2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7065958 بازدید | 685890 پست
سرماخوردگی رو من ب فا ل نیک میگیرم.ایمنی بدنت پایین ترین حد ممکنه.ایشالله جنینت بسلامتی لانه گزینی ک ...

ممنون عزیزم ،تو یه سایتی خوندم که برعکس باعث میشه لانه گزینی نکنه،به خدا دیگه دارم خل میشه هرجا یه چیز نوشته

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم.مبارک باشه.دختر عشقهههه، وقتی به دنیا بیاد با دنیا عوضش نمیکنی و خدا رو شکر میکنی که دختر ...

قربونت برم طلوع جان.خودم هم خیلی الان خوشحالم .با دنیا عوضش نمیکنم .الان فقط میگم خدا رو شکر که سالمه و خدا کمک کنه سالم و سلامت بیاد بغلم .میگم طلوع جان برای نی نی اکو قلب نوشتن بفرستم بره؟ضرر نداره؟نی نی مشکلی نداره نمیدونم چرا براش نوشته؟

عزیزم من همسرم اسپرمش ضعیفه، رو ۱۰تا ۱۵ میلیون بود بعد دکتر براشhmgنوشت داروهارو که استفاده کرد اومد ...

دقیقا تجربه هایی مثل شما رو خیلی خوندم اکثرا همینو گفتم یادمه یه بارم تو مرکز نشسته بودم و با خانمی صحبت می‌کردم یه خانمی میگفت مرکز دیگه ای که بوده به همسرش سینال داده بودن آزمایش بعدیش بدتر شده بود و دکتر رویان بهش گفته بود نباید استفاده میکرده ،همسر من تعداد و تحرک خیلی خوبه یکم مورفولوژی کم یود که اونم دکترا میگفتن مراکز ناباروری کلا این فاکتور سخت گیرانه محاسبه میکنن ولی تو اینترنت زده بود سینال برای افزایش اسپرمه وقتی تعدادش خوبه آدم شک میکنه استفاده کنه بدتر بشه ،، ممنونم از راهنماییتون

قربونت برم طلوع جان.خودم هم خیلی الان خوشحالم .با دنیا عوضش نمیکنم .الان فقط میگم خدا رو شکر که سالم ...

سلام عزيزم برای مورد های ای وی اف اکثر دکترا می‌نويسن و مشکلی هم برای جنین نداره مثل سونو میمونه و از روی شکم انجام می‌شه و برای اطمینان بیشتر نه اینکه خدایی نکرده‌ جنین مشکلی داشته باشه ،یکی از اقوام ما با اینکه طبیعی باردار شده بود ولی دکترش اکو فرستاده بود گفته بودن بهش اینم چک آپ بهتره انجام بشه

دقیقا تجربه هایی مثل شما رو خیلی خوندم اکثرا همینو گفتم یادمه یه بارم تو مرکز نشسته بودم و با خانمی ...

مروفو برای ای وی اف اصلا مهم نیست ،فقط برای بارداری طبیعی باید بالا باشد،خواهش میکنم عزیزم انشاله بهترین نتیجه هارو بگیری

ممنون عزیزم ،تو یه سایتی خوندم که برعکس باعث میشه لانه گزینی نکنه،به خدا دیگه دارم خل میشه هرجا یه چ ...

سلام عزیزم من از ی هفته پیش تا الان ک خوب شدم سرما خورده بودم جمعه انشاالله انتقال دارم.

هنوز گلوم عفونت دارم بنظرت برم انتقال یا نه؟ سرم زدم تقریبا خوب شدم

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم من از ی هفته پیش تا الان ک خوب شدم سرما خورده بودم جمعه انشاالله انتقال دارم.هنوز گلوم عف ...

عزیزم شما دیگه خوب شدی به نظرم مشکلی نداره،برا من مشکله تازه امروز گلوم حساس شده نمیدون چیکار کنم برم یا نرم چهارشنبه انتقال دارم

قربونت برم طلوع جان.خودم هم خیلی الان خوشحالم .با دنیا عوضش نمیکنم .الان فقط میگم خدا رو شکر که سالم ...

برای آی وی افی ها مینویسن. منم سر دخترم دکتر نوشت رفتم.

این یکی هم نوشت، ولی نرفتم، گفتم نمیخام برم.

ضرر نداره عزیزم، ولی من خودم یه چیز اضافه میبینمش😁

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم شما دیگه خوب شدی به نظرم مشکلی نداره،برا من مشکله تازه امروز گلوم حساس شده نمیدون چیکار کنم بر ...

منم قبلا تو نت خونده بودم که اثبات شده نیست که سرما خوردگی برای باردار شدن تاثیر منفی داره یا نه

ولی به نظر من وقتی حتی یک درصد هم شک داری تاثیر منفی میذاره این ماه نرو ....نگه دار برای ماه بعد که خوب شده باشی ....اگه مشکل ضخامت هم نداری و هر وقت دارو میخوری به راحتی ضخامت بالا می‌ره پس نگه دار برای ماه بعد که استرسشو هم نداشته باشی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
برای آی وی افی ها مینویسن. منم سر دخترم دکتر نوشت رفتم.این یکی هم نوشت، ولی نرفتم، گفتم نمیخام برم.ض ...

حالا منم بپرسم ببینم واجبه  حتما باید رفت؟اونجا که معرفی کردم بیمارستان عرفان هست زنگ زدم پرسیدم میگه ۲۳۰۰ هزینش هست

حالا منم بپرسم ببینم واجبه حتما باید رفت؟اونجا که معرفی کردم بیمارستان عرفان هست زنگ زدم پرسیدم میگ ...

من که به دکتر گفتم نمیرم، گفت هرجور میدونی

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم