2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7076757 بازدید | 686613 پست
سپیدار جان عزیزم. همه ما مشکل داریم هرکی به یه نحوی گرفتاره. شما تلاش خودتو بکن. ولی چرا خودتو اذیت ...

قربونت برم من تواین راه خیلی هزینه کردم وهزینه های زندگی واقساطو..... ی طرف. دیگه پول واسه رحم اجاره ای ندارم با اینکه دوسدارم باهمه سختیاش تورحمم خودم باشه ولیکن پول داشتم تاخیرنمیکردم رحم اجاره ای میگرفتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره سایت مشکل داره کلا امشب برای من که اینترنت کلا مشکل داره 🫤 چخ قدر خوب بتونی طبیعی ببری بالا که ...

ن عزیزم تا حالاروز14بدون دارونرفتم روزاش متغیربودولی همیشه گفتن چقد نازکه. یعنی پروژسترون بدون استرادیول ثابت نگه میداره ضخامت و؟ ان‌شاءالله بتونم ببرم بالاو ب پروژسترون حساسیت نداشته باشه بدنم. ممنون عزیزدلم یکم خوش بین شدم. توام برو جواب آزمایشتوبگیر زمانوازدست نده عزیزم

دقیقا ااااا. ی تاپیکی بودخانومایی ک با ذخیره پایین باردارشدن 7دهم. 2دهم و 1دهم فقط باید خدااااااااا ...

شما مشکل رحمتون چیه .منم مدام خونریزی دارم با ذخیره دو دهم .ظاهرا ادنومیوز خفیف دارم میخوام هیسترو انجام بدم .اصلا دکترا دقت نمیکنن من میگم ال دی اصلا روی من اثر نداره خوریزی میکنم دوباره ال دی میده دیوونم کردن حالا هفته دیگه برم عمل کنم ببینم تموم میشه این وضعیت .خدا کنه کارم به برداشتن رحم نرسه که دیوونه میشم

منم هرسال این روز خیلی دلم میگیره ولی باز میگم خداروشکر که هنوز مادرمو دارم،امروزم بخاطرش خودمو شاد ...

عزیزم 😢انشاءالله سایه ی مادرت بالاسرت باشه خیلی قشنگ گفتی واقعاخداروشکر ک مادرامونوداریم انشاءالله ب حرمت مادرامون ماهم مادربشیم هممون الهی آمین 

شما مشکل رحمتون چیه .منم مدام خونریزی دارم با ذخیره دو دهم .ظاهرا ادنومیوز خفیف دارم میخوام هیسترو ا ...

میترسم اینقدر با خونریزی بهم ال دی میدن رحمم نازک باشه موقع عمل ی اتفاقی بیفته .چه کار کنم ؟به نظرتون استرادیول بخورم یا همینو تا هفته دیگه ادامه بدم ؟

شما مشکل رحمتون چیه .منم مدام خونریزی دارم با ذخیره دو دهم .ظاهرا ادنومیوز خفیف دارم میخوام هیسترو ا ...

عزیزم انشاءالله همه کارات بخوبی پیش میره وب زودی میری واسه انتقال ومثبت میشه. من وقتی استرادیول میخورم واسه ضخامت گرفتن مایع لزج کشدار تورحمم جمع میشه ولی زمانیکه نمی‌خورم مایع نیس.منم چون صخامتم کمه بایدباهورمون ببرم بالا. هیستروسکوپی کردم هر روشی ک فک کنین جواب نداده دکترم گفته یبار دیگ هیسترو ولاپارابشم من نرفتم واسه عمل فعلابا ورزش وبادکش وکارای دیگ دارم تلاش میکنم جواب ندادمیرم عمل. 

میترسم اینقدر با خونریزی بهم ال دی میدن رحمم نازک باشه موقع عمل ی اتفاقی بیفته .چه کار کنم ؟به نظرتو ...

نترس ن عزیزم ال دی وبخورهرچی خودشون گفتن وانجام بده. انشاءالله وقتی خونریزیت بند اومد بعدعمل  دیگ ال دی نخوری رحمت ضخیم میشه نازکی رحمت الان مقطعیه نگران نباش. راستی چرا خونریزی زیاد داری علت داره یا ازاول اینطوری بودی؟ 

نترس ن عزیزم ال دی وبخورهرچی خودشون گفتن وانجام بده. انشاءالله وقتی خونریزیت بند اومد بعدعمل دیگ ال ...

من بعد از انتقال جنین دومم که منفی شد دیگه کلا خونریزی دارم هرچی هم سونو میرم میگن چیز خاصی نیست .ولی من چون سابقه فیبروم و اندومتریوز داشتم چندین سال پیش که هملش کردم .فکر کنم همینا علائم میدن نمیدونم 

من بعد از انتقال جنین دومم که منفی شد دیگه کلا خونریزی دارم هرچی هم سونو میرم میگن چیز خاصی نیست .ول ...

ببین استروژن برای آدنومیوز خوب نیست پروژسترون خوبه اصلا غذاهای حاوی استروژن نخور  

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

من بعد از انتقال جنین دومم که منفی شد دیگه کلا خونریزی دارم هرچی هم سونو میرم میگن چیز خاصی نیست .ول ...

عزیزم ب نظرمن ب احتمال قریب ب یقین بخاطر فیبروم و اندومتریوزت این مشکل بوجوداومده. لامصب داروهای هورمونی باعث تحریکشون شده حتی باعث ایجادشون. خدابهمون رحم کنه ازدست این داروها راحت بشیم انشاءالله مشکلت حل میشه ب امیدخدا

سلام حتما به دکترتون بگید تا شیاف رو بیشتر کنه شما چند وقته باردارین؟

گفتم‌برام‌علاوه‌برآمپول‌شیافم‌اضافه‌کرد‌من‌تازه‌امروز‌وارد‌هفته‌۶شدم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶
عزیزم ب نظرمن ب احتمال قریب ب یقین بخاطر فیبروم و اندومتریوزت این مشکل بوجوداومده. لامصب داروهای هور ...

ممنونم عزیز دلم ی جوری شدیم دیگه دلمون بچه هم نمیخواد اینقدر که گرفتاریم .همش میگم خدا کنه خونریزیم بندبیاد دیگه هیچی نمیخام .اینو میگم که شما هم غصه نخورید ببینید یکی بدتر ازخودتون هست