2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076775 بازدید | 686616 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره صادق زاده اسکویی . من شوهرم ازو اسپرم . شما شوهر تون ضعیف بود؟

آره عزیزم ضعیف بود. خیلی جاها هم برا طب سنتی رفتیم ولی داروها روش اثر نمیذاشت. تنها جایی ک اثر کرد همین دکتر صادق زاده بود. خبر داری دوباره ویزیت دارن یا نه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان انتقال جنین تو سرما میگیره؟؟

کلا سرما رو نمیدونم . اما من ی دوستی داشتم طب سنتی کار می‌کنه میگف تو پاییز بهتره چون طبع خشک داره، رحم بهتر میگیره. ولی نمی‌دونم چقدر درسته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کلا سرما رو نمیدونم . اما من ی دوستی داشتم طب سنتی کار می‌کنه میگف تو پاییز بهتره چون طبع خشک داره، ...

سلام الای عزیز

پروژسترون رو شوهرم بهم میزنه خودم هواگیری میکنم ی دوتا قطره میزنه بیرون از سرنگ اشکال داره؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
دورت بگردم. داریم باهم زندگی میکنیم😢همونطوری مونده.البته الان پاکه رحمم چون هورمون واردبدنم نمیشه. ...

اینکه گفتی بیخیالی بهترین درمانه درسته؟؟؟

و اینکه من به مشاورهای مطب گفتم جنین بلاست رو

گفتن نمیخاد جنین شناسو ویزیت کنی

خودشون میدونن

😉

سلام الای عزیزپروژسترون رو شوهرم بهم میزنه خودم هواگیری میکنم ی دوتا قطره میزنه بیرون از سرنگ اشکال ...

نه اشکالی نداره ولی برای اینکه بهتر هواگیری کنی سوزن به سمت بالا باشه و یکم پیستونش رو بکش عقب و بعد تا جایی که میشه هواگیری کن اینجوری دوقطرم هدر نمیره

بچه ها من تودلیم سقط شد 😭😭😭امروز دو روزه نا ندارم بی توانم برام دعا کنید خیلی سخت بود هم بار جسمیش هم بار روانیش 🖤🥺🖤🥺🥺🥺

دلم شکست مادر شدنم ۲ماه طول کشید قلبم شکست الهی شکر من یه مادرم   💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏💚💚 مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام عزیزم.....عزیز دلم امیدوارم اون بهترین زمان و بهترین شرایط ممکن همین نزدیکی‌ها باشه و چند سال ب ...

ای قربونت برم با این دعای قشنگت

تو ضیحاتت هم عالی بود گلم

🫂🫂🫂💋💋💋🥹🥹🥹

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
بچه ها من تودلیم سقط شد 😭😭😭امروز دو روزه نا ندارم بی توانم برام دعا کنید خیلی سخت بود هم بار جسمی ...

😔😔😔😔خداوند بهت صبر بده عزیزم و کمکت کنه واقعا سخته واقعا

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...