2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076295 بازدید | 686586 پست
ممنونم عزيزم از اطلاعاتتون، والا تا الان اون فاکتورها خوب بودن ولی کلا دیگه به هیچی اطمینان ندارم هر ...

خواهش میکنم . خداروشکر که ان ایتمها خوب بودن .دقیقا 😔😔 منم خیلی باخودم میگم کاش از سالهای اول به فکرش بودم اصلا یک درصدم فکر نمیکردم که اینجوری بشه و بیافتم تو پروسه پردردسر ناباروری ،فکر میکردم هر وقت اراده کنیم بچه دارمیشیم چون سابقه اش هم تو خانواده نبود 🫤🙁🙁😟 منم ۸ سال بچه نمیخواستم 🫤🫤🤦‍♀️همین که خواستیم اینجوری شد و زمانم کوتاه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دقیقا ااااا. ی تاپیکی بودخانومایی ک با ذخیره پایین باردارشدن 7دهم. 2دهم و 1دهم فقط باید خدااااااااا ...

منم هرسال این روز خیلی دلم میگیره ولی باز میگم خداروشکر که هنوز مادرمو دارم،امروزم بخاطرش خودمو شاد نشون دادم آخه همش غصه هامو پیشش میبرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهال جان من به نوبه خودم ازشما تشکر و قدردانی میکنم بخاطر دل پاک و مهربونت که باعشق برا من و دوستان ...

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم خداوند زودتر به دلای منتظر و شکسته ی همه ی مامانای آینده نظر لطف و رحمت کنه با دعای حضرت زهرا این انتظارا تموم بشه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه ها تجربه خوردن قرص الدی برای رفع کیست رو از اواسط سیکل داشتید؟ من دردهای بدی دارم،احتمال میدم کیستم برگشته ولی میخواستم وسط سیکلم برم سونو بدم ببینم وضعیت فولیکولهام چطوره!؟ از اون موقع اگه کیست داشته باشم،الدی بخورم اثر میکنه؟!  باید این ماه برم سونو آزاد بدم تا شاید انتقالم کنسل نشه ماه بعد بخاطر کیست

بچه ها تجربه خوردن قرص الدی برای رفع کیست رو از اواسط سیکل داشتید؟ من دردهای بدی دارم،احتمال میدم کی ...

یه بار من از وسط سیکل شروع کردم یعنی منشی دکتر گفت اشکال ندارد شروع کن ،روز ۹ یا ۱۰ پریودم‌ بود ،طوری نمیشه ....فقط از اونور دیرتر پریود میشی ....یعنی چند روز پریودت عقب میافته

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
یه بار من از وسط سیکل شروع کردم یعنی منشی دکتر گفت اشکال ندارد شروع کن ،روز ۹ یا ۱۰ پریودم‌ بود ،طور ...

مرسی عزیزم،ایرادی نداره! فقط میخواستم ببینم کیست رو ازبین میبره یا حتما باید از پریودی شروع کنم تا اثر کنه

مرسی عزیزم،ایرادی نداره! فقط میخواستم ببینم کیست رو ازبین میبره یا حتما باید از پریودی شروع کنم تا ا ...

اینو اطلاع ندارم گلم ....برای من قبل پانکچر بود که همیشه ال دی میدادن ....دیر رفتم پرسیدم از منشی که روز ۹ بود ....گفت اشکال نداره بخور ....شماره ای چیزی نداری از مامای دکتر بپرسی ....آخه یه شماره برای سوالات میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اینو اطلاع ندارم گلم ....برای من قبل پانکچر بود که همیشه ال دی میدادن ....دیر رفتم پرسیدم از منشی که ...

نه عزیزم ندارم،تلفن که اصلا جواب نمیدن ولی به نظرم حضوریم بپرسم میگن رو قاعده‌ش باید از فلان روز بخوری درصورتی که خیلی وقتها تجربه متفاوته

سلام دوست عزیز اینجا اعلام کردم متاسفانه منفی شد و منم دیگ حنین ندارم

عزیزم‌متاسفم

خدا بزرگ هست توکل کن انشاالله طبیعی باردار میشی

یه دکتر طب سنتی هست بنام داوود منیری که چند نفر میگفتن با آی وی اف باردار نشدن ولی تحت نظر ایشون طبیعی باردار شدن

😘😘😘خیلی اذیتم عفت جون بارداری کلا اینشکلیه؟تمام بدنم لهه انگار ماشین از روم رد شده

حالا هفته ها بدترم میشه من که اونجوری بودم هر روز یه درد جدید میگرفتم مخصوصا ماهای اخر که ادم نمیتونه از جاشم بلند شه

ولی یه لبخند سامیارم به همه ی سختیا می ارزه😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دخترای گل همگی روزتون مبارک باشه. دلتون شادو لمبتون خندون. به من گفتن رحمت ادنومیوز خفیف هست و ...

عزیزم 

منم تو سونوگرافی تخصصی کالرداپلر بهم گفتن ادنومیوز خفیف دارم 

ب قول شما هردو از این باغ بری می رسد 

ولی دکتر که سونوی من رو دید برای انتقال دیفرلین تجویز نکرد و هیچ حرفی هم در این مورد نزد ! 

من تو گروههای دیگه ک هستم دیدم دکترهاشون براشون دیفرلین تجویز کردن 

فکر می کنم دکترم در این مورد گند زده 😡

چون مهر انتقال دادم و منفی شدم.