2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064147 بازدید | 685732 پست
مممنونم الهی آمین هرچند امیدی نمونده برام الانم یکم لخته دیدم

به دکترت گفتی؟ شاید نیاز باشه دوز دارو هاتو بیشتر کنه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله که نی نی نازتو سالم بغل میکنی🤲🏼بعدم نوبت بقیه خاتمای تاپیکه🤲🏼🥰

انشالله قسمت تک تک دوستان 💚✨

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونید چون بیماراشون زیاد میشن دقت میاد پایین از طرفی چون خیالشون راحته معروفند و بیمار دارن انگار ...

من تو این سالها به یه نتیجه رسیدم اینکه باید خودمون اطلاعاتمون رو ببریم بالا وقتی یه دارویی میدن دقیقا بدونیم چرا این دارو تجویز میشه اثراتش چیه

مثلا من برای انتقالم دکتر گفت روزی 4 تا استرادیول بخور خودم گفتم من ضخامتم خیلی زود بالا میره اصلا یکی از مشکلاتم همینه که همیشه روز 10 ضخامتم 12 و 13 هست روی حرف خودم دکتر تصمیم گرفت استرادیول رو کم کنه

دوباره گفتم لطفا هرگونه مشکلی تو رحم میبینید انتقال رو کنسل کنید که اول اون رو درمان کنیم و قبول کرد گفت برای سونو ضخامت اومدی حتما این بررسی رو میکنم خلاصه که من هرچی بگن رو به راحتی نمی پذیرم چون واقعا دیگه درمونده شدم تو این راه و دیدم چقدر بیخیال مارو میبرن تو سیکل و به راحتی با خودشون میگن اینبار نشد بار دیگه برات این کار رو میکنم

متوجه نیستن هربار منفی شدن روح و جسم و جون مارو پیر میکنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

@زهراعروس    

عزیزم امروز به نیابت از شما و برای براورده شدن حاجتت حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا

از خدا میخوام به واسطه ی دعای حضرت زهرا به هرچی میخوای برسی 

امروز وفات حضرت ام البنین هم هست انشالله همین دعا تو این روز مسبب حاجت روایی شما بشه عزیزم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اصلا معلوم نبود دودفعه قلب گفت ضربان عالی امروز گفت نداره ۷هته دو روز آخ بمیرم برای پلم طاقت ندارم و ...

عزیزم خدا کمکت کنه .چه قدر این راه برای هممون سخته .خیلی ناراحت شدم باز خوبه شماراحت به دکترا و سونو دسترسی دارید ما از شهرستان باید چی کار کنیم  تازه اگر مثبت بشه .

من تخمک اهدایی گرفتم دوتا بچه دارم اونقدر واسم عزیزن ک اصلا احساس نمیکنم اهدایی بودن مهم اون 9 ماهیه ...

خداروشکر ک مادر شدی و لذت مادر شدنو داری میبری‌..

تمام سختیاش با مادره.تمام مراحل بارداری.بزرگ شدن.خرج و مخارج..

بچه هات چی هستن؟؟ 

میگم چون تخمک تو شکم مادر بزرگ میشه حتی ی درصدی هم شبیه مادر نمیشه؟ 

بچه هات شبیه باباشونه؟

وضعیتت چطوره الان؟

خوبم عزیزم ممنون❤️

فردا نوبت دکترمه ببینم چی میگه دکتر

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️