2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064330 بازدید | 685753 پست
سلام ماهور جان رفتم انومالی خدا رو شکر همه چی خوب بود .فقط نمیدونم چرا وزن بچه رو تو سونو ننوشته .دک ...

وزن مال منو هم تو انومالی ننوشته بودن..گفت وزنش این مپقع ها مهم نیست ک بنویسیم..

چرا پسر دوست داشتی؟ دختر داری هم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا معلوم نبود دودفعه قلب گفت ضربان عالی امروز گفت نداره ۷هته دو روز آخ بمیرم برای پلم طاقت ندارم و ...

آااااخ آاااخ🥺🥺😭😭😭 خدا صبر بده ب دلت. انگار داغ دو ماه پیشم تازه شد 😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وزن مال منو هم تو انومالی ننوشته بودن..گفت وزنش این مپقع ها مهم نیست ک بنویسیم..چرا پسر دوست داشتی؟ ...

دختر ندارم گلم بچه اوله .میلم به پسر بیشتر بود .البته که سلامتی از همه چی مهمتره

دلم سکست قلب تودلیم وایساد کاش قلب منم وایساد توان تحمل این دردو ندارم😭😭😭😭😭

آخی عزیزم چشمام بارونی شد یاد حال و روز خودم افتادم گلم. کاملا درکت میکنم منم 4 بار سقط داشتم اول قلب دارن هفته های بارداری که بره بالا ایست میکنن. خدا بهت صبر بده میدونم الان چه حالی داری خدا برا کسی نخواد امیدت ناامید شده الهی بمیرم برات

گاهی عزیزم بحث اعتقادی و شرعی هم به میان هست، از نظر خود من اگر قضیه محرمیت بین آقا و خانم حل نشه، ب ...

عزیزم من دوستم تخمک اهدایی گرفت  ازش پرسیدم گفت 

تو مراکز ناباروری خودشون همه کارا انجام میدن به اسم این خانم و آقا برا چند روز مثلا 3 یا 5.روز صیغه موقت میخونن. ولی بدون حضور طرفین.برا خودت که بخوای پانکچر کنی اتاق میدن میگن همسرت هم میتونه بیاد داخل. که با کمک خانم اسپرم تخلیه بشه و استمناء نباشه. دیگه بعضی از موارد از دست ماخارجه. اگه خدا میخواست طبیعی مادر میشدیم ولی مجبوریم تن به درمان پزشکمون بدیم ما هیچ گناهی نداریم. خدا برامون اینجور خواسته. من حاضرم. مادر بشم حالا به هرروشی که باشه برام مهم نیست. چه تخمک اهدایی چه رحم جایگزین. اسپرم اهدایی جنین اهدایی. همه ی این گزینه ها باعث میشه مادر بشیم و خیلیا شدن. چه اشکالی داره. مهم اینه که نی نی بیاد. وقتی بیاد اینقدر دلبری میکنه که اصلا خودتم فراموش میکنی جنین اهدایی گرفتی و از وجود خودت نیست. بعنوان مثال گفتم. 

دوست دارم اگه ابعادی از نطر منفی بودن گرفتن تخمک اهدایی هست از نطر بقیه بدونم ،،، خیلی میشنوم همه رو ...

من تخمک اهدایی گرفتم دوتا بچه دارم اونقدر واسم عزیزن ک اصلا احساس نمیکنم اهدایی بودن مهم اون 9 ماهیه ک تو شکم خودت بوده لحظه ب لحظشو حس کردی ضربان قلبش لگدزدناش

روزی هزار بار خدا رو شکر میکنم

عزیزم بچه ۳۷ هفته کامل کامله،اگه دو هفته زودتر هم بیاد مشکلی ایجاد نمیکنه،استرس نداشته باش ،انشاله ب ...

ممنون عزیزم با دعای شما فقط سالم بغلش کنم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

بعضیا ایقد بم میگفتن سزارین کن..ولی من میگفتم طبیعی..چون دکترم گفت وقتی چیزهات خوب باشن طبیعی میتونی ...

منم همینو میگن بالاخره هردو درد داره سلامتی بچه برام مهمتر همه چیزه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سختی هات تموم شد عزیز خدارو شاکر باش❤️برای ماهم دعا کن😘🫀

انشالله که نی نی نازتو سالم بغل میکنی🤲🏼

بعدم نوبت بقیه خاتمای تاپیکه🤲🏼🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بهار عزیز.خوبی؟چند روزی بودی نیومده بودی سایت نگرانت شدم.الان خدارو شکر میبینم خوبی🥰😍‌.انشالل ...

سلام فداتبشم ممنون شما خوبین🥰 اره بی حوصله شدم مثل قبل سایت نمیام

خیلی دعام کنید🥹 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من تخمک اهدایی گرفتم دوتا بچه دارم اونقدر واسم عزیزن ک اصلا احساس نمیکنم اهدایی بودن مهم اون 9 ماهیه ...

حتی اگ از بهزیستی هم بگیریم خیلی شیرینه ..

وقتی گریه می‌کنه تو بغل تو اروم میشه ، وقتی دستتو با اون پنجه های کوچولوش سفت میگیره وقتی برات میخنده و...

همه ی اینا لذت بخشه بهت امید ب زندگی میده

من این مورد ررو تجربه نکردم ولی قبل باردار شدن بارها بارها تجسمش کردم

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آااااخ آاااخ🥺🥺😭😭😭 خدا صبر بده ب دلت. انگار داغ دو ماه پیشم تازه شد 😭

🥺🫂🫀

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

رفتم دکتر گفت ساک طبیعی مایع طبیعی جای مناسب ولی ضربان قلب نداره قلبش وایساد دلم شکست

نمیدونم! نمیدونم چی بگم قلبت اروم بشه😭🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا معلوم نبود دودفعه قلب گفت ضربان عالی امروز گفت نداره ۷هته دو روز آخ بمیرم برای پلم طاقت ندارم و ...

سونوش خوب بود؟ چطوری میشه بعد دو ماه🥺

الهی بمیرم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40