2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7064035 بازدید | 685727 پست
دوست دارم اگه ابعادی از نطر منفی بودن گرفتن تخمک اهدایی هست از نطر بقیه بدونم ،،، خیلی میشنوم همه رو ...

گاهی عزیزم بحث اعتقادی و شرعی هم به میان هست، از نظر خود من اگر قضیه محرمیت بین آقا و خانم حل نشه، به نظرم درست نیست! اما جنین اهدایی مشکلی نداره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست دارم اگه ابعادی از نطر منفی بودن گرفتن تخمک اهدایی هست از نطر بقیه بدونم ،،، خیلی میشنوم همه رو ...

به نظر منم اگر مشکل شرعی داشت تو این مملکت اسلامی انجامش نمیدادن .نمیخوان باهم رابطه جنسی داشته باشن که بخوان محرم بشن .من که گرفتم حداقل از عمل پانکچر راحت بشم .فقط میخوام از این مرحله ایشالا زودتر عبور کنم راحت شم 

چه خوب که چک‌میکنه براتون برای من تو هیچ انتقال چک نشد ،الانم منم مثل شما درگیر عفونت مزمن هستم هر چ ...

اسم کپسول ابی داکسی سایکلین ۱۰۰ بود

اخه برای عفونت قارچی چرا اینو نوشته؟

این کپسول برای عفونت باکتریایی هستش.

نمیدونم 😑😑😑

😉

انومالی انجام دادی؟ چیشد؟ همه چیز خداروشکر خوب بود؟ جنسیت مشخص شد؟

سلام ماهور جان رفتم انومالی خدا رو شکر همه چی خوب بود .فقط نمیدونم چرا وزن بچه رو تو سونو ننوشته .دکتر گفت همه چیش خوبه .نی نی هم دختره .دروغ چرا دوست داشتم پسر باشه

البته الان چک کردم دیدم از نظر رهبری مشکلی نداره

یه دفعه تو جمعی بودم که نمیدونستن من ناباروری دارم تو اون جمع میگفتن حتی ای وی اف زن و مرد هم مشکل داره چون نمونه مرد ببخشید از استم نا بدست میاد البته همشون خودشون راحت بچه دار شده بودن ،من اونجا خیلی دلم شکست گفتم سواره از پیاده خبر نداره

به نظر منم اگر مشکل شرعی داشت تو این مملکت اسلامی انجامش نمیدادن .نمیخوان باهم رابطه جنسی داشته باشن ...

حالا منم چون میبینم همه جا قانونی داره انجام می‌شه فکر نمیکردم بخاطر این قضیه بقیه مخالف باشن بیشتر فکر میکردم خانمها بخاطر حذف ژنتیک خودشون مخالف باشن ،آخه خودم دیگه به ستوه اومدم حاضرم ژن خودم حذف بشه ولی نی نی دار بشم ولی وقتی عکس العمل شديد بقیه رو میبینم میگم نکنه ابعاد دیگه ای هم داشته و من غافلم وگرنه با قضیه شرعیش اوکی هستم ،،، صد البته که دوستانی که جنین براشون تشکیل میشه بهشون حق میدم بخوان با تخمک و جنین خودشون مادر بشن و تو این قضیه بحثی نیست بحثم درمورد افرادی مثل شرایط خودم بود

رفتم دکتر گفت اگه گرفتی کامل کنسل کن

گلم‌بازم‌فکرکن

منم‌یه‌روز‌قبل‌انتقال‌دچارسوزش‌گلم‌شدم‌ولی‌رفتم‌براانتقال‌بعدانتقالم

ازدکترم‌پرسبدم‌اگه‌عودکردچه‌داروهایی‌مجازم‌بخورم

اومدم‌تازه‌افتادم‌به‌عطسه‌که‌گفتم‌چیزی‌نموند‌ه‌‌ازجنینام‌یه‌روزشم

بدجورحالم‌بدشد‌آب‌سیب‌وسوپ‌وچیزخوردم‌ولی‌هیچ‌چیزی

جلوی‌خواست‌خدانمیتونه‌بگیره‌واین‌دفعه‌من‌بعد۳تاانتقال‌منفی

بالاخره‌مثبت‌شدم

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

نه عزیزم .....منم دقیقا عین خودت فکر میکنم ....البته در مورد خودم و همیشه میگم اگه تجربه الآنم داشتم حتی یکبار هم پانکچر نمی‌شدم .....من حتی با رحم جایگزین هم‌ مخالف نیستم فقط هزینه اش زیاده و نمیشه از عهده اش بر اومد و اینکه یه آدم قابل اعتماد پیدا کرد که مواظب جنینت باشه وگرنه هیچکدوم از اینا بد نیست که اتفاقا از نظر من خیلیم خوبه که حداقل این روشها هست که بشه با این روشها مادر شد....تو تخمک اهدایی هم فکر کنم خیلیا به خاطر مسائل ژنتیکی وحشت دارن که مثلا خدایی نکرده یه مشکل مخفی مثل اعصاب و روان یا بعضی چیزای دیگه باشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

من برداشتم اینه اگه یه مرکز از همون ابتدا بگه اهدایی بگیر یعنی تلاش نمیکنه که با تخمک خود ادم جنین تشکیل بشه

یعنی بخاطر منفعتشون حتی اگه امید کمی به تخمک خود آدم باشه و پیشنهاد اهدایی بدن یعنی کارشونو درست انجام نمیدن تا ادم موفق نشه

من همچنین حسی دارم

واینکه تخمک اهدایی سختیش اینه که نداشتن بیماری ژنتیکی و روانی اون طرفو چطور میشه بررسی کرد

یه دفعه تو جمعی بودم که نمیدونستن من ناباروری دارم تو اون جمع میگفتن حتی ای وی اف زن و مرد هم مشکل د ...

بیچاره ها از دنیا عقبن ....وگرنه تا ۲۰ ،۳۰ سال دیگه اصلا چیزی به اسم باردار شدن نیست .....جنین میذارن داخل رحم مصنوعی که یه نوع دستگاه شبیه رحم و بچه ها بیرون از بدن مادر پرورش پیدا میکنن ....تو این چیزا رو به دل نگیر ❤️❤️❤️❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش