2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7084256 بازدید | 687201 پست
عزیزم برا منم همینطوری بود همیشه سر دل و دست و پاهام یخ بود.من طبع و رحمم و ر دو سرد بود....برا این ...

عزیزم مرسی چقدر کامل توضیح دادی منم دقیقا مثل شما طبعم سرده مزاج شناسی رفتم گفت بلغمی هستی الان چندماهه درمان مزاج رو شروع کردم

فقط یه سوال دارم شال پشمی رو میشه بعد از انتقال هم به کمر ببندیم؟ آخه میگن بعد از انتقال رحم رو خیلی گرم نکنیم نمیدونم درسته یا نه؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاءالله خدابهت سلامتی بده عزیزم حالا اگ بازتونستی ی نقطه کوچیک ازدستت روغن حیوانی وامتحان کن شایدج ...

همچنین شماهم عزیزم ممنونم 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم برا منم همینطوری بود همیشه سر دل و دست و پاهام یخ بود.من طبع و رحمم و ر دو سرد بود....برا این ...

مرسی عزیزم منم سعی میکنم چیزای سرد استفاده نکنم شال کمر پشمی شتر هم گرفتم جوراب پشمی حتی میخوام شلوار پشمی شتری هم بخرم😬

خیلی خودم گرم میگیرم اما خونمون ویلایی هست مجبورم در طول روز یه چرخی بزنم مسلما سردم میشه 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
عزیزم مرسی چقدر کامل توضیح دادی منم دقیقا مثل شما طبعم سرده مزاج شناسی رفتم گفت بلغمی هستی الان چندم ...

رحم هرچی گرم باشه جنین بیشتر بهت می‌چسبه من اینو خیلی جاها خوندم 

عزیزم مرسی چقدر کامل توضیح دادی منم دقیقا مثل شما طبعم سرده مزاج شناسی رفتم گفت بلغمی هستی الان چندم ...

سلام عزیزم. ببخشید من جواب میدم

بعداز انتقال اصلا گرم نکن .هرکاری میکنی تا قبل از انتقال. 

من روز انتقال کیسه آب گرم گذاشتم روی رحم و کمربند پشمی هم بسته بودم. تو مرکز هم پیاده روی هر روزم رو انجام دادم 

منم مثل شما بلغمی بودم ولی شروع کردم به گرم کردن رحم و پاهام ،چون خونی که به رحم میره از پا هست. زیر دلم رو چرب میکردم. نافم رو با روغن نارگیل چرب میکردم.در طول قاعدگی حمام نمیرفتم.بعداز نزدیکی حمام نمیرفتم.توی دستشویی خودمو با آب گرم میشستم. 

اکثر خانم هایی که دچار ناباروری هستن به خاطر سرد بودن رحم هست.سعی کنید ورزش کنید مخصوصا ورزش هایی مثل قرکمر که باعث خونرسانی بهتر به رحم میشه 

سلام عزیزم ان شاءالله خیره و جنینای خوب و با کیفیت نصیبت میشه و جواب میگیریمنم برای بچه دوم دومین با ...

امروز تو دلیم داشت خیلی تکون میخورد یهو دلم شکست و یاد دوستای نی نی سایتی افتادم.اگر قابل باشم برای همه تون دعا کردم و اسم هرکی یادم بود گفتم من جمله شما .

انشاالله که اینسری باردار میشی عزیزم

سلام عزیزم خوبین؟

من اسپرم همسرم مشکل مورفولوژی و تحرک ضعیف داره ولی تعداد خوبه

بنظرتون ما هم باید میکرو کنیم ؟ یا ای وی اف جواب میده؟

مورفولوژی ۱ 

میکرو بیشتر برا چ مشکلاتیه؟

ممننون میشم  راهنمایی کنین🙏

سلام بچها خوبید من فردا سرکلاژ میشم امشب بیمارستان بستری میشم استرس دارم تورو خدا برام دعا کنید عمل ...

ان شااله سرکلاژ به سلامتی انجام شد و برگشتی خونه؟ چقدر خوشحال شدم که بارداری، هفته چندمی؟

سلام عزيزم. هستم همين اطراف گاهی سر می زنم پیاما رو میخونم، ولی خب راستشو بگم خیلی به هم می ریزم یاد ...

امضات رو خوندم، یهو دلم گرفت. میشه آخر امضات رو عوض کنی و بنویسی پس حتما میشه.

نمیدونم بچه ایی داری یا نه ولی باور دارم خدایی که به دلت آرزوی مادر شدن رو  انداخته حتما به سلامتی و عافیت حس مادر بودن رو هم بهت میده.