2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076266 بازدید | 686585 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من تودلیم سقط شد 😭😭😭امروز دو روزه نا ندارم بی توانم برام دعا کنید خیلی سخت بود هم بار جسمی ...

سلام عزيزم متاسفم كه اين اتفاق برات افتاده، از خدا ميخوام كه سختي هات رو يبينه و خيلي زود دامنت سبز بشه، كاشكي دفعه ديگه پردنيزلون و هيدروكسي كلروكين و انوكسا ميزدي

بچه ها من تودلیم سقط شد 😭😭😭امروز دو روزه نا ندارم بی توانم برام دعا کنید خیلی سخت بود هم بار جسمی ...

عزیزم خیلی سخته. خداوند بهت توان تحملش رو بده. و به زودی طعم مادرشدن بچشی. منم پارسال آخر آذر شب یلدا سقط داشتم اول دی. امیدوارم خدا به دل شکسته همه مون نگاه کنه و رحمش شامل حالمون بشه

منظورتون از سرما فصل زمستون؟

اره گلم این سردی و زمستون منظورمه

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مصبا شدن ربطی به فصل و گرما و سرما نداره تو کل طول سال انتقال منفی و مثبت داریم

رحم گرم بودن که خیلی خوبه تا اینکه سرد باشه !!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

خانمهای عزیز من ۲۴ تا تخمک ازم کشیدن ماه قبل که فقط گفتن ۹ تا جنین شده جنین‌های ۳ روزه امروز رفتم با جنین شناس صحبت کردم گفت در اصل تو هر نی ۱ دوتا اضافه جنین یکی دوروز و ضعیف گذاشتیم گفت ۱۴ تا درست. شده که ۹ تا خوبه واقعا منظورشون نفهمیدم چی گفت کسی همچین چیزی براش اتفاق افتاده گفت ۶ تا رو میتونم برات به بلاست برسونیم ...اما ضعیف هم داری داخل نی ها!!

ممنون میشم یکی توضیح بده راجبش

یعنی شما از بیماران دکتر عطائی هستید ؟

من فقط با ایشون تلفنی صحبت کردم چند بار .الانم چون مدام خونریزی دارم میترسم ال دی بهم دادن که برای من زیاد اثر نداره .هیستروسکوپی میترسم بدتر به سرم بیاره .خراش بدم بدتر اذیت بشه رحمم 

من فقط با ایشون تلفنی صحبت کردم چند بار .الانم چون مدام خونریزی دارم میترسم ال دی بهم دادن که برای م ...

به نظرتون نرم پیش دکتر کارگر که بررسی بکنن ی دفعه بدنر به ضررم نشه چون دکترای ای وی اف فقط به فکر انتقالن