی بود یادته ؟ البته شات گرفته بودم نمی‌دونم تو گوشیم مونده یا نه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ممنونم عزیزم که جواب دادیالان 4 روزه که انتقال دادمخیلی محتاج دعا هستم این چهارمین انتقالمه تو خونه ...

عزیزم منم شنیدم جنین از گرما خوشش نمیاد .....قبل انتقال باید رحم گرم باشه ....بعد انتقال هم نه گرم باشه نه سرد باشه ....متعادل باشه 

سلام عزیزم منم انتقال سوممه و شنبه انتقال دادم وهارروز میگذره روز پنجمم منم مث شما پاهام یخه پریشب ل ...

یخ بودن پا نشونه خوبیه ،اونایی پاهاشون بعد انتقال یخ بوده اکثرا مثبت شدن

رز جون، شما تونستی شیاف واژینال اسیدلاکتیک واگیسان رو تهیه کنی؟ این رو هم یه دوره امتحان کن. البته ...

لاکتوفلورافم ....اون یکی که گفته بودی این بود باران جان 

من لاکتوفم مصرف میکنم که البته خوراکیه و اونم فلور طبیعی واژن حفظ می‌کنه ....بازم نیازه اینارو هم بگیرم چون اینا هم همون کارو میکنن فقط واژینال هستن دیگه

انتقال

عزیزم پروتکلی هست که من باهاش آشنا نیستم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام ببخشید من هفته بعد باید برم برای سونوی تشکیل قلب الان دو روز گاهی وقتا زیر دلم یه درد کوچیک میگ ...

عزیزم احتمال زیاد طبیعیه منتها هر چیزی که فکرت رو درگیر می‌کنه با دکترت مطرح کن که خیالت رو راحت کنه و با آرامش بیشتری بری جلو....

انشالله قلب خوشگلش(شون) 120 سال شاد و سالم بتپه عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی جواب دادی ا نا جونمتیروییدم مشکلی ندارن اصلا

خدارو شکر عزیزم.....

انشالله بهترین بهترینها منتظرته عزیزم....

عزیزم مرسی چقدر کامل توضیح دادی منم دقیقا مثل شما طبعم سرده مزاج شناسی رفتم گفت بلغمی هستی الان چندم ...

عزیزم هیچ چیزی قطعی نیست اینکه میگن بعد انتقال گرمی نخوریم سردی بخورین و.....

اینا نسبیه....

مثلاً برا بدن من تا ماه سوم بارداریم گرمی (غیر از قاعده آورها) خوب بود چون هنوز طبعم به سمت گرمی نرفته بود....

اما ماه سوم بارداریم دیگه حس کردم گرمم میشه و به مرور گرمیجات رو کمتر کردم و کنارش سردیجاتم خوردم....

ممکنه برا تو زودتر این حس بیاد یا حتی دیرتر....

من دقیق سر غربالگری دوم شال پشم شتر رو باز کردم....

بازم میگم برا من اون موقع احساس کردم باید باز کنم....

از کسی تقلید نکن حواست به بدن خودت باشه....

مثلاً خیلی بعد انتقال گرمی نمیخورن نشاسته میخورن سردیجات میخورن من هیچ کدوم رو تقلید نکردم از بدن خودم فرمان گرفتم....

با دماسنج بدنت برو جلو....

تا وقتی دست و پاهام و زیر دلت سرده یعنی نیاز داری گرمش کنی....

ببین من دقیقا سر انتقال اولم یه اشتباه کردم و چون خیلی گفته بودن برا اینکه هایپر نشن دوغ زیادی خوردن منم کورکورانه اینارو کردم...‌

اما موقع انتقال هم رحمم سرد بود هم باد وحشتناکی تو واژنم می‌پیچید....

یعنی کلا همه چیو با یه تقلید کورکورانه خراب کرده بودم.....

خلاصه فقط و فقط به حرف بدنت گوش کن نه من یا هیچ کس دیگه.....