2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7075534 بازدید | 686530 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قرص خون میخورم

فقط برای ضخامت خوبه یا چیزای دیگه هم 

منم برم بگیرم دیگه ،ضخامتم اصلا بالا نمیره ،راستی روزی چقدر بخوریم ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزيزم خيلي متاسفم براتون، چرا اينجوري شد😔😔😔😔😔 واي منم خيلي ميترسم، تاپيك شما رو ديدم قلبم ...

ترس واسه چی عزیزم؟

جنینم کیفیت نداشت چون دی اف ای همسرم بالا بوده موقع تشکیل جنین

شما نگران نباشید😍

بله ۷هفته قلب داشتبخاطر کیفیت پایین ومشکل کروموزومی ایست قلبی کردهشما نگران نباشید جنینام واسه اهواز ...

عزيزم از خدا ميخواد خيلي زود دامنت سبز كنه، بهترين فرزند نصيبتون بشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️

سلام دوستان انتقال جنین تو سرما میگیره؟؟

عزیزم اگه منظورت فصل سرد و زمستونه چرا که نه من که انتقام بهمن ماه بوده و مثبتم شده...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من تودلیم سقط شد 😭😭😭امروز دو روزه نا ندارم بی توانم برام دعا کنید خیلی سخت بود هم بار جسمی ...

ای جانم عزیزم واقعا ناراحت شدم امیدوارم با بهترین بهترینارو تو بهترین زمان و شرایط برات جبران بشه این درد روحی و جسمی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره گلم این سردی و زمستون منظورمه

ربطی به این قضیه نداره تو هر فصلی مثبتم داریم منفیم داریم.....

من خودم بهمن ماه انتقال داده بودم و مثبت شدم....

من گاهی فک میکنم دکترها بخاطر دستمزد زود پیشنهاد کورتاژ میدن.

ممکنه خیلی از دکترا بخاطر پول واقعا باشه ، پیدا کردن مامایی که واقعا کار درست باشه و آسیب بیشتری از کورتاژ وارد نکنه خیلی سخته من خودم اصلا نمیتونم اعتماد کنم ،من از لحظه ای فهمیدم بارداری پوچ دارم تا موقع سقط ۵ تا دکتر رفتم همشون گفتن یا مدارک کامل کن برو قرص بخر یا برو بیمارستان، ،کلا من اهل ریسک نیستم اون بنده خدا خیلی ریسک پذیر بوده اطمينان کرده البته خب مهلت قانونی هم گذشته بوده بیمارستان قبول نمی‌کرده بنده خدا چاره ای هم نداشته ،، خدا به هممون رحم کنه

رحم گرم بودن که خیلی خوبه تا اینکه سرد باشه !!

عزیزم گرمی و سردی رحم ربطی به فصل نداره تو فصل گرما ممکنه کسی طبع و رحمش سرد باشه یا برعکس.....

من خودم رحمم سرد بود با کلی مراقبت یه سال طول کشید گرم بشه....

عزیزم انتقال با سیکل طبیعی چجوره؟؟؟؟

یعنی بدون داروی هورمونی با دنبال کرد روال عادی بدنت و زمان تخمگذاریت انتقالت رو انجام میدم.....

یعنی تایم تخمگذاریت که دستتشون اومد بسته به سن جنین چند روز بعد تخمگذاری برات انتقال میدن....

اگه اشتباه نکنم مثلاً برا جنین سه روزه سه روز بعد تخمگذاری انتقال میدن.....

انگاری که خودت تخمک‌گذاری کردی و جنین تشکیل شده و طبیعی باردار شدی اما جنین رو برات انتقال میدن....

اگه کسی شرایطش رو داشته باشه خیلیم خوبه...