2777
2789

میدونم باید رفت دکتر.. .. فقر آهن.. وکاهش وزن تا 8کیلو طی چهار یاسه سال ممکنه از علائم باشه؟؟ براکسی که یاسه شده میپرسم.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب برو دکتر ولی اون کاهش وزنی که نشونه سرطانه خیلی سریع اتفاق میفته ۸ کیلو تو ۳ سال که کاهش چشمگیری نیست. فقر اهن هم برا هر کسی پیش میاد بخصوص خانم

سرطان روده دردای خیلی خیلی شدید داره 

چون ۳ تا ۴ سال بوده فکر نکنم...نه بابا فقر آهن منم دارم جوری که بعضی وقتا از شدت کم خونی هموگلوبینم میاد پایین احساس خفگی می‌کنم...

خون ریزی و درد و اینا که ندارید انشالله؟

دلی که رحمه زخمه💔
چون ۳ تا ۴ سال بوده فکر نکنم...نه بابا فقر آهن منم دارم جوری که بعضی وقتا از شدت کم خونی هموگلوبینم ...

من نیستم مادرمه.. درد واینا ن فقط پارسال درد معده داشت الان دیگ کم شده.. فقرآهن داشت دکتر توازمایش فهمید.. کاهش وزنم تاجایی که میدونم از 4سال پیش بود مثلا 58بود بعد پارسال 50شد ولی مشکل تیرویید باعث شد الان بشه63دکترم به زور باید ببرمش.. بدبختی اینه خدایی نکرده چیز بدی باشه ن بیمه داریم ن پولشو.. انقد فک کردم خسته شدم

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
من نیستم مادرمه.. درد واینا ن فقط پارسال درد معده داشت الان دیگ کم شده.. فقرآهن داشت دکتر توازمایش ف ...

عزیزم به نظر جای نگرانی نیست حالا یه چکاپ داشته باشن بد نیست ولی به چیزای بد فکر نکنید مادر محترمتون در پناه خدای بزرگه انشالله که صحیح و سلامت هستن🤍

دلی که رحمه زخمه💔