2777
2789
عنوان

ناراحتم

91 بازدید | 18 پست

هفته دیگه مشاوره ورزشی دارم

میخوام پیلاتس درمانیو شروع کنم بخاطر دیسک کمر

تموم امیدم اینه که مربیش با دیدن ام ار ای بگی همچی نرماله،بگه دکتر ارتوپد اشتباه تشخیص داده،بگه میتونی برگردی به ورزش رزمیت

چرا کسی درک نمیکنه از چی حرف میزنم🥲۶ماهه درگیرشم

کاش معجزه بشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چی بشه حتما به صلاحته 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

منو میشناسی؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

کدوم شهری؟ 

برو توی شهرتون اگر شعبه داره به مراکز تست رایگان و فروش نُرْمْ وِیْ  ، خیلیییییییی تاثیر داره من رفتم مامانمم رفت

گردنشو کمرش افتضاح بود الان خیلی بهتره حتی گردنش عمل لازم داشت الان دیگه گردنبند هم نمیبنده درد هم نداره خداروشکر 

deli

نه

من آواماااا

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

نمیشناسم🥲فکر کنم اشتباه گرفتین

ببخشید

اخه تو۱۹سالگی دیسک کمر گرفتن کجاش به صلاحمه قربونت برم

قربونت برم تو نمیدونی خدا که میدونه شاید چیزی نباشه و این استراحت شده که صدمه ای از رزمی بهت نرسه 

یا از این راه ی مشکل دیگه حل بشه 

همیشه مثبت فکر باش تا نگران نباشی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چی هست عزیزم؟یعنی مثل فیزیوتراپیه؟چیه دقیقا؟بیشتر توضیح میدی

نه، ماساژ درمانیه

با تخت و صندلی ماساژور 

غلطک ماساژ دهنده از سنگ یشم با درصد هوس بالا ساخته شده که باعث جذب انرژی میشه، گردش خون رو تنظیم میکنه، مهره های ستون فقراتت رو بر اساس قدت ردیف میکنه، و... 

بزنی اینترنت میاد برات

deli

قربونت برم تو نمیدونی خدا که میدونه شاید چیزی نباشه و این استراحت شده که صدمه ای از رزمی بهت نرسه یا ...

کاش واقعا میتونستم همینقدر مثبت ببینم

درست جایی که داشتم پیشرفت میکردم یهویی اسیب دیدم،از همچی عقب موندم🥲خیلی سخته برام میدونی شاید تحساساتم بچگونه باشه ولی هربار که بچها میرم مسابقه بهم میریزم،یا هربار که هوا ابری میشه...

امروزم بچها رفتن مسابقه...لز صبح دنبال بهونم که گریه کنم