2777
2789

بچه ها من ظهر از بیرون اومدم لباسم دراوردم  گذاشتم کنار بخاری کارت بانکم با گواهینامم گذاشتم رو لباسام 

پیش بخاری گرفتم خوابیدم 

بعدظهر دیدیم یکی زنگ زد منو مامانم پاشدیم 

من گفتم شاید مهمون باشه لباسارو بغل کردم با کارتا انداختم ت اتاق

مامانم در باز کرد دید کسی نیس!

غروب اومدم ت اتاق میبینم کارت بانکم هست گواهینامه غیب شده

کل خونه رو‌ریختیم بهم همه جاااا رو گشتیم‌

اصلا ناپدید شده 

درمونده شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا دیشبم مهمون داشتیم همه باز داشتن میگشتن

😂😂😂😂😂استفاده ابزاری از مهمان

دانشجو معلم🌱:))) هر سوالی درباره کنکور و دانشگاه فرهنگیان داشتین بپرسین در حد توانم جواب میدم🤝❤️

یه گوشه کناری افتاده،به جشم نمیاد،یه چند ساعت ذهنت خالی کن وبهش فکر نکن،بعد با حوصله بگرد،ببین من۳ماه دربدر دنبال مدرک کارشناسیم بودم برای دانشگاه،در کمال ناباوری،افتاده بود زیر کشو میز توالت،من نمیدوتستم زیر کشو بستس،بلندش کرده بودم ولی دیگه از داخل ندیده بودم،کشوش دراوردم دیدم اونجاست

والا ما ی کلیپ طنز دیدیم که طرف وسایلش گم شده بود ی روسری برداشت گره زد گفت دم جن رو گره زدم پیدا میشه

ماهم چندبار ب مسخره وقتی زمین و زمان رو واسه پیدا کردن وسیله گم شده مون گشتیم و ناامید نشسته بودیم

ی تیکه پارچه برداشتیم گره زدیم

ب پنج دقیقه نمیکشید پیدا میشد😆😆😆😆

یه گوشه کناری افتاده،به جشم نمیاد،یه چند ساعت ذهنت خالی کن وبهش فکر نکن،بعد با حوصله بگرد،ببین من۳ما ...

دقیقا زمانی پیدا میشه که کلی بدبختی کشیدی رفتی یه مدرک دیگه گرفتی

ای وای نگم از گم کردن ک من چن سال پیش مدال مادرمو تو دستم اوردم گذاشتم کنار کمد ک مامانم بذاره سررجاش نگو سر خورده افتاده کنار کمد و دیوار ک موکت ی ذره کنارش بالاتر بود قشنگ میفته زیر موکت ، فک کن ما تا ماه ها خونه گشتیم بعد چهار ماه فصل پاییز مامانم اومد کمد جابجا کنیم  گفت دارو بیار بریزم زیر موکت ها مورچه اینا نباشن 😂😂 ک پیداش کردیم ولی رسما اون مدت جونی برامون نموند چون دیگه پی برده بودیم جن برده😂😂😂😂