2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076220 بازدید | 686583 پست
سلام بانو، سيكل طبيعي از روز ٢ پريودي به من لتروزول دادن، اخرش هم سه تخمك خوب داشتم واسه اينكه ازاد ...

قرص خون رو باتجویز خودم چن شبی هست میخورم

من ضخامتم همیشه خوب میره بالا 

استرادیول رو هم داده

😉

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام انتقال دومدحله ای چه جوریه ؟چند تا انتقال دادین ؟

سلام انتقال دومرحله اي يعني مثلا شما دوشنبه ميرين يه ني كه معمولا ٢ تا داخلش هست رو انتقال ميدن بعد دوباره روز چهارشنبه هم ميري يه ني ديگه انتقال ميدن، من انتقال بار اولم ٢ تا ٣ روزه بود انتقال دومم ميزان بلاست بشه

سلام سه روز قبل رفتم سونو جنین تو ۸هفته و۶روز ایست قلبی کرده😔ممنون میشم واسه سقطش راهنمایی کنید؟دکت ...

ای وای چقدر ناراحت شدم 

امیدوارم بدون نیاز به کورتاژ سقط شه و زودتر دامنتون سبز شه

خانوما سریع جوا ب بدیداومدم تزریقات امپول بزنم پروژسترونم نزدیک نصفش تزریقات گف سرش اومد بیرون ریختا ...

فکر کنم باید از دکترتون سوال کنید. چون اون دوز دارو رو بهتر میدونه البته فکر نکنم با ۱بار مشکلی پیش بیاد

فکر کنم باید از دکترتون سوال کنید. چون اون دوز دارو رو بهتر میدونه البته فکر نکنم با ۱بار مشکلی پیش ...

ی نصفی دیگه زدم.

کلی گریه کردم این اتفاق افتاد

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...

@baharrr7878    

سلام عزیزم خوبی تو چه مرحله ای هستی 

چند روزه بیادتم هعی گفتم پیام میزاری ..

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️