2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076679 بازدید | 686604 پست
سلام گلم الان بهتری؟ فدای سرت انتقال تو سلامتی وبهترین شرایط خوبه انجام بشه انشاءالله خوب شدی میری ...

سلام عزیزم خوبی،من چندوقتی نیامدم نی نی سایت حالم خوب نبود،پریود که شدم رفتم دکتر برام سیکلو شروع نکرد،گفت چون دوز داروهات زیاد بوده وسنتم کمه نمیشه این ماه دوباره بهت دارو بدم،خلاصه دیگه موند تا ماه بعد ببینم چی میشه،هر سری یه مشکلی پیش میاد که من نرم انتقال،انگار فعلا قسمت نیست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به سلامتیچنند سالتونه؟

۳۲ سالمه

خیلی استرس دارم

نمیدونم کار درستی میکنم یا نه ؟؟

این همه هزینه میخوام بکنم خدا کنه بشه

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖
به سلامتی امیدوارم به سلامتی این راه رو سپری کنین

مرسی از دعای خوبتون

ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم : اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم  که او خود را به بهایی اندک فروخته  اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده، من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران...  و این  نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند...  بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖

سلام بچه‌ها حالتون چطوره خوبین بچه‌ها نشاسته و شیر سویا رو قبل از انتقال جنین بخورم یا بعد از انتقال جنین اگه اطلاعی داریم بگین ممنون میشم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
اگزما هم به خاطر مشکل ایمنی هست ؟ من قبلا ایمونولوژیست رفتم اما یادم رفته بود اینو‌ بگم ....آخه دستا ...

حتما میرم وقت گرفتم پیش یکی تو شهر خودمون

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
۳ ماهه درگیر شده صورتم با این مشکل گلبول سفیدم خیلی زیاده پوست صورتم شده اگزما و درماتیت سبورت واین ...

عزیزم اگ چیزایی ک ایمنیومیبره بالامیخوری نخور. خواهرمن ی مدت سیرورنده میکردتوماست می‌خورد گلبول‌های سفیدش بالارفته بودسیرخیلی تقویت کننده قویه بدنش علیه خودش حمله میکردکبودمیشددیگ ی مدت مصرف نکرد گلبول‌های سفیدش متعادل شدهرچیزی ب اندازه مصرف بشه حتی گرمی

عزیزم اگ چیزایی ک ایمنیومیبره بالامیخوری نخور. خواهرمن ی مدت سیرورنده میکردتوماست می‌خورد گلبول‌های ...

به خدا صورتم داغون شده هرچی دکتر پوست میرم بی فایدست بیش از ۵۰ میلیون خرج صورتم کردم تو این ۳ ماه ولی بی فایدست حتی کورتون ها هم بی فایدست از صورتم دیگه بدم میاد هیچی نمیخورم فقط کارم شده قرص دارو درمان 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥