2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7068243 بازدید | 686027 پست
سلام عزيزم برای مورد های ای وی اف اکثر دکترا می‌نويسن و مشکلی هم برای جنین نداره مثل سونو میمونه و ا ...

حالا سعی میکنم انجام بشه .آخه بی انصاف ها همش جاهای گرون هم میفرستن.اصلا یه ذره فکر ما نیستن اینهمه پول از کجا بیاریم آخه

حالا سعی میکنم انجام بشه .آخه بی انصاف ها همش جاهای گرون هم میفرستن.اصلا یه ذره فکر ما نیستن اینهمه ...

بله متاسفانه خیلی خدماتی مثل اکو جنین گرونه ،حالا شما بگرد جای ارزونتر پیدا کن مثلا اگه تامین اجتماعی هستید بیمارستان‌ها یا کلینیک هایی که با تامین قرارداد دارن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

•{﷽}•—♡بنام خداوند معجزه گر...🌺🌱سوره_حشر# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

ممنون فاطمه جونم ،خدا خیرت بده که باعث میشی کلی انرژی بگیریم و باامید جلو بریم ،این دعاها برامون قوت قلبه 

انشالله نی نی کوچولو رو سالم بغل بگیری ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام عزیزم خوبی دخمل نازت خوبه انشاءالله ب امیدخدا زایمانت نزدیکه

سلام عزیز دلم ممنون با دعای شما🥹 انشالله بزودی قسمت خودت میشه❤️❤️❤️❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼 شما خوبی؟ 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام بچه ها روزتون خوش ،من امروز سرفه های کمی میزنم سری قبل هم سرماخوردگیم اینجوری شروع شد و یه مقدا ...

عزیزم منم سرفه های خشک میکنم توسرماخوردگی یعنی نمیتونم بخوابم بحدی ک ازگلوم خون میاد عنبرنسادودمیکنم همون روز50 درصدآروم میشم امتحان کن خیلی خوبه زودخوب میشی انشاءالله 

سلام عزیز دلم ممنون با دعای شما🥹 انشالله بزودی قسمت خودت میشه❤️❤️❤️❤️🤲🏼🤲🏼🤲🏼 شما خوبی؟

سلام فدات شم الحمدلله خوبم دارم کلی ویتامین میخورم و ورزش میکنم ببینم ضخامتم بدون دارو میره بالا عزیزم خیلی دعامون کن ازاین وضعیت بلاتکلیف راحت بشیم🙏😘❤️‍🔥بهارقرص کمرگفتی یبار اون ب ضخامتم کمک میکنه؟ 

سلام فدات شم الحمدلله خوبم دارم کلی ویتامین میخورم و ورزش میکنم ببینم ضخامتم بدون دارو میره بالا عزی ...

الهی شکر که خوبی 😍🥰منتظر خبرای خوبتم از ته دلم دعات میکنم 

لوبیا سبز پخته زیاد بخور عالیه برای  ضخامت خودم روزای نزدیک انتقال و بعدش خیلی خوردم هم خودشو جداپختم هم داخل سوپ

اره خیلی خوبه قرص کمر با عسل بخور حتما ضخامت رو نمیدونم ولی هم کمرت رو سفت میکنه هم اینکه رحم رو گرم.

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

به امید خدا دکتر کی نوبت سزارین زد براتون

۱۴هم برات نوبت زد که ۳۸ هفتم . هفته دیگه گفت برم لگن و... معاینه کنه گفت بدونم بچه پایینه و لگنت خوب چرا الکی شکمت رو پاره کنم اگرم بدونم اذیتی و نمیشه خودم رو سرتم سریع میبرم سزارین.

میترسم از هردو مدل زایمان🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باز کردن سرکلاژ درد داره🥲؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها تورا خدا بگین امپول گونال برای ذخیره پایین که تعداد تخمک کمه خوبه ،؟؟ اینکه این امپول را از کدوم داروخانه مشهد یا تهران میتونم پیدا کنم 

خدایا شکرت خدایا خودت بساز که قشنگ میسازی ....  
الهی شکر که خوبی 😍🥰منتظر خبرای خوبتم از ته دلم دعات میکنم لوبیا سبز پخته زیاد بخور عالیه برای ضخا ...

منم دارم به طبیعی فکر میکنم .به خودم میگم وقتی از کمر باید سر بشم که سزارین کنم خب از کمر سر میشم و طبیعی زایمان میکنم

دکتر میگه وقتی یه زایمان طبیعی داشتی حیف که دومی رو سزارین بشی

منم با اینکه زایمان دومم هست میترسم. فقط میدونم زایمان طبیعی بعدش انگار نه انگار هستی