2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7070794 بازدید | 686176 پست
اینبار تو ابن سینا انجام دادم اتفاقا یه علامت پیش عدد بود و پایین صفحه توضیح داد که ترجمش میشد اینکه ...

همه می تونن تو ابن سینا آزمایش ذخیره تخمدان انجام بدن یا فقط کسانی که قصد دارن اونجا پانکچر کنن می تونن آزمایش انجام بدن؟!

چون من فعلا قصد پانکچر ندارم ولی دلم میخواد ذخیره امو چک کنم میپرسم

به سالم خوری که اصلا اعتقاد ندارم ....چون تجربه کردم میگما....اونی هم که سالم خوری کرده و باردار شده ...

دقیقا ااااا. ی تاپیکی بودخانومایی ک با ذخیره پایین باردارشدن 7دهم. 2دهم و 1دهم فقط باید خدااااااااا بخوادوگرنه من ک رحمم سالم بود یهومشکلدارشد ی چیودرست میکنم جای دیگ میلنگه من فقط وفقط بخاطر آرامشم دارم ب این درواون درمیزنم عذاب وجدان نگیرم ک کاری نکردم چون واقعا نمیتونم دست رودست بزارم وکاری نکنم با اینکه میدونم اولو اخرمون خداست.دکتراجواب کردن ک رحمم ب دردنمیخوره ولی من کارخودمومیکنم شایدخدا دلش بسوزه رحم کنه.چقد امروز دلم گرفته رز😔همش باخودم میگم اگ خدام نخواست مهم نیس من زندگیمومیکنم بچه ک همه چی نیست ولی این روزمادر حالم یجورمیشه بغض خفم میکنه....... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم‌خدابرات‌حفظش‌کنه‌من‌دیشب‌رفتم‌مطب‌پرسیدم‌گفت‌علاوهبر‌دوتا‌آمپول‌پروژسترون‌یه‌شیافم‌بزار‌واسترا ...

خداروشکر...منم همین دوز و نوع داروها رو استفاده میکردم..

انشاالله بارداری خوبی برات باشه تا اخر

سلام ببخشیدهمه می تونن آزمایش ذخیره تخمدان تو مرکز ابن سینا و یا رویان انجام بدن؟! یا فقط کسانی که ا ...

نمیدونم عزيزم، ابن سینا فعلا یک جلسه رفتم روالشونو نمیدونم رویان هم که بارها آزمایش دادم ندیدم کسی از خارج مرکز باشه همه اونجا پرونده دارن ولی کلا فکر نکنم موردی باشه که بخوان انجام ندن شما با شماره شون تماس بگیرید گزینه آزمایشگاه ازشون بپرسید

دقیقا ااااا. ی تاپیکی بودخانومایی ک با ذخیره پایین باردارشدن 7دهم. 2دهم و 1دهم فقط باید خدااااااااا ...

دقیقا همه چیزایی که میگی با پوست و استخوان درک میکنم  

انشالله به زودی خدا برات معجزه می‌کنه طوری که خودتم باورت نشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بله همشون تو مراکز ناباروری بودن ،دوتا قبلی تو رویان اینبار آخر ابن سینا ،، اینبار چندتا آزمایش باهم ...

اگه هورمونهای lhو fsh خیلی بالا باشه و اختلال تو پریودی باشه کم کم وارد فاز پیش یائسگی میشیم چندسال طول میکشه تا یائسگی واقعی اتفاق بیافته اگه ان دوتا آیتم خوب باشه نگران نباش، قرص ویتاگنوس ظاهرا برای عوارض ناشی ازش خوبه ولی برای ماهایی که تو فاز پانکچر و انتقال هستیم خوب نیست و اختلال ایجاد میکنه .داروی خاصی نداره که استفاده کنیم یه چرخه طبیعی بدن هستش و دیر یا زود متاسفانه گریباگیرش میشیم ماها که نیاز داریم به تخمک و پریودی خیلی حساسیم 😐 من خودمم همش میترسم ازش  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوبی عزيزم. آره واقعا واسه من خیلی خوب بودنسبت ب شماها. چ خبره مگه تعرفه هایکی نیست؟

ظاهرا که تعرفه ها یکسان نیست هر کی هر جکر میخواد گوش میبره 🫤🙁

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ظاهرا که تعرفه ها یکسان نیست هر کی هر جکر میخواد گوش میبره 🫤🙁

آره والا... وای سایت چراقاطی کرده. رادیس جان میگم من باورزش وبادکش ضخامتوببرم بالا میتونم انتقال بدم بعدانتقال ضخامت میادپایین؟ چون باروش کمکی رفته بالا. چون استرادیول نمیتونم بخورم دکترنرفتم هنوزازش بپرسم 

خوب خداروشکر که خوب بوده .الان به سلامتی سیکل انتقال رو شروع کردین ؟ بهتر از الان پس شروع کنین بهتر ...

سلام عزیزم 

ممنون جواب دادی اگر بتونم شروع کنم ایشالله...

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
دقیقا ااااا. ی تاپیکی بودخانومایی ک با ذخیره پایین باردارشدن 7دهم. 2دهم و 1دهم فقط باید خدااااااااا ...

سپیدار جان عزیزم. همه ما مشکل داریم هرکی به یه نحوی گرفتاره. شما تلاش خودتو بکن. ولی چرا خودتو اذیت میکنی. اگه برات امکان داره از رحم اجاره ای استفاده کن عزیزم. اینهمه دارو و درمان و بدون نتیجه واقعا درد آوره. وقتی روز مادر میشه و همه بهت میگن روز زن مبارک ایشالا سال دیگه بهت بگیم روز مادر مبارک. آدم دلش آتیش میگیره. خیلی سخته نیش وکنایه های مردم و حتی دعاها شون که میگن دعا میکنیم خدا بهت بچه بده. برام سنگینه بخدا. ولی راه داریم میتونیم ازگزینه های دیگه استفاده کنیم تا مادر بشیم. ان شاالله. 

دخترای گل همگی روزتون مبارک باشه. دلتون شادو لمبتون خندون.       به من گفتن رحمت ادنومیوز خفیف هست و باید آمپول دیفرلین بزنی. فیبروم دارم. هنوز نگرفتم بزنم. تا سه ماه. باید بزنم. بعد برم برا انتقال. کمک کنید لطفا راهنمایی کنید این مشکل قابل حله؟ هر دم ازاین باغ بری می‌رسد. 

هرروزی که میریم دکتر یه چیز تازه می‌شنویم. کیا بااین مشکل بارداری سالمی داشتن. آیا ایست قلبی جنین ربطی به این مشکل داره؟ 

اگه هورمونهای lhو fsh خیلی بالا باشه و اختلال تو پریودی باشه کم کم وارد فاز پیش یائسگی میشیم چندسال ...

ممنونم عزيزم از اطلاعاتتون، والا تا الان اون فاکتورها خوب بودن ولی کلا دیگه به هیچی اطمینان ندارم هر آن میبینی آزمایش دادم دیدم ای دل غافل بد شده ،،، بله چون ما دنبال بارداری هستیم هرچی مربوط بهش باشه آدم نسبت بهش حساسه ،فقط چقدر زود دیر میشه ، منی که شش سال اول ازدواجم خودم جلوگیری میکردم الان به این وضع افتادم ای کاش هام خیلی زیاده

آره والا... وای سایت چراقاطی کرده. رادیس جان میگم من باورزش وبادکش ضخامتوببرم بالا میتونم انتقال بدم ...

آره سایت مشکل داره کلا امشب برای من که اینترنت کلا مشکل داره 🫤 چخ قدر خوب بتونی طبیعی ببری بالا که عالیه تابحال بدون دارو سونو شدی که ببینی ضخامتت روز ۱۴ اینا چه حدودی هست ،توی سیکل وقتی به حد مطلوب ضخامت برسن و براساس روز انتقال جنین پروژسترون میدن که بعد از ان ضخامت باهاش ثابت میمونه پایین نمیاد مهم اینکه تاقبلش خوب بالا بره و نوسان نداشته باشن چون پیش امده حین مصرف دارو و بالا رفتن ضخامت تو ویزیت بعدی پایین امده باشه

سلام عزیزم ممنون جواب دادی اگر بتونم شروع کنم ایشالله...

سلام عزیزم خواهش میکنم .ان شاالله