2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076789 بازدید | 686622 پست
سلام خوبین شما ای وی اف انجام دادین؟

سلام عزیزم بله دو صفحه قبل یعنی ۴۵۷۵۲ مراحل درمانیمو گذاشتم برا اینکه پست تکراری نشه ممنون میشم همونجا نگاه کنی سه تا پست پشت سر هم هست.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببخشید 🥲چون حرف دل خودمم بود قبل مثبت شدنانشالله سختی هاتون خیلی زود تموم شه به شاید برسید

خواهش میکنم عزیزم این چ حرفیه انشالله تو دلیتو بسلامت بغل بگیری من همیشه ب یاد این گروه هستم و همه رو دعا میکنم انشالله کسی تو دنیا ارزوی داشتن بچه ...اونم سالم و صالح ب دلش نمونه و خداوند دلش رو شاد کنه العی امین در حق هم دعا کنیم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم بله دو صفحه قبل یعنی ۴۵۷۵۲ مراحل درمانیمو گذاشتم برا اینکه پست تکراری نشه ممنون میشم همون ...

سلام آنا جان خوبی عزیزم

دعا کنید برای من هم عزیز دلم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام آنا جان خوبی عزیزمدعا کنید برای من هم عزیز دلم

سلام عزیزم.....

عزیز دلم امیدوارم اون بهترین زمان و بهترین شرایط ممکن همین نزدیکی‌ها باشه و چند سال بعد تنها دغدغت این بشه وای باز مدرسه ها غیر حضوری شدن این فرشته هام که دو تا هستن چطوری دوتاشون رو با هم مدیریت کنم؟!؟!!!🥰🥰🥰🥰🥰

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بیخیالی بهترین دارو ودرمانه ک ماهاتواین شرایط سخت بسختی میتونیم خودمونوکنترل کنیم انشاءالله مو ...

ممنون عزیزم بابت دلگرمی

راستی عزیزم مایع داخل رحم رو چیکار کردی؟

مایع ازاد اغلب بعد تخمکگذاری میشه دیگه

😉

من یه بار که دکترم تو مرکز ابن سینا نبود برای اینکه میخواستم وارد سیکل انتقال بشم به طور تصادفی با ...

برای منم امپول واریوپپتیل داد البته خودم گفتم که خونریزی کردم .تلفنی زنگ زدم وقت هیستروسکوپی گرفتم بدون سونو گرافی برام نوشت .فکر کنم فقط تو اینستا خوب بلاگری میکنن تا دکتری .البته من راهم خیلی دوره نمیدونم چی کار کنم ترسیدم حقیقتش.کلا دکترا دیگه چون مشکل من پیچیده شده اصلا توجهی نمیکنن .اتوسا کریمی چه طوره ؟بهتره به نظرتون ؟کسی پیششون رفته؟

ممنون عزیزم بابت دلگرمیراستی عزیزم مایع داخل رحم رو چیکار کردی؟مایع ازاد اغلب بعد تخمکگذاری میشه دیگ ...

دورت بگردم. داریم باهم زندگی میکنیم😢همونطوری مونده.البته الان پاکه رحمم چون هورمون واردبدنم نمیشه. فعلا دارم ویتاگنوس میخورم بادکش یوگا ورزش‌های مختلف. کلی ویتامین فرتیل سی ام ماساژوربرقی تخمدان رحم.طب سوزنیم بتونم میرم بلکه ازاین طریق بتونم ضخامتوبالا ببرم انشاءالله خدابخواد ی ماه بعدمیرم سونو ببینیم تاثیرداشت محتاج دعای تک تکتونم🙏

دورت بگردم. داریم باهم زندگی میکنیم😢همونطوری مونده.البته الان پاکه رحمم چون هورمون واردبدنم نمیشه. ...

سپیدار جون ماساژور برقی خودت گرفتی انجام میدی؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

•{﷽}•

—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱

سوره_حشر#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله⭐🌈ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق 🪽🍓

روز_۱۹#   

۱ـ golshid_mommy🌈

۲- nesa66 ⭐

۳- alaae 🌈

۴- الا11543 ⭐

۵- س۱۳۶۷🌈 

۶- مامانو_سوفی ⭐

۷- خدایاتومیدانی🌈

۸- سحربانوو68⭐

۹- مهتاب444 🌈

۱۰- سارایییی ⭐

۱۱- ماهییا 🌈

۱۲- ssseffat ⭐

۱۳- داداشممم 🌈

۱۴- favali ⭐

۱۵- یامنان🌈

۱۶- نهال۶۴۶۷ ⭐

۱۷- نگار۸۰ 🌈

۱۸- نهالیم ⭐

۱۹- رادیس۱۲ 🌈

۲۰- گندمک۱۱ ⭐

۲۱- shiva_ab 🌈

۲۲- rose_710 ⭐

۲۳- zhiyan74 🌈

۲۴- ارکیدهابی⭐

۲۵- atrin_arsen_atrina🌈

۲۶- joooodi⭐

۲۷- اهسته 🌈

۲۸- سپیدارجوجو ⭐

۲۹- avaaajon 🌈

۳۰- آلادیا ⭐

۳۱- پونهoo 🌈

۳۲- ماهورجان ⭐

۳۳- panizpaliz🌈

۳۴- عبدالواحد⭐

۳۵- هیوا666 🌈

۳۶- شطرنجی ⭐

۳۷- @زلیخاه1402‍ 

۳۸- @zohrehjafari    

۳۹- گیسوگلابتونم

۴۰- سهیلا_جون 

۴۱- ۲aftab 

۴۲- قاصدک_بیخبر

۴۳- sarayyyyyy 

۴۴- baharrr7878 

۴۵- مارپلههههههه 

۴۶- atitalebi 

۴۷- آسمانیترینم 

۴۸- happygirlss 

۴۹- کاپیتالاسیون 

۵۰- شیلا28 

۵۱- razleilaa 

۵۲_ mmmmmmzzz 

۵۳_ معجزات 

۵۴- خب_که_چی_بشه 

۵۵- زینتیار 

۵۶- بانو113 

۵۷- maral_99

۵۸- sofiya73  

۵۹- 5golnarges 

۶۰- samin3835 

۶۱- _sharareh_

۶۲- طلوع۲

۶۳- merino

۶۴- پروانه۲۱

۶۵- خب_که_چی_بشه

۶۶- _بهاره_

۶۷- فطررس

۶۸- خانومیییی

۶۹- زهرااااباااانو

۷۰- آسمان۱۴۰۲

۷۱- aooooo

۷۲- زی666666

۷۳- baaaanoo67

۷۴- نازنینnazi

۷۵- 

۷۶- 

۷۷- 

۷۸- 

۷۹-

۸۰-

«وتُظَن أنها النَهاية ثُم يُصلِحَ الله كُل شَيء »

وگمان میکنی که پایان است ، سپس خداوند همه چیز را درست میکند ‌:) ️

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دوستان انتقال جنین تو سرما میگیره؟؟ 

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥