2777
2789
عنوان

حالم بده دلتنگم 😭😭😭💔

333 بازدید | 14 پست

باهاش دعوام شد 

مقصر اونه همیشه من میرم بهش پیام میدم آشتی می کنیم 

اون دیگه اصلا براش مهم نیست حتی من پیام ندادم تا یک هفته اونم نداد

چطور با این دلتنگی کنار بیام 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب نظرم توام پیام نده ببین اصلا خبری ازت میگیره اگ اون مقصره البته 

خودش باید پیام بده وقتی اشتباه کرده

سرتو گرم کن سعی کن اصلا بهش پیام ندی ببین چقدر ارزش داری ت زندگیش اگ نداد ینی مهم نیستی

فقد میتونم بگم نکنننن نکنننن 

پیام ندهههه 

اشتباهی ک من ب خاطرش سالها درگیرم نکننن 

کنارررر بیا.هر کاری ک میکنی بکن کنار بیا ولی پیام ندههه نکن

منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

محلش نده ی دوست دارم تورک بود ی ضرب المثل میزد همیشه تو ذهنم موند ببخشید اما میگف باسنی ک زیاد محلش بدی زیاد باد بود میکنه ولش کن توعم بی تفاوت خودتو نشون بده اونوق خیلی بهتر سمتت میاد اوایل سخته ولی بعدش عادت میکنی محلش ندی

برو پیش تراپیست خریت منم همین بود هی ادامه دادم ادامه دادم کوتاه اومدم پا پیش گذاشتم یبار ۲ماه پیام ندادم یه شب مست کرد زنگ زد کلی قربون صدقه و‌معذرت خاهی منم خر شدم قرارازدواج گذاشت بعدش اومد ۶ماه بعد نامزد کردیم عید میشه ۴سال که نامزد کردیم از روزی که اومدیم خونه خودمون روال همینه قهر کنه هر سازی به دلش نیست خون به جیگرم کرده تا گردن تو لجن زندگیو ذوست داشتنو وابستگیم تا جدی نشده از تراپیست کمک بگیر خودتو راحت کن دختر لیاقتت یع ادم بهتره

میدونم نمیده ولی دوستش دارم بازم

اشتباه این دوست داشتنت ی طرفست

اصلا ارزش نداره خودتو درگیر کسی کنی ک عین خیالشم نیستی بخدا

خودتو با چیزایی ک دوست داری سرگرم کن این الان با خودش میگه هرکار کنم هست بزار بفهمه ب راحتی ب دست نمیای و هر نیستی

اصلا دیگه بهش پیام نده با خودت فکر نکنی یبار دیگه بری برای آشتی و یه پیام بدی ببینی حالا چی میشه اون اگه قدر میدونست قدردان اون همه پیام و محبت و از همه مهمتر وقتی که براش گذاشتی بود پس یه پیام دیگه و آشتی کردن مجدد هیچ فایده ای نداره.