2777
2789
عنوان

دکترای معده بیاان لطفاا

143 بازدید | 19 پست

سلام من کلا سه چهار ساله مشکل معده دارم قبلا جوری بودم که دائم بالا میاوردم چون زیاد استرسیم

و مشکل رفلاکس هم دارم 

ارامبخش و ضد استرس می‌خوردم خیلیی بهتر شدم ولی قطع که کردم یاز استرس 

چندین روزه حالت تهوعم خیلییی زیاده خیلی خیلی زیاد

راحت بالا میارما

ولی حالت تهوعم جوری نیست که بالا بیارم

و اشتها صفر به خاطر تهوع 

چیکار کنممم؟؟

چی برام خوبه؟؟

من با همه این علائم به گفته ی دوستام شروع کردم صبح ها ناشتا سیاهدونه و عسل خوردن و به جای غذاهم موز و انبه را پوره کردم و چند روز خوردم ،کنارش ناشتا اس امپرازول و بعد غذا فاموتیدین و شبها قبل خواب کلندیوم سی میخوردم خیلی زود خوب شدم ...قبلش دوماه داروخوردم ابدا فایده نداشت تا اینا و خوردم و معدم گرم شد خوب شدم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهاااممنونم ازت عزیزم حتما استفاده میکنم

حتما حتما استفاده کن حالا چون انبه نیس همون موز و عسل را بخور و ارده و شیره هم بخور ...من ده روز اصلا غذای سرد لب نزدم و فقط گرمی خوردم و به مقدار فوق العاده کم تا خوب شدم .

دقیقا وقتی ماست میخورم داغون میشم

ماست و لبنیات ، بادمجان ، قارچ ، ماکارونی، خیار و گوجه ، فست فود و سرخ کردنی برای معدت سمه ...بعدم احتمالا به غیر از معده دچار سندروم روده تحریک پذیر هم هستی پس بهتره طبع معده و رودت را گرم کنی تا حالت خوب بشه .