2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076131 بازدید | 686576 پست
ای جانممممممممم فسقلی چطوره؟ خودت بهترشدی میتونی غذاخوری؟

خوبم قشنگم ، اره ویارم رفع شده

ولی اشتهام هنوز کمه ، اول بارداری ۷۷ کیلو بودم بعدش ویار گرفتم شدم ۷۰ 😐😂

الان داره میره بالا شدم ۷۳

از سینه هامم شیر میاد🥺 الهی همتون این دوران رو تجربه کنید به حق خانم فاطمه زهرا 💚✨ شکمم اومده جلو

تکون های خیلی ظریفش رو حس میکنم🥹

دخترم حس میکنم شبیه خودمه .... انشالله که به اهدایی نشه😁

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ایشالا ک بسلامت این روزارم بگذرونی عزیزدلم

ممنون قشنگم ♥️🫂 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اووف قربون خدا..باباش میبرش بیرون..گفتم فقط با موتور حق نداری ببری.فقط ماشین..همیشه تو دستمه پشت فرم ...

🥹✨♥️ عزییییییییییزم انشالله زودی براش خواهر یا برادر بیاری 

و انشالله قسمت تک تک دوستان این دوران شیرین 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام ،امروز رفتم سونو سه بعدی که دکتر نوشته بود همونطور که شما درمورد تخمدانتون گفتید تخمدانهای منم ...

دیگه عزیزم با این همه استرسی که داریم .....این چیزا نرماله ....واقعا همه سیستم بدن به هم می‌ریزه .....منم پریودم حجمش خیلی کم شده ....بازم خوبه که یکی از تخمدانات فولیکول داره ....انشالله که کیفیت تخمکات خوب میشن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قرص خون رو باتجویز خودم چن شبی هست میخورممن ضخامتم همیشه خوب میره بالا استرادیول رو هم داده

قرص خون چیه ؟ گیاهیه ؟

ی نصفی دیگه زدم.کلی گریه کردم این اتفاق افتاد

بابا ول کن ....اینقدر حساس نباش ....منم تو پانکچر اول اینجوری حساس بودم که اونم از بی تجربگی بود ....فکر میکردم یکم اینور اونور باشه چی میشه ..... الان اینقدر پشیمونم ....هیچ اتفاقی نمی افته ....نه گریه کن ...نه استرس بکش 

@baharrr7878 سلام عزیزم خوبی تو چه مرحله ای هستی چند روزه بیادتم هعی گفتم پیام میزاری ..

سلام عزیزم ممنون به یادم بودی❤️❤️❤️

خودت و نی نی خوبین

دکتر ۱۴م وقت داده. ولی چند شبه درد میاد و میره همش میگم الانه دربیاد 🥹🥲 خداکنه تا جمعه دیگه برسم🥹

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام سه روز قبل رفتم سونو جنین تو ۸هفته و۶روز ایست قلبی کرده😔ممنون میشم واسه سقطش راهنمایی کنید؟دکت ...

عزمزمه واقعا متاسفم خدا به دلت آرامش بده ،،ببین من تجربه خودمو میگم بنظرم اگه کار به کورتاژ رسید اصلا نترس منم پروژسترون استفاده کرده بودم حسابی جاش محکم شده بود فقط لک بینی داشتم گفتن داروها رو قطع کن یا خودش دفع میشه یا اگه نشد برم بیمارستان برای من دفع نشد رفتم بیمارستان قرص داخل واژن گذاشت فقط یکم خونریزیم بیشتر شد ولی دفع نشد بیهوش کردن و کورتاژ کردن ،خوبیش این بود با کورتاژ بقایایی نموند ولی اگه تو خونه دفع شد حتما چند روز بعدش باید بری سونو که ببینی بقایایی نمونده باشه چون خطرناکه ،، درضمن من تو اون زمان آنقدر اینترنت گشته بودم و داروهای گیاهی خونده بودم برای سقط ولی جرات نکردم هیچ کدومو بخرم بخورم حتی زعفرون غلیظ چون ترسیدم تو خونه خونریزی شدید بگیرم،، انشالله  خدا فرزندان سالم دیگه نصیبتون کنه

سلام سه روز قبل رفتم سونو جنین تو ۸هفته و۶روز ایست قلبی کرده😔ممنون میشم واسه سقطش راهنمایی کنید؟دکت ...

سلام عزيزم خيلي متاسفم براتون، چرا اينجوري شد😔😔😔😔😔 واي منم خيلي ميترسم، تاپيك شما رو ديدم قلبم درد گرفت😭😭😭😭 خدا بهت صبر بده