2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7083215 بازدید | 687101 پست

من امروز روز دهمه که داروهای پانکچر رو استفاده میکنم 

واقعا حالم خوب نیست 

برام خیلی دعا کنید 

خیلی داره بهم سخت میگذره چون بچه کوچیک هم دارم خیلی رسیدگی میخواد

شاغل هم هستم 

سری قبل یک هفته بعد از پانکچر مریض بودم تا مرز هایپر رفتم 

الان داروهام سبکتره ولی خیلی حالم بده 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امروز روز دهمه که داروهای پانکچر رو استفاده میکنم واقعا حالم خوب نیست برام خیلی دعا کنید خیلی دار ...

سلام عزیزم

ماشاالله به اراده ات که حاضر شدی برای بچه بعدی مجدد آی وی اف کنی.

ان شاالله سر دومی خدا بهت توان مضاعف بده عزیز

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من اگر سونو چهارشنبه خوب باشه وقت میده برا انتقالشیر سویا صبح ها ، بعد صبحانه هم نصف پردنیزولون ، بع ...

اگر تونستی ژل رویال هم مصرف کن

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزمماشاالله به اراده ات که حاضر شدی برای بچه بعدی مجدد آی وی اف کنی.ان شاالله سر دومی خدا بهت ...

ممنونم گلم 

راستش خیلیها قبول ندارن حرفم رو ولی من میگم حالا که بچه اول رو آوردم نباید بذارم تنها باشه 

تک فرزندی خیلی سخته از همه لحاظ

من و پدرش هم فاصله سنیمون باهاش زیاده بعدا خیلی تنها میشه 

من تلاشم رو میکنم یه بار دیگه و میسپارم به خدا 

اگه صلاح بدونه بهمون بچه دیگه ای بده 

ممنون از دعای خیرت 

سلام دوستای خوبم صبحتون بخیر، بچه ها تجربه ای وی اف و انتقالمو تو یه تاپیک براتون گذاشتم می‌دونم به دردتون میخوره ، یه سریا رو تگ کردم

اگه دوست داشتین تشریف بیارید

خدایا شکرت 🌱

فدات بشم میفهممت واقعا انتظار سخته اما بعد اینکه انتظار تموم بشه و دردونه هات رو بغل کنی همه این تلخ ...

سلام ببخشید من هفته بعد باید برم برای سونوی تشکیل قلب الان دو روز گاهی وقتا زیر دلم یه درد کوچیک میگیره البته مدتش خیلی کوتاه. باید به دکترم بگم یا طبیعی؟

من اگر سونو چهارشنبه خوب باشه وقت میده برا انتقالشیر سویا صبح ها ، بعد صبحانه هم نصف پردنیزولون ، بع ...

انشالله که با این انتقالت مامان میشی و آخرین انتقالت میشه ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من امروز روز دهمه که داروهای پانکچر رو استفاده میکنم واقعا حالم خوب نیست برام خیلی دعا کنید خیلی دار ...

سلام عزیزم ان شاءالله خیره و جنینای خوب و با کیفیت نصیبت میشه و جواب میگیری

منم برای بچه دوم دومین باره انتقال دادم دخترم سه سال و دوماهشه و من روز ۴ انتقالم

شما بچتون چند سالشه

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام عزیزم ان شاءالله خیره و جنینای خوب و با کیفیت نصیبت میشه و جواب میگیریمنم برای بچه دوم دومین با ...

سلام گلم 

ممنونم 

واقعا دعا کنید جنین خوب تشکیل بشه چون اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه 

چه خوب انشالله که مثبت میشید و میای خبر خوب بهمون میدی 

من دخترم 11 ماهشه 

من تصمیم دارم انشالله آخرای سال دیگه انتقال بدم 

الان شرایط انتقال ندارم 

سلام گلم ممنونم واقعا دعا کنید جنین خوب تشکیل بشه چون اسپرم شوهرم خیلی ضعیفه چه خوب انشالله که مثبت ...

حتما دعات میکنم 

خیلی خوبه زودتر پانکچرو شروع کردی ان شاءالله جواب میگیری

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

عزیزم اگه کم کاری تیروئید داری شیر سویا نخور....نشاسته هم اگه مستعد یبوستی یا طبعت سرده خوب نیست.... ...

مرسی جواب دادی ا نا جونم

تیروییدم مشکلی ندارن اصلا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...