2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076677 بازدید | 686604 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

البته من از عطاري گرفتم، هر دفعه از هر كدوم مقداري بر داشتم و جوشوندم و داخلش نشستم

بعد روزي نيم ساعت پياده روي كن، كمرت رو با كمربند كه بساطي ها دارن ميبستم يعني رو شكمم بود، با روغن سياه دونه هم شبت چرب كن، بعد روز انتقال هم كيسه اب گرم بردم تا وقتي صدام زدن رو شكمم گذاشتم، ولي انتقال من دومرحله اي بود ديگه انتقال دوم نزاشتم، ولي استرس رو از خودم دور كردم خيلي زياد استرس بده، توكل به خدا كن، ايشالله از خدا ميخوام همتون جواب بگيرين،

بعد روزي نيم ساعت پياده روي كن، كمرت رو با كمربند كه بساطي ها دارن ميبستم يعني رو شكمم بود، با روغن ...

نميدونم برام چي پيش مياد ولي من تلاش ميكردم و فكر ميكردم غير ممكن هست برام، حتي ١ درصد هم اميد نداشتم با گريه رفتم برا انتقال ولي استرس نداشتم، ميخوام بگم اگه اون بالا بخواد ميشه، من اسپرم شوهرم صفر بود و با بدبختي ازش اسپرم گرفتن، شد، خدا خواست، ميخوام بگم تلاش كنيم ميشه حالا با جنين خودمون، اسپرم اهدايي، تخمك اهدايي، بلاخره ميشه فقط تلاش كنيم ، من ميگفتم فوقش ميرم جنين اهدايي ميگيرم من اخرش مامان ميشم، بخاطر همين خودم سپردم به خدا و استرس نداشتم

عزیزم انتقال با سیکل طبیعی چجوره؟؟؟؟

من ک فقط لتروزول خوردم 

و نصف پردنیزولون همین فردا هم سونو و آزمایش دارم ک ببینن رحمم امادست برای انتقال یا نه!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
قیمتشم ازدیجیکالا سفارش بده بهتراز همه جاست من ازبازارخریدم ک مثلا ارزونتره بازار620 ولی دیجی کالازد ...

عکسشو از نت نگا کردم سپیدار جون ،یه همچین دستگاهی تو فیزیوتراپی هم هست ،اینم انگار همونه ،خانگیش‌ هست 

ولی تو نت شش میلیون نوشته بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خانمهای عزیز من ۲۴ تا تخمک ازم کشیدن ماه قبل که فقط گفتن ۹ تا جنین شده جنین‌های ۳ روزه امروز رفتم با ...

جنین بلاست یعنی جنین ۵ روزه

جنین هایی هستند که رشد خوبی داشتن و اما راجع به سایر جنین ها که گفته ضعیف هستن دوتا حالت رخ میده یا رشد توشون متوقف شده یا به نسبت بقیه رشد کمتری داشتن