2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پارسال ولی دادن چون قسمت زیادی از داوطلبان کنکور پشت هستن تو ایران نمیتونی به اون جیزی که میخوایی بر ...

امسال خیلی‌ها از ترس ترمیم یازدهم رفتن و به علاوه که خودشون هم اعلام کردن که استثناء میدن اون سال رو. اگه امسال فرصت ترمیم مجدد بدن دوازدهمی‌های امسال اعتراض میکنن چون ترمیم مجدد‌ها نهایت دو سه درس ترمیم کنن بقیهٔ درس‌هاشون رو هم که پارسال زدن. پارسال هم قبل از ثبت نام کنکور اعلام کردن که امکان ترمیم مجدد هست. هر اتفاقی بیوفته برای کنکور سال بعده.

اخه شد ماجرای حذف معدل ۱۱ ام همش حاشیه و دروغ و وعده اخرش هم این شد

اون اصلا با ترمیم معدل یکی نیس

ترمیم معدل رو بایذ بدن چون به خیلی ها ضربه میزنه اما یازدهم ضرری نداره دانش آموزا از الان بخونن میتونن جمعش کننن

من ازشون نمیگذرم هیچ وقت 

این کار رو پارسالم باما کردن امسال شدیدتر 

خدالعنتشون کنه

بعضی از نشدنای زندگیتو بذار به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد،به خدا اعتماد کن اون مصیبتی که چهره‌ی واقعی آدمای اطرافت رو برات مشخص میکنه اتفاق بدی نیست ،بلکه هدیه‌ای از طرف خداست برای تو    آیا آنانی که شب گریه می‌کنند، می‌دانند؟الله و فرشتگانش بسیار نگران می‌شوند؟و آنجاست که خداوند می‌فرماید :"یؤتِکُم خَیْراً مِمَّا أُخِذَ مِنْکُمْ"قسم به خودم که برای تو بهتر از چیزی که از دست داده ای نصیبت می‌گردانم«آیه ۷۰ سوره انفال» تو ای که داری اینو میخونی بدون که من خیلییییی دوست دارم برام دعا کن

امسال خیلی‌ها از ترس ترمیم یازدهم رفتن و به علاوه که خودشون هم اعلام کردن که استثناء میدن اون سال رو ...

تا وقتی ثبت نام کنکور هست تا وقتی تاثیر معدل هست ترمیم هم باید باشه

نمزه که پارسال گرفتی با نمره امسال قابله مقایسه نیست

ما یکبار فقط ترمیم کردیم شاید به هر علتی کسی ترمیمش خراب کنه این ۴۰درصد باید ازش گرفتع بشه

دخترا معدل کلاس دهم هم تاثیر داره ؟من اینور اونور هرچی دیدم معدل یازده و دوازدهم رو میگن 

اما مدیر مدرسه گفته امسال معدل دهم 10درصد تاثیر داره برا کنکور 

درسته یانه؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نه فرصت نمیدن چون ثبت‌نام کنکور شروع شده. اگه قرار بود تغییری صورت بگیره قبل از ثبت نام اعلام میشد. ...

ثبت نام کنکور چه ربطی ب ترمیم معدل داره؟ اتفاقا خود مسئولین هم اعتراض کردن و گفتن آموزش پرورش باید فرصت بده و میخوان اصلاحیه بدن

و درضمن اگه قراره امسال فرصت ندن پس سال های بعد هم نباید بدن چون بی عذالتیه و همه دارن روش کار میکنن

طبق آخرین اخبار هم احتمالش خیلی زیاده و بعیده که فرصت ندن 

بچه هایی که فرصت ترمیم دارن دوست ندارن به ما این حق بدن البته نه همشون.ولی بخدا نوبت شما هم میرسه حا ...

ولشون کن ذهنیت همشون مثل همه بجای موفقیت خودشون دوست دارن به بقیه ضربه بزنن حسودن نه رقیب

حالا حق که با شماست ولی چرا فکر میکنید _نوبت_ ما هم میرسه و  ما هم پشت کنکوری میشیم ؟ :/

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡